bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- gecenin şarkısı9
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler3
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- yazarların buluşmak istediği yazar11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- insanlar değişmez4
- ölmek istemek ama ölememek5
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- bol tereyağlı iskender5
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- chatgpt ile dertleşmek7
- saat dokuzu beş geçe atam dolmabahçe de2
- anasonlu nargile4
- gece açlığı6
- tutunamayanlar8
- boyumun 2 cm kısalması28
- zengin erkek vs fakir kız3
- kızlar bakar mısınız13
- deli benim2
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir2
- rakı3
- flörtöz erkek iticiliği5
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- bir gay yakışıklı bir erkeği nasıl tavlayabilir2
- ben üşümem2
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması3
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- islamda namaz yoktur13
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan3
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- placebo konserinde bayilmak2
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- gece gündüz acı çekmek2
- kendi kendine nazar değdirmek3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- tanrılar3
robocop'un kürtçe versiyonu.
https://fbcdn-sphotos-e-a...8917711178_20264110_n.jpg
Diyarbakır Diclekent'te 28 Aralık 2011 akşamı Türk savaş uçakları tarafından katledilen 34 Roboski'li yurttaşın anısına Anıt yapıldı...
Diyarbakır Diclekent'te 28 Aralık 2011 akşamı Türk savaş uçakları tarafından katledilen 34 Roboski'li yurttaşın anısına Anıt yapıldı...
katır üzerinde taşınan yanmış cesetler kirvem hallarımı böyle yaz
bir parça ekmek,birazcık yaşam içindi kirvem hallarımı böyle yaz
34 can çoğu çocuk çoğu yayla çiçeği kirvem hallarımı böyle yaz
kaçakçı dediler,eşkiya dediler,terörist dediler ben ölünce kirvem,kin nefret bürümüştü kapkara yüreklerini
ben yanmışım,ben vurulmuşum,ben ölmüşüm kirvem hallarımı aynen böyle yaz.
unutmuyorum,unutursam kalbim kurusun!
bir parça ekmek,birazcık yaşam içindi kirvem hallarımı böyle yaz
34 can çoğu çocuk çoğu yayla çiçeği kirvem hallarımı böyle yaz
kaçakçı dediler,eşkiya dediler,terörist dediler ben ölünce kirvem,kin nefret bürümüştü kapkara yüreklerini
ben yanmışım,ben vurulmuşum,ben ölmüşüm kirvem hallarımı aynen böyle yaz.
unutmuyorum,unutursam kalbim kurusun!
adını telaffuz etmenin, kimileri tarafından bölücülükle suçlamalarına sebebiyet veren, devleti tarafından bombalanmış köy.
güzel kardeşim, o köyde yaşayan halk, kendi dili ile yaşadıkları yeri ifade edemez mi. bu nasıl sığca bir yaklaşımdır gerçekten anlamıyorum. o bölge de kürtler yaşıyor ve o kürtler roboski olarak adlandırmışlar. sen de bir türk olarak ortasu olarak ifade edebilirsin. türlü türlü şakalarla, şirinliklerle ırkçılığı bir kenara bırakarak bunun ne kadar doğal bir şey olduğunu sen de anlayacaksın.
sizin mantığınızla hareket edersek, en basitinden almanlara göre de almanya diye bir yer yoktur, kim bilir belki o da tokyonun köylerindendir. sen nasıl koskoca deutschland'e almanya diyebilirsin ki. alimallah hepimizi sabun yaparlar.
ingilizlerin turkey konusuna hiç girmeyelim. sen gel koskoca ülkeye hindilik yap.
velhasıl; her halk kendi dillerinden, kültürlerinden, tarihlerinden, yaşamışlıklarından dolayı bir yeri, suyu, havayı, herhangi bir kavramı kendilerince ifade edebilme hürriyetine sahiptir.
edit: bazı arkadaşlarımızı aydınlatmak adına
roboski-ortasu
qıleban-uludere
güzel kardeşim, o köyde yaşayan halk, kendi dili ile yaşadıkları yeri ifade edemez mi. bu nasıl sığca bir yaklaşımdır gerçekten anlamıyorum. o bölge de kürtler yaşıyor ve o kürtler roboski olarak adlandırmışlar. sen de bir türk olarak ortasu olarak ifade edebilirsin. türlü türlü şakalarla, şirinliklerle ırkçılığı bir kenara bırakarak bunun ne kadar doğal bir şey olduğunu sen de anlayacaksın.
sizin mantığınızla hareket edersek, en basitinden almanlara göre de almanya diye bir yer yoktur, kim bilir belki o da tokyonun köylerindendir. sen nasıl koskoca deutschland'e almanya diyebilirsin ki. alimallah hepimizi sabun yaparlar.
ingilizlerin turkey konusuna hiç girmeyelim. sen gel koskoca ülkeye hindilik yap.
velhasıl; her halk kendi dillerinden, kültürlerinden, tarihlerinden, yaşamışlıklarından dolayı bir yeri, suyu, havayı, herhangi bir kavramı kendilerince ifade edebilme hürriyetine sahiptir.
edit: bazı arkadaşlarımızı aydınlatmak adına
roboski-ortasu
qıleban-uludere
bir yıl önce türk savaş uçaklarınca öldürülen katırlara çok üzüldüğümüz ve adının uydurukça olduğu kabak gibi ortada olan yerdir. uluderedir.
bir hamster turu.
kurt mıllıyetcılerının uluıdere ye koydukları ısımdır. mıllıyetcılıgın tanımı bılmeyenlere gorede solculık, halkcılık vb. vb.
sözlük barzolarını tespit etmek için bakılması gereken konu. istisnasız hepsi burada.
(bkz: (#18039127))
(bkz: (#18039127))
son defa(!) kaçakcılık yaparken geberenlerin kanlarıyla toprağı kirlettikleri yerin çakma adı.
Vatan hainleri ile dolu yer. KaÇakÇılık yasal mi ? Degil. Nokta.
aslında olmayan yerdir. kasteddiğiniz yer uludere ise orada kaçakçılık yapan bir sürü terörist öldürülmüştür. sizler zevzek zevzek konuşsanızda gerçek budur.
ortasu göyünün rusça ismi. adı bir katliama karışmıştır.
roboski türkiye nin utancıdır. 34 kişinin göz göre göre katledildiği kana çalınmış topraktır. roboski marmara park yapımında yanarak ölen 11 işçiden, basın ekspress yolunda sel de hayatını kaybeden 7 tekstil işçisinin ölümünden farksızdır. roboski bir vicdan meselesi aklanması olanaksız bir insanlık onurudur. roboski ağıttır.
http://i.radikal.com.tr/G...2/27/fft22_mf1262412.Jpeg
geçen sene bugün 34 kişinin bu şekilde ayrıldığı, bugün onbinlerin akın ettiği, tc devletinin en trajik filmlerinden birini çektiği set. bir şırnak bölgesi. gidip görmediğiniz, görseniz yaşamaya cesaret edemeyeceğiniz köyünüz.
geçen sene bugün 34 kişinin bu şekilde ayrıldığı, bugün onbinlerin akın ettiği, tc devletinin en trajik filmlerinden birini çektiği set. bir şırnak bölgesi. gidip görmediğiniz, görseniz yaşamaya cesaret edemeyeceğiniz köyünüz.
"vurulmuşum dağların kuytuluk bir boğazında.."
kirvem hallarımı aynı böyle yaz
rivayet sanılır belki
gür memeler değil
domdom kurşunu
paramparça
ağzımdaki.
kirvem hallarımı aynı böyle yaz
rivayet sanılır belki
gür memeler değil
domdom kurşunu
paramparça
ağzımdaki.
rus orospu ismine benzeyen kelime.
insan olanın yüreğini yakan, acıtan, insanlığından utandıran katliamın olduğu yerdir.
adını duyduğumda inceden sızlar yüreğim; "yatıyorsunuz kalkıyorsunuz uludere diyorsunuz" diyen başbakana inat, unutursak kalbimiz kurusun.
https://www.youtube.com/w...mbedded&v=IB_fWCOvf4A
adını duyduğumda inceden sızlar yüreğim; "yatıyorsunuz kalkıyorsunuz uludere diyorsunuz" diyen başbakana inat, unutursak kalbimiz kurusun.
https://www.youtube.com/w...mbedded&v=IB_fWCOvf4A
hesabı sorulmayacak nice katliamdan birisidir.
ilk gördüğümde japon köyü sandığım yer.
(bkz: robot ski)
(bkz: robot ski)
roboski'de bu sabah askerleri taşıyan sivil aracın devrilmesiyle büyük bir kaza meydana gelmiş, ölü ve yaralı askerler varmış.
'Katir sirtindan cocuklarinin cenazesini taşiyan anne babalar şimdi yarali asker taşiyor..'
http://www.sondakika.com/...nibus-kaza-yapti-3880716/
'Katir sirtindan cocuklarinin cenazesini taşiyan anne babalar şimdi yarali asker taşiyor..'
http://www.sondakika.com/...nibus-kaza-yapti-3880716/
Güncel Önemli Başlıklar