/16
skydancer'ın body building partneri.
genç kızların yeni nesil sevgilisi, onsuz market alışverişine dahi gidemiyoruz, o derece.
sözlükteki online 680 kişi şu an bu adamın yazdıklarını okuyor.
(bkz: ben de okuyorum)
(bkz: bursaray faalse gel)
gelecek sezon galatasaray' ın başına geçecek j.m.' nin, transferi için yönetime ısrarda bulunduğu iddia edilen, etoo' dan süratli, messi' den iyi gol vuruşu yapan, cristiano ronaldo' dan daha karizmatik yazar.
''birde...'' yazarı.şöyle ki; ... birde sempatik birde sıcakkanlı ay birde hoş birde... artıda verirmiş birde.tüm bunlara rağmen sen kalk çocuğu uyuz etmekten zevk al ! olacak iş mi şimdi? çok ayıp bana.
özlenen yazardır. telefonuma laf ettiğine göre de parayı bulmuş sanırım. hesaplar senden o halde.
hem kaslı, hem hisli, hem duygulu, hem romantik, hem düşünceli adam.
adamın kasları spora bile başlatıyor insanı. *
canlı para'nın uzun boylu yarışmacısı.
an itibariyle show tv'dedir.
görsel

bir yazar vardı ya çok komikti. nickini ve neslini bilmiyorum. bu yazarı bulursanız çok memnun olurum. iyi yazardı aslında entrylerini de hiç okumadım ama güzeldi.
(bkz: paint terk)
terk değildir, 4 yıllık paint mezunu. diplomamı da yazıcıdan çıkarttım.
painti terk ederek photoshop'a geçiş yapmalıdır artık.
paint bilgileriyle beni benden alıyor.
paint terk, tdk in.
facebook profil resmine baktıkça asılasım geliyor. niye bilmiyorum ama, böyle boş bi' tavan bulsam asacağım kendimi. o çok yakışıklı ve ben değilim diye iki gündür asılacak tavan arıyorum.

zaten o kasları yok mu o kasları. off.. yalarım yhaaa.
http://galeri.uludagsozluk.com/g/pseco/

adam haklı.
--spoiler--
kıskanırım seni beeennn *
--spoiler--
bugün çok iyi oynadı, bileğinin hakkıyla kazandı. o kadar iyi oynadı ki, sözlükteki hatunlarla ilgili konuşamadık bile, o derece.
ki geçen sene bu kadar iyi oynamıyordu, hatunlar hakkında istihbarat alışverişi yapabiliyorduk.
yanımdaki kızlara ben de pes yani dedim, tamam sen pes oynamak istiyorsan sorun yok, oynarız dediler. 4 tane böyle kız düşünün. düşündünüz mü.
basketbol oynadığımız sahaya gittim bugün. potanın yanında 2 tane 25'lik genç kız vardı. pseco yok mu dediler, yok dedim.

(bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
genç kızların yedek sevgilisi. *
savunmanın göbeğinde alessandro nestavari sert ve garanti oynadığı rivayet edilen karizmatik adam.
© copyright 2005 - 2026