bugün
- mustafa kemal atatürk10
- ona bir cümle bırak5
- sözlüğün troll kaynaması4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- kız gruplarının yükselmesi3
- 29 haziran 2026 almanya paraguay maçı7
- türklerin pis olması3
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- yazarların özlü sözleri10
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı11
- 104 artı 5 oynanırken feci bastıran uyku3
- gödlek2
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi7
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- sözlükten maaş almak3
- yapay zeka ile kod yazmak2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- deniz göktaş12
- günlerin artık kısalıyor olması5
- ölüm6
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- pandela12
- anın görüntüsü26
- insan sevdiği adama şans verir5
- 2026 dünya kupası38
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar3
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- seksting5
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin2
- aşk8
- anadolu dilleri2
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- futbol32
- velvet45
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- iyi geceler sevgilim2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- sözlüğün aptal kaynaması15
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- ibadet5
- en son ne yediniz6
- ziya gökalp5
- yerel tohum fidesi satmak cezayla yasaklanmış2
- atatürk heykellerinin gereksizliği2
çaylakken entrylerini iştahla okuduğum; kafa izninden dönen iyi ve hoş yazar.
iyi ki döndün lan. hacı sen yokken burada neler oldu bi bilsen;
hani bi maldanadam vardı ya. he işte o adam, kahverengi meme ucu görmekten kafayı sıyırdı. vajinaydı klotrisdi diye diye boynundaki fularıyla kendini astı. anlıyacağın silik oldu gitti garibim.
bi de cool adam varya hani şu zengin komik çocuk, he işte o, elektro şok tedavisi gören hasta gibi gitti geldi, gitti geldi. yanılmıyorsam şimdi gitmedi sözlükte. belkide gitti tam bilmiyorum.
bi de elma kurdu diye bi yazar vardı ya. sakın ha ona sulanmayasın. valla ben onun nick altına 23 kızı tavladığım özel şiirimi döşeyecektim anlayacağın iltifat falan edip sulanacaktım kendisine,bi de ne göreyim! her kes '' yeni modorötördür hayırlı olsun. işine bağlı zeki modorötördür'' falan yazmış. korkumdan koynuma tükürüp kaçtım. o bizim bacımız unutma!
bi de ağzımın suyu akmaya başladı abi.
paso bi de, bi de yaza yaza canım pide çekti valla. buralardasın dimi abi. ben pideci rahmet abiyi bulmaya gidiyorum. sonra görüşürüz.
ha bu arada rahmet abi sözlükten biri değil bilesin.hbbia 'ın kankisidir. kanıma işledi adam. şerefsizim benden popüler.
neyse abi kimseye küsüp gitme bi daha. bak dalgana sen. eğlen eğlendir. gerisini boşver abi.
banada çaya beklerim ha. byee...
iyi ki döndün lan. hacı sen yokken burada neler oldu bi bilsen;
hani bi maldanadam vardı ya. he işte o adam, kahverengi meme ucu görmekten kafayı sıyırdı. vajinaydı klotrisdi diye diye boynundaki fularıyla kendini astı. anlıyacağın silik oldu gitti garibim.
bi de cool adam varya hani şu zengin komik çocuk, he işte o, elektro şok tedavisi gören hasta gibi gitti geldi, gitti geldi. yanılmıyorsam şimdi gitmedi sözlükte. belkide gitti tam bilmiyorum.
bi de elma kurdu diye bi yazar vardı ya. sakın ha ona sulanmayasın. valla ben onun nick altına 23 kızı tavladığım özel şiirimi döşeyecektim anlayacağın iltifat falan edip sulanacaktım kendisine,bi de ne göreyim! her kes '' yeni modorötördür hayırlı olsun. işine bağlı zeki modorötördür'' falan yazmış. korkumdan koynuma tükürüp kaçtım. o bizim bacımız unutma!
bi de ağzımın suyu akmaya başladı abi.
paso bi de, bi de yaza yaza canım pide çekti valla. buralardasın dimi abi. ben pideci rahmet abiyi bulmaya gidiyorum. sonra görüşürüz.
ha bu arada rahmet abi sözlükten biri değil bilesin.hbbia 'ın kankisidir. kanıma işledi adam. şerefsizim benden popüler.
neyse abi kimseye küsüp gitme bi daha. bak dalgana sen. eğlen eğlendir. gerisini boşver abi.
banada çaya beklerim ha. byee...
reis bu doğum günü pastan. yarım saatte anca bu şekli yapabildim. üzerine mum şekli yapıp üfle diyecektim, seni azda olsa güldürmek istiyordum ama beceriksizim ben. bi çizgi çiziyorum mum'a benzesin diye üzerine de alev misali yıldız şeysini yapıyorum, ön izlemede bi bakıyorum ta ebesinin körüne gitmiş yıldız.
önemli olan niyettir usta... adamın biri sevgilisine gül almış, binmiş minibüse, minibüste tıklım tıklım, tabi haliyle kalabalıkta güle zarar gelmiş , inmiş arabadan ceketini meketini düzeltip sevdiceğinin evine doğru yol almış. bakmış elindeki gülde yaprak denen bir şey yok, atmaya karar vermiş, tam çöpe atacakken sevgilisi görmüş. ''o elindeki nedir ''demiş. ''şey sana gül almıştım ama mahfoldu '' demiş. kızda ''olsun ver bana onu, önemli olan niyettir '' demiş.
kız sarılıp, oracıkta vermiş adama. ( 4 satır duygusal olamam ben )
burası ne kadar sanal bi alem olsada senin gibi adamları tanıdığım için çok mutluyum. iyiki doğdun kardeş...
/________/
reis bu doğum günü pastan. yarım saatte anca bu şekli yapabildim. üzerine mum şekli yapıp üfle diyecektim, seni azda olsa güldürmek istiyordum ama beceriksizim ben. bi çizgi çiziyorum mum'a benzesin diye üzerine de alev misali yıldız şeysini yapıyorum, ön izlemede bi bakıyorum ta ebesinin körüne gitmiş yıldız.
önemli olan niyettir usta... adamın biri sevgilisine gül almış, binmiş minibüse, minibüste tıklım tıklım, tabi haliyle kalabalıkta güle zarar gelmiş , inmiş arabadan ceketini meketini düzeltip sevdiceğinin evine doğru yol almış. bakmış elindeki gülde yaprak denen bir şey yok, atmaya karar vermiş, tam çöpe atacakken sevgilisi görmüş. ''o elindeki nedir ''demiş. ''şey sana gül almıştım ama mahfoldu '' demiş. kızda ''olsun ver bana onu, önemli olan niyettir '' demiş.
kız sarılıp, oracıkta vermiş adama. ( 4 satır duygusal olamam ben )
burası ne kadar sanal bi alem olsada senin gibi adamları tanıdığım için çok mutluyum. iyiki doğdun kardeş...
doğum günü pastamı yememiş olan yazar..
gücüme gitti ama. hala tepede duruyor ne iş ?
gücüme gitti ama. hala tepede duruyor ne iş ?
sözlüğün en iyi yazarlarından biridir. yalakalık yapmıyorum lan, inanmayan karmasına baksın. sebebi ziyaretimin sebebi, kendisinin kişiliği hakkındadır, sözlükteki tutumu hakkında azıcık bir ders alınması içindir.
hasetinden çatlamaz, çekememezlik yapmaz. iyiyi takdir eder.
bu örneği saçını başını yollanlar için veriyorum.
ulan kalp kalbe karşı olur mu lan ? tam bunu yazarken sol framede nickimi gördüm. açtım pulup muş.. vay be..
hasetinden çatlamaz, çekememezlik yapmaz. iyiyi takdir eder.
bu örneği saçını başını yollanlar için veriyorum.
ulan kalp kalbe karşı olur mu lan ? tam bunu yazarken sol framede nickimi gördüm. açtım pulup muş.. vay be..
böyle sıkılmış ( i harfsiz sıkılmış ) mandalina gibi. okudukça insana enerji geliyor, rahatlıyor, gevşiyor. sonra götünü dönüp yatmak istiyor.
hayırlı sabahlar reis.
(bkz: #175295) hinci şukellada bu yazını gördüm. ve böyle şeylere çok meraklıyımdır, yani eve gidip o kumandaya oturmazsam siksinler. bakim hakket tv. bozulacah mı? bozulmayacah mı?
yarın detayını yazarım.
tanım; sikici bilgiler aktaran seksi yazardır.
(bkz: #175295) hinci şukellada bu yazını gördüm. ve böyle şeylere çok meraklıyımdır, yani eve gidip o kumandaya oturmazsam siksinler. bakim hakket tv. bozulacah mı? bozulmayacah mı?
yarın detayını yazarım.
tanım; sikici bilgiler aktaran seksi yazardır.
insanı merak içinde bıraktıran yazar.
öncesi için; (bkz: #11245434) ( heyt exsperimental gibim oldu be. lan meğer ne havalıymış böyle giriş yapmak '' öncesi için '' yürü be )
neyse reis, o kumandaya oturacaktım ama dötüm yemedi . şey yani yanlış anlama kumandanın büyüklüğüyle, tırtıklı oluşuyla falan alakalı değil, cesaret edemedim yani.
tüm tuşlara bastığım zaman tv'yi pert ederim diye tırstım. ibne tamirciler kapağını açmaya 50 lira alıyorlar. ama şu yakınlarda plazma alırsam gider ayak oturcam o kumandaya. çatlıyorum lan meraktan. tüm gün kumandayı sıvazladım, oturmamak için kendimle mücadelelere girdim. nerden yazdın o yazıyı bilmem ki. benim gibi merak delilerinide düşüncen bro. olmuyor böyle...
işin özü cesaret edemedim reis, harbi tırstım yani. yemedi.
öncesi için; (bkz: #11245434) ( heyt exsperimental gibim oldu be. lan meğer ne havalıymış böyle giriş yapmak '' öncesi için '' yürü be )
neyse reis, o kumandaya oturacaktım ama dötüm yemedi . şey yani yanlış anlama kumandanın büyüklüğüyle, tırtıklı oluşuyla falan alakalı değil, cesaret edemedim yani.
tüm tuşlara bastığım zaman tv'yi pert ederim diye tırstım. ibne tamirciler kapağını açmaya 50 lira alıyorlar. ama şu yakınlarda plazma alırsam gider ayak oturcam o kumandaya. çatlıyorum lan meraktan. tüm gün kumandayı sıvazladım, oturmamak için kendimle mücadelelere girdim. nerden yazdın o yazıyı bilmem ki. benim gibi merak delilerinide düşüncen bro. olmuyor böyle...
işin özü cesaret edemedim reis, harbi tırstım yani. yemedi.
çiğ köfte gibi yazar. insanın duvarlara çarpa çarpa allah ne verdiyse yapıştıra yapıştıra yiğesi geliyor. kıvam çok önemli tabi, kıvam şart.
iyi bir yazar, güzel bir dost. ama itiraf ediyorum ben bu yazarla mesajlaşmayı sevmiyorum hacı. içim ürperiyor mesajlaşırken, tüylerim sansar görmüş kirpi gibi dikiliyor, suratım yılan görmüş kurbağa gibi dona kalıyor, dilim sıcak sobanın yanına kıvrılmış kedi gibi suspus oluyor, evet usta tedirginlik içerisinde titreyerek mesaj yazıyorum, tıpkı peynir çalmaya çalışan fare gibi. tıpkı arı kovanına dalan ayı gibi. içim bi hoş oluyor reis. parçalanmış antilopa saldıran aslanlar gibi, o antiloptan bir gıdım almaya çalışan sırtlanlar gibi vahşi olasım, ibne kılıklı akbabalar gibi olay yerine dalasım geliyor. piskopat damarım nüksediyor, pitbul gibi saldırganlaşma hissi, timsah gibi pusuya yatma beklentisi doğuyor.
sırf bu hayvani düşüncelerimin nedeni ise; mesajındaki resmi... hani o pulp fiction yazan yere koymuş olduğu o resim.
*** adamın kafası siklemez bir bakışla hafif sağa doğru yatmış, elindeki silahıda şakağına doğru dayayıp objektife poz veriyor. ***
reis bu fotoğrafı çok aradın mı lan?
bak aklıma geldikçe bi hoş oldum yine. değiştir onu aga, güzel bi resim koy, valla olmuyor he.
mısır atılan ördekler gibi, cüzdan çalan şakacı maymun gibi, sahibinin bacağına kuruğunu dolayan kedi gibi rahat olmak, zevkle mesajlaşmak için değiştir...
tırsıyoruz reis..
sırf bu hayvani düşüncelerimin nedeni ise; mesajındaki resmi... hani o pulp fiction yazan yere koymuş olduğu o resim.
*** adamın kafası siklemez bir bakışla hafif sağa doğru yatmış, elindeki silahıda şakağına doğru dayayıp objektife poz veriyor. ***
reis bu fotoğrafı çok aradın mı lan?
bak aklıma geldikçe bi hoş oldum yine. değiştir onu aga, güzel bi resim koy, valla olmuyor he.
mısır atılan ördekler gibi, cüzdan çalan şakacı maymun gibi, sahibinin bacağına kuruğunu dolayan kedi gibi rahat olmak, zevkle mesajlaşmak için değiştir...
tırsıyoruz reis..
iyi bir baba ama yeğenimiz yağız'ı küçük yaşta fenerli olmaya aşılıyormuş. fener fener deyü omuzlarında hoplatıyormuş. e çocukta haliyle ' feney ' deyip tempo tutuyormuş. ne bilsin garibim iyiyi kötüyü.
ama büyüğünce bunun hesabını sorar sana; ' buba bana türkiye kupasını anlat' der. sende apışıp kalırsın öyle. rahmetli kemal sunal gibi ' evet hıhı evet' deyip durursun. afallarsın reis, iyi düşün bunları. yol yakın.
ama büyüğünce bunun hesabını sorar sana; ' buba bana türkiye kupasını anlat' der. sende apışıp kalırsın öyle. rahmetli kemal sunal gibi ' evet hıhı evet' deyip durursun. afallarsın reis, iyi düşün bunları. yol yakın.
karma puanıyla insanları kıskandıran yazar.
geçenlerde çok hislendim, ulan dedim kendi kendime; bu kadar uğraşıyosun, bilgi yüklü entryler girerek bu kadar emek veriyorsun, insanları ilmin, kültürün, engin görüşün ile aydınlatıyorsun, onlara hiç üşenmeden bir şeyler aşılıyorsun, fakat yine karman olduğu yerde sayıyor, hatta arada bi tempo düşerek gerilerde kalıyor. ama bu yazarın karması evet bu pulp'un karması güneşe yetişmeye çalışan kavak ağacı gibi her gün uzuyor, hergün çoğalıyor. yani dellenmemek elde değil bro. 2500 küsürlerde şimdide.
ibine olup çıkacam, eksi yağmuruna tutacam, kendimi zor tutuyorum amk. hatta bir derdim var köşesine bile yazmayı düşünüyorum.
'pulp fiction'un karması süper benzinlemi çalışıyo. bizimki lpg mi, bu nasıl iş amk. kendimizi tospa arabası gibi hissediyoz, biriniz şunun butonunu durdursun lan aaaaa.'
yani cidden çok hisliyim, evet sonuna karı gibi aaaaa bile yazıcam.
yeter hakkatten yeter! bi yerimiz şişcek reis.
geçenlerde çok hislendim, ulan dedim kendi kendime; bu kadar uğraşıyosun, bilgi yüklü entryler girerek bu kadar emek veriyorsun, insanları ilmin, kültürün, engin görüşün ile aydınlatıyorsun, onlara hiç üşenmeden bir şeyler aşılıyorsun, fakat yine karman olduğu yerde sayıyor, hatta arada bi tempo düşerek gerilerde kalıyor. ama bu yazarın karması evet bu pulp'un karması güneşe yetişmeye çalışan kavak ağacı gibi her gün uzuyor, hergün çoğalıyor. yani dellenmemek elde değil bro. 2500 küsürlerde şimdide.
ibine olup çıkacam, eksi yağmuruna tutacam, kendimi zor tutuyorum amk. hatta bir derdim var köşesine bile yazmayı düşünüyorum.
'pulp fiction'un karması süper benzinlemi çalışıyo. bizimki lpg mi, bu nasıl iş amk. kendimizi tospa arabası gibi hissediyoz, biriniz şunun butonunu durdursun lan aaaaa.'
yani cidden çok hisliyim, evet sonuna karı gibi aaaaa bile yazıcam.
yeter hakkatten yeter! bi yerimiz şişcek reis.
behzat ç manyağı. girdiği 5 entrysinden 7 si bu dizi hakkında. ulan allahtan yeğenim (yağız) bu diziden önce doğdu he. yoksa kesin bu oğlunun isminide behzat koyardı. yapar aga gülmeyin! zamanında pulp fiction manyağıydı nick yaptı. şimdi behzat hastası oldu. behzat aşağı behzat yukarı tırlattı valla.
reis valla piskoloğa falan git. içime doğdu kızın olacak. (allah söyletti bak) . yazık etme kıza!!
- behzat kızımmmm. ( ı ıhh kesinlikle hiç hoş değil)
reis valla piskoloğa falan git. içime doğdu kızın olacak. (allah söyletti bak) . yazık etme kıza!!
- behzat kızımmmm. ( ı ıhh kesinlikle hiç hoş değil)
hasretinden pandalar erittiğim..
vay amk. adamın karması yakında 3000 ( yazıyla üçbin ) oluyor ve halen laf sokuluyor!! yok efendim komik değilmişte, yok efendim arkadaşları tarafından şişirilmişte, yok efendim nick altına 49 sayfa entry girilmişte, mişte miş...
lan dingil, sözüm ona 2 kelimeyi bi araya getiremeyen gebeş; sen ne yaptın lan bu güne kadar? ne yazdın da ilham verdin bize. hangi entrynle bu yazar gibi yüzümüzde tebessümler oluşturdun. moralimiz bozukken bizi neşelendirdin?
ve bu yazarın nick altına girilen 49 sayfa entryden çoğuda film hakkında. niye? çünkü bu yazar kendi halinde bi yazar. kimsenin etlisiyle sütlüsüyle uğraşmayan, saygıda kusur etmeyen mütavazi biri. adam göt yazarken bile döt diyor. imreniyorum yeminle. ben onun avukatı falan değilim ama yeri gelmişken bu nick altı saçmalığınıda değinmek istiyorum. hakket şu sözlükte bunu kavrayamayan çok mal var. bu nick altı olayını bilmeyen çok kişi var.
örneğin ben; yaşadığım o ibret verici olayların başına ( açtığım o başlıkların başına) komşu kızı yerine laik kız veya türbanlı kız deseydim, inanın şu an nick altım 60 ı çoktan geçerdi. niye???
çünkü bu sözlükte kötüye yer var. ona ayar veriliyor. onun nick altına gidilip açtığın başlığı sikeyim tadında entryler giriliyor. e haliyle o kötü, o ibne yazarda nickini sol framede görünce orgazm oluyor, sarsılarak boşalıp sandalyelerden düşüyor. peki iyi napıyor?
iyi de siklenmiyorum diyerek o canım girilerine son verip ya sözlüğü terk ediyor. ya da bkz yazarı olup çıkıyor.
e be götttttt ( ben öyle d harfi kullanmam ) sana diyorum sözüm ona iyiyi asla takdir etmeyen sana; lan zırtabos, gidip iyi yazan yazarın altına da ' bu yazısıyla yarmıştır, şu yazısıyla beni hislendirmiştir. bu yazısıyla ağlayarak boşaltmıştır ' falan desene. onu güzel yazmaya, ona moral vermeye çalışsana. onun motivasyon kazanmasını, daha hoş entrylerle karşımıza çıkmasını ve haliyle burada neşeli vakit geçirmemizi sağlasana.
ama yokkkkk
illa kötüleyeceksin. onu küstürecek, kaçıp gitmesini sağlayacaksın. çünkü sen;
kıskançsın. çünkü sen;
hazımsızsın. çünkü sen;
ibnenin önde gidenisin *
çünkü sen; siklenmeyen, varlığıyla yokluğu belli olmayan tırt bi yazarsın. bu sayede popüler olmaya çalışan ezik birisin.
lan neyse, yazıyoz ama kime yazıyoz. fazla kirletmeyelim sayfayı. zaten yazarıda fazla tanımam etmem. 1. nesil yazarmış. halen nasıl kaçmamış hayret. sabırlı biri galiba.
saygılar;
lan dingil, sözüm ona 2 kelimeyi bi araya getiremeyen gebeş; sen ne yaptın lan bu güne kadar? ne yazdın da ilham verdin bize. hangi entrynle bu yazar gibi yüzümüzde tebessümler oluşturdun. moralimiz bozukken bizi neşelendirdin?
ve bu yazarın nick altına girilen 49 sayfa entryden çoğuda film hakkında. niye? çünkü bu yazar kendi halinde bi yazar. kimsenin etlisiyle sütlüsüyle uğraşmayan, saygıda kusur etmeyen mütavazi biri. adam göt yazarken bile döt diyor. imreniyorum yeminle. ben onun avukatı falan değilim ama yeri gelmişken bu nick altı saçmalığınıda değinmek istiyorum. hakket şu sözlükte bunu kavrayamayan çok mal var. bu nick altı olayını bilmeyen çok kişi var.
örneğin ben; yaşadığım o ibret verici olayların başına ( açtığım o başlıkların başına) komşu kızı yerine laik kız veya türbanlı kız deseydim, inanın şu an nick altım 60 ı çoktan geçerdi. niye???
çünkü bu sözlükte kötüye yer var. ona ayar veriliyor. onun nick altına gidilip açtığın başlığı sikeyim tadında entryler giriliyor. e haliyle o kötü, o ibne yazarda nickini sol framede görünce orgazm oluyor, sarsılarak boşalıp sandalyelerden düşüyor. peki iyi napıyor?
iyi de siklenmiyorum diyerek o canım girilerine son verip ya sözlüğü terk ediyor. ya da bkz yazarı olup çıkıyor.
e be götttttt ( ben öyle d harfi kullanmam ) sana diyorum sözüm ona iyiyi asla takdir etmeyen sana; lan zırtabos, gidip iyi yazan yazarın altına da ' bu yazısıyla yarmıştır, şu yazısıyla beni hislendirmiştir. bu yazısıyla ağlayarak boşaltmıştır ' falan desene. onu güzel yazmaya, ona moral vermeye çalışsana. onun motivasyon kazanmasını, daha hoş entrylerle karşımıza çıkmasını ve haliyle burada neşeli vakit geçirmemizi sağlasana.
ama yokkkkk
illa kötüleyeceksin. onu küstürecek, kaçıp gitmesini sağlayacaksın. çünkü sen;
kıskançsın. çünkü sen;
hazımsızsın. çünkü sen;
ibnenin önde gidenisin *
çünkü sen; siklenmeyen, varlığıyla yokluğu belli olmayan tırt bi yazarsın. bu sayede popüler olmaya çalışan ezik birisin.
lan neyse, yazıyoz ama kime yazıyoz. fazla kirletmeyelim sayfayı. zaten yazarıda fazla tanımam etmem. 1. nesil yazarmış. halen nasıl kaçmamış hayret. sabırlı biri galiba.
saygılar;
7 aralık 2011 de ki cimbom fener maçına iddaa girdik bunla. kim kaybederse 1 hafta kravat takacakmış. fikir ondan geldi. ama öncesinde ;
nesine dedim. kravatına dedi. ne ne ney dedim. kravatına dedi. takmam dedim. takacan dedi. takmam dedim takacan dedi. aga dedim muhabbet farklı boyut kaznıyo. yo yo takacan dedi. tamam ulan dedim takacam .
şimdi kaybedersek sevineyim mi ? üzüleyim mi? bilmiyorum falla. kafa karıştırıyo hep, çok kurnaz çokk.
nesine dedim. kravatına dedi. ne ne ney dedim. kravatına dedi. takmam dedim. takacan dedi. takmam dedim takacan dedi. aga dedim muhabbet farklı boyut kaznıyo. yo yo takacan dedi. tamam ulan dedim takacam .
şimdi kaybedersek sevineyim mi ? üzüleyim mi? bilmiyorum falla. kafa karıştırıyo hep, çok kurnaz çokk.
fenerbahçe galatasaray'a yenildi diye hayata küsen yazar.
lan dön artık aramıza. bi daha çüküyle gol atmıcakmış melo, söz verdi. *
lan dön artık aramıza. bi daha çüküyle gol atmıcakmış melo, söz verdi. *
__*__*__*__*__
/_____________/
doğum günü yazarı. buyur bi pasta daha yaptım.
( bu sefer mum şeysi bile diktim )
nice mutlu yıllara azizim.
yüzün hep gülsün, neşeli günler .
/_____________/
doğum günü yazarı. buyur bi pasta daha yaptım.
( bu sefer mum şeysi bile diktim )
nice mutlu yıllara azizim.
yüzün hep gülsün, neşeli günler .
karma puanı 3000 küsür olan yazar. ( ibretlik adam )
ulan götümü yırtıyorum, bilgi yüklü entryler falan giriyorum yine de paso eksi yiyom amk. nedir la bunun sırrı. 1 hafta da 100 puan karma mı düşer la. msj yoluyla nasihat vermesini istediğim yazardır. ilerde çocuklarıma göstercem karmayı, lütfen yardım etsin, lütfen!
ulan götümü yırtıyorum, bilgi yüklü entryler falan giriyorum yine de paso eksi yiyom amk. nedir la bunun sırrı. 1 hafta da 100 puan karma mı düşer la. msj yoluyla nasihat vermesini istediğim yazardır. ilerde çocuklarıma göstercem karmayı, lütfen yardım etsin, lütfen!
iddaa da tek maçtan yatınca çok sinirli,
2 maçtan yatınca az sinirli
komple tüm maçlardan yatınca gülme krizine giren yazar. tuhaf biri amk.
2 maçtan yatınca az sinirli
komple tüm maçlardan yatınca gülme krizine giren yazar. tuhaf biri amk.
hani muhteşem yüzyıl da kaşlarını çatıp ellerini arkada birleştirerek manzara seyreden sultan sülüman var ya. ha işte öyle geniş bi adam. insanın sessice yaklaşıp kafaya şaplak atası geliyor.
sözlüğün çınar ağacı. insanın tepesine tırmanası, gölgesinde yatası geliyor.
yazilari güzel olan biri ama artik az yaziyor. eskiden sik yazardi şimdi hafta da bi yazıyor. oysa biz sik yazmasini istiyoruz. sik yazanlari seviyoruz çünkü. sik sik yazsin. üzmesin bizi.
çaylak olmuş. bu adam çaylak olmuşsa bizim çoktan silik olmamız lazım. vay anasını.
naptı acaba, moderatör mü mıncıkladı.
naptı acaba, moderatör mü mıncıkladı.
galatasaray'ın manchester'i yeneceğini ve selçuk inan'ın harika bir gol atacağını söyleyen yazar. ciddi misin lan dedim. sen ne sandın yarram dedi.
inş. dediği olur. bakıp görecez.
inş. dediği olur. bakıp görecez.
çok karizmatik bi yazar. hani şu harem dizisindeki o nonoş tipli adamın ''sultanımız küçük esat '' deyip kafayı hafifçe sağa doğru çevirmesi gibi çok artis pozları vardır. ''irkiltir şerefsizim'' bu nasıl bü cümleyse..
Güncel Önemli Başlıklar