bugün

/16
dün saint trophez' de, jessica alba ile birlikte, paris ve nicky hilton' a karşı plaj voleybolu oynarken görülmüş karizmatik insan.
uzun süre kendisini göremeyeceğimden dolayı üzüldüğüm kişi. ankara'ya bir gelsin bebeyim, kendisini pavyona götürücem. bir de starbucks a.
(bkz: yine uğur yine sercan)
1 saat kadar önce tanıştığım, tanışmaktan memnun olduğum yazar.
insan değil. bu kadar.
"ordan ferdi yaz, gizli sevda aç"
bu kadar mı kafiyeli espri sıçılır. sıçıyor arkadaş, durduramıyoruz.

ortamda her an kız isteyecekmişiz gibi mazlum mazlum oturan, aklı başında yazar.
13 gündür nick altına verilmemiş. buradan kendisine selam eder, hayırlı sabahlar dilerim.
bana bir 70'lik rakı alsın gece gündüz veririm bütün premium şifrelerini. harbiden veririm. o değil de, olum iyi meze yapan bi hatun bulun lan.
#13894538 güldürmekten altıma mıçırtmış ve seni seçtim pikaçuuu dememe sebep olmuş, tıngırık yazar arkadaşım.
kaslarını elletmeyen yazar. çok mıncıklayınca pörsüyormuş, öyle diyor kendisi. *
ne meşhur yazarmış. yakışıklı galiba. ışığı gören gelmiş.
(bkz: playboy) *
Herkes de sevmiş keratayı vay anam babam vay. gel gel otur hele iki yol muhabbet edek diyesim geldi.
taktik asla vermez. erkeklerden de hoşlanmaz kendisi.
(#13975471)

yarmıştır.
mor lowriderımla gezerken sohbet etmekten zevk aldığım yazar. kendisinden bir tavsiye istedim "first fuck, than kill da biatch!" dedi...
(#14014159) sözlükte ilan-ı aşk yapan yazar.
(bkz: do i look like a bitch)
2 sigara veren herkesin evinde kalan yazar.
'güldürdün beni bu saatte' dediğim yazardır.
aynı zamanda bana ilk özel mesajı gönderen yazardır.
tam bir wingman. hayatın tadını ve bokunu beraber çıkardığımız ekürim, k4nkam, bro'm...
daha namaza gideceğim zaten ondan dedim dedirten sandalyede nutella yedirten, en sevdiğim çizgi film ben10 yazarı. the kaslı.

ifşa ediyorum;

görsel
nicki ido tatlıses başlığının üzerinde olması gereken yazar.

edit: nicki ido tatlıses urfa asıllı ingiliz vatandaşı defansif orta saha oyuncusu gibi oldu lan.
© copyright 2005 - 2026