bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- herkes yatmış görünüyor4
- borsa4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- kardeş2
- mohamed salah ghaly13
- gulmekicinyaratilmis11
- sudekiray3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- berrak tüzünataç3
- eğitimde sınav sistemi2
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- yaz yemekleri5
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- scooter'a 6 kişi binmek5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- taksici muhabbeti5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- spiderman mi döver batman mi5
- komik olmayan komedyen2
- stres yönetimi6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- insan zamandan ibarettir3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mauro icardi3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- trabzonspor7
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- taşak sütyeni2
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- elalem ne der4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
randevulu sağlık sistemi.
nasılsa randevu günü gelmeden iyileştiren sistem.demek ki beyin tamam randevu da alındı artık iyileşebilirsin emri veriyor vucuda.
Ulan madem bir şeyin sistemini değiştiriyorsunuz insanları bilgilendirin be! 100 yıl önce (abartmıyorum) bugüne randevu almıştım, değişimden haberim olmadığı için 1 hafta daha ertelendi randevum. Umarım tez vakitte sizden kurtuluruz.
Edit: 1 hafta değil, 1 ay ertelenmiş.
Edit: 1 hafta değil, 1 ay ertelenmiş.
Hastanelerdeki sırayı eve taşıyan insanlara da sıra bitti düşüncesini kazandıran tarihin en güzel en akıllıca illüzyonudur.
kaç haftadır dolu olduğu için randevu vermiyor.kim alıyor bu randevuları sürekli Suriyeliler mi. hastalıktan geberip gidelim mi.
neyin var kuzum. hasta mısın?
Al benden de o kadar. 2-3 senedir cildiyeye randevu almak istiyorum ama ne zaman baksam randevu yok.
Randevu bulması çok zor, şansınız yaver gider de randevu bulursanız da doktor bir takım testler yapmanız için kayıt açıp gönderiyor, sonuçları göstermek için lütfen randevu alın diyor.
Tahlilleri yaptırıp sonucun birkaç gün içinde çıkacağını öğrenip randevu almaya çalışıyorsunuz ya hani, bu sefer de sistem aynı branştan randevu almanız için 15 gün geçmesi gerekiyor diye uyarı veriyor.
sanırım artık kulak burun boğazda tahlilleri yaptırıp dahiliyede onları gösterip enfeksiyon hastalıklarında tedavi olacağız
Tahlilleri yaptırıp sonucun birkaç gün içinde çıkacağını öğrenip randevu almaya çalışıyorsunuz ya hani, bu sefer de sistem aynı branştan randevu almanız için 15 gün geçmesi gerekiyor diye uyarı veriyor.
sanırım artık kulak burun boğazda tahlilleri yaptırıp dahiliyede onları gösterip enfeksiyon hastalıklarında tedavi olacağız
randevuların oluşturulması, düzenlenmesi ve takip edilmesini sağlayan dijital yapı. özellikle klinik randevu sistemi olarak kullanılan versiyonları, hasta ve doktor paneli ile süreci baya toparlıyor. çalışma saatleri, tatil günleri, otomatik hatırlatma gibi detaylar işin yükünü ciddi azaltıyor. yoğun çalışan yerlerde bu tarz sistem olmadan ilerlemek artık zor. randevu-sistemi diye bir site var. oradan demo sürümünü denemeye başladım. şimdilik iyi gibi. fiyat konusunda da %20 indirim var bence kelepir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar