bugün
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- steam arkadaşı aranıyor5
- berber fiyatlarındaki fahiş artış5
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- mekke anlaşması5
- ismet gurbuz 20249
- otogar tuvaleti3
- osuruktan şiirler89
- sade sodaya tek atan insan2
- domuz yemeyiz abi4
- tai lung13
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- büyük ortadoğu projesi4
- hey yavrum be gelenlere bak4
- gilded panpa nerede2
- reddi miras2
- izalei şuyu2
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası3
- suno ai3
- victor osimhen20
- aşk4
- anın görüntüsü17
- koştursunlar ama düşmesinler2
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- el erecto del tomtom bey2
- ortak velayet2
- kadınların erkeğin ilgisine muhtaç olmaları2
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- ayvalık tostu9
- g i l d e d l i l y28
- vajinaya neden git gel yapıyoruz3
- bugün ne oldu3
- filistin3
- youtube2
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- ona bir şey söyle6
- nah sana oy17
- nasıl birisiniz15
- velvet48
- pazartesi işe gidecek olmak4
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- diamond bosphorus8
- uyumsorunuyasayanbukal emun2
- game of thrones taki kerhaneci16
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
bir hafta kadar önce hypathia sayesinde öğrendiğim, güzel müziklerin çaldığı, geyiğin kralının yapıldığı güzel bir radyo. sanırım her gece dinleme alışkanlığı edineceğim. daha fazla nancy ajram çalsa da dinlesek.
nikolai rimsky korsakov un şehrazat ı ile beni benden almış radyo.
güne güzel başlamama neden olan ve chat olmadan dünyanın en güzel ezgileri çalınan radyo, sağol limonatam.
bizim şirketten de çekmiyor... oysa ki kocaman yanı x'in götü kadar çanak var mına koyum...
not: x yerine bir yazar adı ya da senin kadar diyecektim ama demedim dikkat ettiysen... *
not: x yerine bir yazar adı ya da senin kadar diyecektim ama demedim dikkat ettiysen... *
entellektueliteleri yüksek okumuş kırolara an itibariyle hitabet eden radyo. sokak kadını, vicdansız sürtük. allah ıslah etsin. kendimi daha çok sevmeye başladım, tek yararı budur. bir de güldük,eğlendik.
edit: zekariye beyaz misali dinliyorum. sırf gözlem için. halk için kendini heba etme örneği.
edit: zekariye beyaz misali dinliyorum. sırf gözlem için. halk için kendini heba etme örneği.
dj melankolik an itibari ile yayındadır.
an itibariyle yinyang ile yayına devam eden radyodur.
gönül dostu hocusun bam teline basan şarkılarıyla yayında olduğu radyo.
tiesta'nın metal rüzgarları estirdiği radyo. bekleriz.
hakkında bu kadar entry girilince bir şey oldugunu sandiğim ama hala hergün "an itibariyle"lerle sola gelen herhangi bir radyo...
bunlar daha önceden engelliydi neden şimdi kaldırmışlar...
hayır korkuyorum akında xxxxx ile yyyyy yatak da on-air diye entry girilecek...
yeter artık kaldırın şunları sol frameden... reklam kokan hareketler bunlar... ya da şöyle yapalım ben her radyo için başlık açıp xxxx on-air diye entry gireyim... nasıl olsa bir yaptırımı yok...
bunlar daha önceden engelliydi neden şimdi kaldırmışlar...
hayır korkuyorum akında xxxxx ile yyyyy yatak da on-air diye entry girilecek...
yeter artık kaldırın şunları sol frameden... reklam kokan hareketler bunlar... ya da şöyle yapalım ben her radyo için başlık açıp xxxx on-air diye entry gireyim... nasıl olsa bir yaptırımı yok...
(#2659657) no.lu entry de basligin sol frame getirilmesi konusuna deginilmistir.
ayrica yayin saatleri yarin itibariyle kesinlik kazanacagindan, diceylerin yayina gecis saatleri su an icin karisik durumdadir. bu nedenle, yarina kadar hangi djin yayini aldigi bu baslikta belirtilecektir.
yarindan sonra baslikta gunluk yayin akislari yayinlanacaktir. ancak radyo ile ilgili baska entry giren olursa buna benim yapabilecegim bir sey yok. entryi yazan sahsa ya da moderasyona anlatin derdinizi.
ayrica baslgi, anten cekmiyor, su olmuyor , bu olmuyor seklinde sola tasiyanlarin, bugun basligin soldan alinmasi hakkinda yorum yapmasi biraz komik oluyor.
ayrica yayin saatleri yarin itibariyle kesinlik kazanacagindan, diceylerin yayina gecis saatleri su an icin karisik durumdadir. bu nedenle, yarina kadar hangi djin yayini aldigi bu baslikta belirtilecektir.
yarindan sonra baslikta gunluk yayin akislari yayinlanacaktir. ancak radyo ile ilgili baska entry giren olursa buna benim yapabilecegim bir sey yok. entryi yazan sahsa ya da moderasyona anlatin derdinizi.
ayrica baslgi, anten cekmiyor, su olmuyor , bu olmuyor seklinde sola tasiyanlarin, bugun basligin soldan alinmasi hakkinda yorum yapmasi biraz komik oluyor.
sözlükte istediği etkiyi bırakamayan dj arkadaşın dinleyicilere lan diye hitap etmesi ve dinleyicinin de ona lan diye hitap etmesi nedeniyle banlanması durumunun yaşandığı radyo. sonra bir de şikayet eder bu bana lan dediler bende banladım diye. *
türkü gecesi yapılan radyodur...
an itibariyle what ifle yayında olan radyodur
10 - aralık - 2007 pazartesi gününe ait yayın akışı;
07:00 - 12:00 limon çiçeği kolonyası
12:00 - 14:00 blonde mermaid
14:00 - 18:00 *******
18:00 - 20:00 tiesta gera
20:00 - 24:00 deeplomattt
24:00 - 05:00 christian troy
07:00 - 12:00 limon çiçeği kolonyası
12:00 - 14:00 blonde mermaid
14:00 - 18:00 *******
18:00 - 20:00 tiesta gera
20:00 - 24:00 deeplomattt
24:00 - 05:00 christian troy
asker adaylarının sarki isteklerini geri cevirmeyen , gerekirse formatını degistirerek istegini yerine getiren, kaliteli dj'lerden oluşan radyo.
arada sırada djlerin kendi baslarına eğlendikleri yer. öyle ki biz bize alem yapıyoz bir rakı masamız eksik.
hey garson bir tekila lütfen....
troy ile sound trackler ile içimiz acildi.
hey garson bir tekila lütfen....
troy ile sound trackler ile içimiz acildi.
şu anda mülayim in yayında olduğu haberini aldığım güzide radyo. *
nihayet açabildiğim mülayim in dj liğindeki radyo.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar