bugün

(bkz: sözlük yazarlarının otobiyografileri/#1177628)

(bkz: işte budur üstat)
gitmemesi için moderasyonun afedersiniz ama kıçını yalaması gereken yazardı. gitmesi uludağ sözlük için büyük kayıp...
bakın, bu adam ekşiye mail atsa, "ben uludağ sözlükten pulp fiction" dese, ekşi kapıları kendisine sonuna kadar açılır. adamın bu derece emeği var uludağ sözlüğe.
zaten halihazırda iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar okunabilir yazara sahip bir sözlük için büyük kayıp, çok büyük...
--spoiler--
-şimdi bana torbanın içinden cüzdanımı ver.
+hangisi senin ki?
-üzerinde "kötü orospu çocuğu"* yazan. ver onu bana.
--spoiler--
dumb & dumber'dan asla daha başarılı olmayan vasatın altında bir film.
filmde 256 kere f*ck kelimesi kullanılmıştır.
sözlükte karması ulu olan , güzide yazarlardandır.
edit:ailecek takip ediyoruz...
3 ay güzel geçti. yağız 11 aylık oldu. ''anne, baba, fenerbahçe, sıkıldım lan bu mamalardan 1.5 iskender söyleyin de yiyelim'' demeye başladı. enteresan bi çocuk. geçen masa sandalyesini kemirirken yakaladım. milupa'nın masa sandalyesi çıkarsa ilk biz alırız herhalde...
dönüş yapmış yazar. hoş gelmiş. amaaaan, hoş dönmüş. her neyse işte.
çaylakken entrylerini iştahla okuduğum; kafa izninden dönen iyi ve hoş yazar.

iyi ki döndün lan. hacı sen yokken burada neler oldu bi bilsen;

hani bi maldanadam vardı ya. he işte o adam, kahverengi meme ucu görmekten kafayı sıyırdı. vajinaydı klotrisdi diye diye boynundaki fularıyla kendini astı. anlıyacağın silik oldu gitti garibim.

bi de cool adam varya hani şu zengin komik çocuk, he işte o, elektro şok tedavisi gören hasta gibi gitti geldi, gitti geldi. yanılmıyorsam şimdi gitmedi sözlükte. belkide gitti tam bilmiyorum.

bi de elma kurdu diye bi yazar vardı ya. sakın ha ona sulanmayasın. valla ben onun nick altına 23 kızı tavladığım özel şiirimi döşeyecektim anlayacağın iltifat falan edip sulanacaktım kendisine,bi de ne göreyim! her kes '' yeni modorötördür hayırlı olsun. işine bağlı zeki modorötördür'' falan yazmış. korkumdan koynuma tükürüp kaçtım. o bizim bacımız unutma!

bi de ağzımın suyu akmaya başladı abi.
paso bi de, bi de yaza yaza canım pide çekti valla. buralardasın dimi abi. ben pideci rahmet abiyi bulmaya gidiyorum. sonra görüşürüz.

ha bu arada rahmet abi sözlükten biri değil bilesin.hbbia 'ın kankisidir. kanıma işledi adam. şerefsizim benden popüler.

neyse abi kimseye küsüp gitme bi daha. bak dalgana sen. eğlen eğlendir. gerisini boşver abi.
banada çaya beklerim ha. byee...
filmin en iyi sahnesi bana göre son sahnedir. o müzikle beraber havalı şekilde yürüyüşleri yok mu...
dilinde piercing olan hatun: d
esmer oğlan: e

-e: dilinize neden bir çivi çaktırdınız?
-d: bu seks ile alakalı bir şey. penise yardımcı oluyor.
quentin taranrino'nun yönettiği çok eğlenceli bir film. Türkçesi 'ucuz roman'.
sözlükte okunacak 3-4 yazardan biridir. gittiğinde "aha daha da gelmez" demiştim. ama allah'tan gelmiş , hoş gelmiş üstad.
(#10148084) no'lu entry de türkiyede yaşayan insanların büyük çoğunluğuna gerizekalı demiştir açıkça.
bunu yapabilen bir insanla ne tarih ne diplomasi ne siyaset ne din üzerine tartışılabilir mi?
(#9226949) entrysiyle beni güldürmüştür.
haftaya bugün 22 aralık çarşamba doğum günüymüş. olur ya iş güç denk gelemem sözlüğe, şimdiden doğum günün kutlu olsun, sağlık mutluluk huzur ve en önemlisi para içinde yüzerek bir hayat geçirmeni falan filan..
tamam güzel, eğlenceli, bütün yıldızlar bir arada,oyuncuklar on numara,espriler de fena değil de,ben bir şey anlamadım bu filmden.

amaçsızlığı amaç yapmış film.
benim için eğlencelik bir filmden öteye gidememiş tarantino filmi.tamam kurgusu güzel ama adı üstünde;kurgu..bi insan bu filmi izledikten sonra hangi hayat felsefesini edinebilir bilmiyorum.
22 aralıkta doğumgünü olan yazar.
doğum gününü şimdiden kutladığım, sözlüğün en iyi yazarlarından.

benim doğum günümde de onun kutlamasını bekliyorum; nezaket bunu gerektirir. tarihini de söylemiyorum amk, kendi bulsun kutlasın. iyi yazar dedik ya hemen havaya girdin ha.*
gideceğini duyduğum insan.

duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme
başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun etme

sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı
hangi hasta gönüllüyü kasdediyorsun etme

çalma bizi bizden bizi gitme o ellere doğru
çalınmış başkalarına nazar ediyorsun etme

ey ay felek harab olmuş alt üst olmuş senin için
bizi öyle harab öyle alt üst ediyorsun etme

ey makamı var ve yokun üzerinde olan kişi
sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme

sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan
ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme

bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan
gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun etme

aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme

ey cennetin cehennemin elinde olduğu kişi
bize cenneti öyle cehennem ediyorsun etme

şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize
o zehiri o şekerle sen bir ediyorsun etme

bizi sevindiriyorsun huzurumuz kaçar öyle
huzurumu bozuyorsun sen mavediyorsun etme

harama bulaşan gözüm güzelliğinin hırsızı
ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun etme

isyan et ey arkadaşım söz söyleyecek an değil
aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun etme
kadın, erkek.. kadın, erkek.. kadın, erkek..

amaaannn neyse ney? önce insan olsun..

ahahahahah
karar verdim... insan, hemde süper bir insan..
sen insan mısın? sana insan diyenin gözü çıksııng.
müzğiyle akılda kalan film.