bugün
- filistin46
- fransız arabaları7
- zeynep bastık'ın minik dudakları4
- astral seyahat gerçek mi3
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- kia stonic3
- fon kurdum para yatırır mısınız12
- cuckold yaparken birden türkü söylemek2
- cossack2
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi2
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor3
- oğuzhan'ın ölümünde ağırlaştırılmış müebbet talebi2
- dinciler4
- istanbul da mide küçültme sonrası şüpheli ölüm4
- çeyrek depo2
- cennete gideceğini sanıp cehenneme gidip göt olmak3
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel10
- altın fiyatları4
- meclis te fon krizi araştırma komisyonu tartışması5
- kamal4
- ikinci mustafa2
- anın görüntüsü28
- iftira atmak2
- bedelini ödeyen yazarlar17
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen16
- ten uyumu vs kafa uyumu5
- ne kadar yaşlısın9
- trump'ın yanındaki garip tipli kadın2
- sözlükte kız taklidi yapmak16
- pazar günü aktiviteleri3
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı2
- antipanik'e bir şey söyle22
- fıstık ezmesi vs fındık ezmesi7
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- silvermist'e iki şey söyle20
- kuru milliyetçilikle kafa silken insan7
- insan olmaya çeyrek kala adlı yazarı sevmemek10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- sözlük kızlarının içli köfteleri10
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- mossat yaptı abi heralde yani2
- arkadaşlar ne yesek8
- özelden şeftalisini atan yazar14
- alttaki yazara bir şey söyle24
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- seksten önce dua etmek10
- tarhana çorbası12
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi11
- sözlük kızlarının kombinleri15
- israil'i allah cezalandıracak9
Hakkımda dile getirdiği iddialara gülüp geçtiğim yazardır. Asla ve kat'a Çelik erişçi konusunda kendisi gibi bir hayranlığım yoktur. Aksine, kendisinin çelik hayranlığını önce şaka sanmıştım ama ciddi olduğunu görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradım. âdeta alt üst oldum. "Benim yıllardır tanıdığım rapsodik, gündeme gelmek için soyunan bu ihtiyara neden hayran olsun ki?" dedim, dedim ama dostlar cevabını bulamadım. işte bu kafa karışıklığıyla beni baş başa bıraktı bu rapsodikdenen yazar. Benim sıkıntım bu yüzdendir efendim. Hayır bir de son utanç verici hadisede bile hâlâ korumuyor mu bu insanı? "Şaşkınlıklardan şaşkınlık beğendim." desem yeridir.
Araya yıllar da girse yollar da girse çelik'i değil ama rapsodik'i hâlâ çok severim. özlenmiştir, gözümde tütmektedir. bilsindir. *
not: yaman sevda gerçekten iyi şarkıdır, hâlâ dinlerim. istisnalar kaideyi bozmaz. *
Araya yıllar da girse yollar da girse çelik'i değil ama rapsodik'i hâlâ çok severim. özlenmiştir, gözümde tütmektedir. bilsindir. *
not: yaman sevda gerçekten iyi şarkıdır, hâlâ dinlerim. istisnalar kaideyi bozmaz. *
(#4546292) bu kez pek karanlık iki çay söylemesi gereken yazar. zaten ben çayımı karanlık severim. sewehe.
kısa ve net : özlediğim yazardır.
domates olayını anlamadığım yazar.
officemate. sözlük hesabıma girerken, onun kullanıcı adını görmemle başladı herşey. bul beni rapsoo.
hint filmlerinin çoğunu izlemiş hoş sohbet yazar kişisi.
vicdan azabı çektiren yazar. kalbim sızladı bak şimdi.
edit: ne fena o.
edit: ne fena o.
"Sen hiç gecenin bir yarısı uyanıp, ısıra ısıra domates yedin mi?" demesinden tamı tamına iki yıl sonra, gerçekten de bir gece vakti, atıştıracak bir şey bulamadığımdan dolayı "dediğine geldiğim" yazardır. "Kader" gibi bir uuser onu anladım bugün, kaçamıyorum çünkü söylediklerinden galiba tecrübelerimden anladığım kadarıyla! * Sözlerime son verirken kendisinin hasretine artık dayanmanın zor olduğunu dile getirerek sitemkar bir şekilde kendisine selam ederek, huzurundan ayrılıyorum efendim! *
uzun zamandır kendisiyle yüzyüze karşılaşmak nasip olamadığından, hem kendisini hem sohbetini oldukça özlediğim yazardır. yine de seviyorum kendisini, o da bilir bunu! *
(#8309065) ile gülümseten yazardır.
paylaşmayı seven yazar. beğendiğim hoş bir yazıyı da paylaşmak istedim.
Kutuplarda ayı avcıları buzların içine jilet kadar keskin bir baltayı yerleştirir, keskin tarafın üzerine biraz kan sürerlermiş. Bunu bilmeyen ayı gelip baltayı yalarken dili kesilirmiş. Ama kanın tadından dilinin acısını fark edemez, kendi... kanını yalamaya başlarmış. Damarlarındaki kan tükenince, olduğu yere yığılırmış. Avcı da gelip derisini yüzermiş. Avcılar ayıları kurşunla vururlarsa, ayının postu delineceği ve çok para etmeyeceği için bu yolu denerlermiş.
Şimdi o kan tadını, kendi dilimde hisseder gibiyim. Bu av yöntemini öğrenince anladım ki dilim yıllardır kesikmiş benim. Yıllardır ben de kendi dilimden akan kanı emip duruyormuşum. Başlarda, gücümün tükendiğini, kan kaybettiğimi fark etmiyordum. Ama artık ediyorum. Kanım tükeniyor ne zamandır. Böyle giderse yere yığılmam ve birilerinin gelip derimi yüzmesi yakındır.
Bu azalmış kanımla ne kadar uzağa gidebilirim ki? Ama artık başkaları değil, tüketeceksem ben tüketeyim onu. Başkalarına acı ve mutsuzluk vermediğim bir yer olmalı. Yıkıcı ve acımasız olmadığım. Varsın kimse hatırlamasın beni. Artık gözlerimdeki bağa değil, kafamdaki karışıklığa tapmalıyım. Kendi kanıma değil, şairlere, bilgelere, delilere, o soylu yoksullara tapmalıyım.
Yalan söylediğimde, dilimdeki kesik hep sızlamalı. Lüks içinde yaşamak ya da sadaka almak için birilerine yalvardığımda daha çok sızlamalı. Böyle anlarda bana hep kendisini hatırlatmalı. Beni, bilmeden yaşadığım bu ısmarlama hayatım değil, her şeye rağmen öğrendiklerim mahvetmeli. Avcılar yüzünden değil, gözümü bağlayanlar yüzünden değil, mahvolacaksam, ben istediğim için mahvolmalıyım. Çünkü kendi kanımı emerken, hayatın arka bahçesinde, görünenlerin arkasında ne olmuşsa, biliyorum ki benim yüzümden oldu. Biliyorum artık, dünyadaki bütün yıkımlar, bütün katliamlar, dilimdeki bu kesik yüzünden oldu.
Evet, size bir mektup var.
Kaybolmuş bir mektup bu;
Kimin yazdığı ve kime gönderildiği belli değil.
Kimbilir belki de siz anlarsınız kimin yazdığını ve kime gönderdiğini...
Kutuplarda ayı avcıları buzların içine jilet kadar keskin bir baltayı yerleştirir, keskin tarafın üzerine biraz kan sürerlermiş. Bunu bilmeyen ayı gelip baltayı yalarken dili kesilirmiş. Ama kanın tadından dilinin acısını fark edemez, kendi... kanını yalamaya başlarmış. Damarlarındaki kan tükenince, olduğu yere yığılırmış. Avcı da gelip derisini yüzermiş. Avcılar ayıları kurşunla vururlarsa, ayının postu delineceği ve çok para etmeyeceği için bu yolu denerlermiş.
Şimdi o kan tadını, kendi dilimde hisseder gibiyim. Bu av yöntemini öğrenince anladım ki dilim yıllardır kesikmiş benim. Yıllardır ben de kendi dilimden akan kanı emip duruyormuşum. Başlarda, gücümün tükendiğini, kan kaybettiğimi fark etmiyordum. Ama artık ediyorum. Kanım tükeniyor ne zamandır. Böyle giderse yere yığılmam ve birilerinin gelip derimi yüzmesi yakındır.
Bu azalmış kanımla ne kadar uzağa gidebilirim ki? Ama artık başkaları değil, tüketeceksem ben tüketeyim onu. Başkalarına acı ve mutsuzluk vermediğim bir yer olmalı. Yıkıcı ve acımasız olmadığım. Varsın kimse hatırlamasın beni. Artık gözlerimdeki bağa değil, kafamdaki karışıklığa tapmalıyım. Kendi kanıma değil, şairlere, bilgelere, delilere, o soylu yoksullara tapmalıyım.
Yalan söylediğimde, dilimdeki kesik hep sızlamalı. Lüks içinde yaşamak ya da sadaka almak için birilerine yalvardığımda daha çok sızlamalı. Böyle anlarda bana hep kendisini hatırlatmalı. Beni, bilmeden yaşadığım bu ısmarlama hayatım değil, her şeye rağmen öğrendiklerim mahvetmeli. Avcılar yüzünden değil, gözümü bağlayanlar yüzünden değil, mahvolacaksam, ben istediğim için mahvolmalıyım. Çünkü kendi kanımı emerken, hayatın arka bahçesinde, görünenlerin arkasında ne olmuşsa, biliyorum ki benim yüzümden oldu. Biliyorum artık, dünyadaki bütün yıkımlar, bütün katliamlar, dilimdeki bu kesik yüzünden oldu.
Evet, size bir mektup var.
Kaybolmuş bir mektup bu;
Kimin yazdığı ve kime gönderildiği belli değil.
Kimbilir belki de siz anlarsınız kimin yazdığını ve kime gönderdiğini...
bu sıralar kendsini pek iyi görmediğim yazardır uuzun zaman oldu tabi görüşmeyeli ama en kısa zamanda eski haline dönmesine bekliyorum
tatlı bela ,güzel pisti oynar,hırslıdır sayın kota dışı yazar.
üstad mıymış, peki madem. *
kaybolan yazardır.
domates canavarı yazar.
domatesler de benden olsun. :U
domatesler de benden olsun. :U
gece gece bana etkili tavsiyeler veren, her ne kadar işe yaramasa da sıkkınlığımı dağıtmama yardımcı olan yazar. eyvallah hocu. *
acilen bir şeyler yapması gereken yazar, çok acil hem de...
Şiir seven ve şiir yazılması konusunda kararlı olan yazar.
mantı konusundaki rüştünü ispatlamış, fast food' dan sonra türk yemekleriyle de mideye giden yolların haritasını çizmeye başlayan yazar.
ayrıca zorla kilo aldırılmaya çalışılan yazardır.
konuya binaen:
(bkz: yaşasın yemek yemek) *
ayrıca zorla kilo aldırılmaya çalışılan yazardır.
konuya binaen:
(bkz: yaşasın yemek yemek) *
sodik yazar.
Gündemdeki Haberler