bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler9
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- yön duygusuna sahip olmamak4
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek6
- kadınların piç erkek tercihi7
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- unutulmayan duvar yazıları7
- saraca finch house12
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam6
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- yutar mısınız3
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- evlenilmeyecek kız tipi4
- heyt bea2
- erling braut haaland6
- 2026 dünya kupası25
- değersizlik hissi6
- beni de gammaz yapın5
- yeni yazarlara öneriler7
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- karı kıza para yedirir misiniz5
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- sersem herif4
- yaş ilerledikçe fark edilen şey8
- futbol21
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek3
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- ragnar rockefeller38
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- pandela 320
- tulumba tatlısı8
- insanların neden böyle olması7
- sevilen kadının orasını burasını yalamak6
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak2
- selamlar2
- yılın ilk denize girişi3
- ankara da nato zirvesi3
- deniz göktaş37
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- günün şiiri20
- çocuk masallarındaki saçmalıklar2
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
Yüzü sivilce ile dolu olanların yıllardır umudu olan ilaç. Daha da çok sivilce çıkardığından yakınırlar da yine de kullanırlar. Sivilce kötü bir şey, inş herkesin yüzünden yok olur gider bu meret.
Derinlerde yer edip üç ay boyunca ucunun açığa çıkmadığı, iltihap dolu, asidik yapısıyla cildimi tahrip eden, yastığa başımı koyamadığım günlerin sorumlusu olan sivilcelerimin yok olmasına yarayan ilaçtır.
Yok intihara sebep olur yok çocuğun olmaz söylentilerinden dolayı ilaca geç başlamam hasebiye iltihap dolu sivilcelerimin küçük çukurlar bırakmasına sebep olmuşum. Yani keşke daha erken başlasaydım.
Aslında Doktor gereken uyarıları yapıyor zaten ama püf nokta olarak yazacaklarım küpe olsun:
- sonbahar kış sezonunda tedavinizi planlayın. Çünkü deriniz inceldiği için kışın bile güneş kremini 6 saatte bir yenilemek zorundasınız.
-ilaç inanılmaz kuruluk yapıyor, susuz yaşayamazsınız. O yüzden dışarı çıksanız bile mataranız yanınızda olsun.
-dudaklar için kerameti uzaklarda aramayın. Blistex med plus! Başka maceraya girmeyin. Kavanoz kutuda olanı biraz kullanılşsız, ruj ambalajı olanı tercih edin.
- saatli almaya çalışın, öğünleriniz saatli olsun. Hiç olmazsa telefona hatırlatma planlayın.
-deriniz pul pul oluyorsa banyodan çıkmadan ıslak halde bebek yağı yada kullandığınız vücüt nemlendiricisini sürün. Böylece deri değiştiriyor gibi hissetmezsiniz.
- sabredin ve sebat gösterin. Bu bitince acılardan kurtulup pürüzsüz tene sahip olacaksınız.
Yok intihara sebep olur yok çocuğun olmaz söylentilerinden dolayı ilaca geç başlamam hasebiye iltihap dolu sivilcelerimin küçük çukurlar bırakmasına sebep olmuşum. Yani keşke daha erken başlasaydım.
Aslında Doktor gereken uyarıları yapıyor zaten ama püf nokta olarak yazacaklarım küpe olsun:
- sonbahar kış sezonunda tedavinizi planlayın. Çünkü deriniz inceldiği için kışın bile güneş kremini 6 saatte bir yenilemek zorundasınız.
-ilaç inanılmaz kuruluk yapıyor, susuz yaşayamazsınız. O yüzden dışarı çıksanız bile mataranız yanınızda olsun.
-dudaklar için kerameti uzaklarda aramayın. Blistex med plus! Başka maceraya girmeyin. Kavanoz kutuda olanı biraz kullanılşsız, ruj ambalajı olanı tercih edin.
- saatli almaya çalışın, öğünleriniz saatli olsun. Hiç olmazsa telefona hatırlatma planlayın.
-deriniz pul pul oluyorsa banyodan çıkmadan ıslak halde bebek yağı yada kullandığınız vücüt nemlendiricisini sürün. Böylece deri değiştiriyor gibi hissetmezsiniz.
- sabredin ve sebat gösterin. Bu bitince acılardan kurtulup pürüzsüz tene sahip olacaksınız.
kullanmayın arkadaşım böyle tehlikeli ilaçlar.
toprak gibi yarık yarık dudaklardan kuruyup çatlayan cilde, gözleri kurutup zarar vermesinden yorgun bir karaciğere, vücut ağrılarından depresyona kadar her türlü yan etkisi var.
bir defasında durakta beklerken yanıma bir kız gelmişti. "ben başvuru için şuraya gideceğim neye binebilirim." diye sormuştu. sonrasında üniversite mezunu ve işsiz olduğunu öğrendim.
"sizin dudaklarınız kötü olmuş, marketten eczaneden vazelin alın sürün." dedim.
"sivilce ilacı böyle kuruttu, alacak param yok şu an." demişti.
üzülmüştüm o imkansızlığına, çaresizliğine.
toprak gibi yarık yarık dudaklardan kuruyup çatlayan cilde, gözleri kurutup zarar vermesinden yorgun bir karaciğere, vücut ağrılarından depresyona kadar her türlü yan etkisi var.
bir defasında durakta beklerken yanıma bir kız gelmişti. "ben başvuru için şuraya gideceğim neye binebilirim." diye sormuştu. sonrasında üniversite mezunu ve işsiz olduğunu öğrendim.
"sizin dudaklarınız kötü olmuş, marketten eczaneden vazelin alın sürün." dedim.
"sivilce ilacı böyle kuruttu, alacak param yok şu an." demişti.
üzülmüştüm o imkansızlığına, çaresizliğine.
akne tedavisinde kullanılan, karaciğere yük bindiren bir ilaçtır.
kan tahlili yapılır be öyle reçete edilir.
sonuç muhteşemdir.
kan tahlili yapılır be öyle reçete edilir.
sonuç muhteşemdir.
kullanmaya başladıktan sonra 20 litrelik bi nemlendirici damacasına ihtiyacınız olacak. her yeriniz kuruyor gözleriniz, dudaklarınız.
ben 6 ay kadar kullanmıştım zamanında. ve işe yaramıştı sanki.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar