bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak4
- sözlük kızlarının kekleri3
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- manyak olmaya karar verdim6
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- yeni parti48
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- camlar açık çıplak yatmak5
- uykuya doyamamak3
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- sinem dedetaş6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- seni onaracağım diyen kadın4
- hikayeyi devam ettir54
- tai lung27
- hamal dizisi2
- kemal kılıçdaroğlu16
- 29 temmuz 20262
- bugün ne oldu3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- diamond bosphorus25
- devlet bahçeli2
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- cemil tugay3
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- benkimki6
- atatürke başkaldıran şehirler2
- japon2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- nickten isim tahmini yapmak72
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- g o k u2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- dansör3
- sokakta kavga teknikleri15
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
dünyanın en mükemmel sololarından birine sahip olan anathema şaheseri. allah'ım bir solo bu kadar mı güzel olur diye kafayı taktırır, uyutmaz adamı. eternity'dendir.
sözleri de şöyledir:
inside...
the dark is fading away
i don't want to be alone anymore
inside..
the light of dawn is here once more
the light...
darkness is slipping away
of dawn...
i don't want to be alone
is here...
won't you stay?
not a word passed your lips
just a golden kiss
as i whispered silently
"help me through this"
sözleri de şöyledir:
inside...
the dark is fading away
i don't want to be alone anymore
inside..
the light of dawn is here once more
the light...
darkness is slipping away
of dawn...
i don't want to be alone
is here...
won't you stay?
not a word passed your lips
just a golden kiss
as i whispered silently
"help me through this"
renault trucks'ın tabiriyle rüya kamyon. gerçekten de öyledir. iç ve dış tasarım, kullanılan malzemeler, motor seçenekleri ve dahasıyla mükemmelliğini kanıtlamış ağır araç.
http://www.renault-trucks...diance_325_1.html?lang=tr
http://www.renault-trucks...diance_325_1.html?lang=tr
şarkının iki kısmı vardır. birincisi 3.50 ye kadar olan anathema depresifliğini yansıtan karanlık kısım. ikincisi ise 3.50 den sonraki soloyla beraber ivmesini yükselten insanı depresif moddan uyandıran kısım. ayrı etten bu şarkının solosu mükemmeldir. tekrar tekrar dinlettirir kendisi sıkmaz.
bir şarkı bu kadar ruhlu tutkulu olabilir dedirten parça, solosu dehşet.
dota 2'de bir itemdir. aktifini basınca alan etkili yakar. slithice pl gibi heroların vazgeçilmezidir.
Kendisini almak için tarifi saymazsak tek seferde 3800 altın biriktirmek gerekir. En geç 20 dakika içinde alamazsanız siktir edin diffusal blade kasıp(hero'nuzun iluzyon özelliği varsa tabii) gank'e, teamfight'a girin.
Bunu yapacak adam ya mid oynayacak ya da lane'de hiç harass yemeden last hit kasacak, jungle'a dalacak stack'lenen creep'leri kesecek. Bu esnada takımın geri kalanı kuleleri savunacak, lane'de ezilmemeye özen gösterecek.
Naga siren oynayanlar çok sever bu eşyayı fakat ben naga'da diffusal'ı daha faydalı buluyorum. Farm için riptide neyinize yetmiyor aq. Radiance'a vereceğiniz parayla manta style veya linken's sphere alırsınız(ve elbette boots of travel) daha iyi.
Bunu yapacak adam ya mid oynayacak ya da lane'de hiç harass yemeden last hit kasacak, jungle'a dalacak stack'lenen creep'leri kesecek. Bu esnada takımın geri kalanı kuleleri savunacak, lane'de ezilmemeye özen gösterecek.
Naga siren oynayanlar çok sever bu eşyayı fakat ben naga'da diffusal'ı daha faydalı buluyorum. Farm için riptide neyinize yetmiyor aq. Radiance'a vereceğiniz parayla manta style veya linken's sphere alırsınız(ve elbette boots of travel) daha iyi.
instela denilen platformun ezik moderatörü.
oluşturduğu yan fake hesaplar ordusuyla kendini artı yağmuruna tutup istatistiklere girmeyi çabalıyor her seferinde . sırf bunu ifade ettim diye uçurdu beni auhuauahuhauhauha . bu da yetmezmiş gibi linç ekibini kurarak aksi yönde ithamda bulundu şahsıma.
tam bir sikko beyinli. onca şikayetimize rağmen pkk lı orospu evlatlarının fink atmasına para kazanma adına göz yumdun ok, e bizim yıllarca sözlüğe verdiğimiz emeği bi çırpıda sırf ipliğini pazara çıkardık diye çöpe atmak da nedir sayın amına çaktığım ?
oluşturduğu yan fake hesaplar ordusuyla kendini artı yağmuruna tutup istatistiklere girmeyi çabalıyor her seferinde . sırf bunu ifade ettim diye uçurdu beni auhuauahuhauhauha . bu da yetmezmiş gibi linç ekibini kurarak aksi yönde ithamda bulundu şahsıma.
tam bir sikko beyinli. onca şikayetimize rağmen pkk lı orospu evlatlarının fink atmasına para kazanma adına göz yumdun ok, e bizim yıllarca sözlüğe verdiğimiz emeği bi çırpıda sırf ipliğini pazara çıkardık diye çöpe atmak da nedir sayın amına çaktığım ?
Anathema'nın Lost Control ile beraber en iyi gitar solosuna sahip şarkısıdır.
her sene, mevsimi gelir, 3:51'de başlayan solosunu dinlemek ister bünye. Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan bir günahı, benim bu soloyu beklediğim kadar.
her sene, mevsimi gelir, 3:51'de başlayan solosunu dinlemek ister bünye. Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan bir günahı, benim bu soloyu beklediğim kadar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar