bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- üzülünce kime gidersiniz8
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- penis boyu takıntısı3
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlükte bile yalnız olmak10
- ya bi siktirin gidin15
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlük çiftleştirme servisi11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- düş sokağı sakinleri3
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- ucan tekme atan hipopotam43
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- istanbul12
- sarapci koala hatayi13
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek3
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- yemek yedikten sonra kusmak9
- sezen taş7
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- nervionun beni engellemesi10
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- arkadaşlar buldum9
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
sözlüğün soluk başlıkları altında zekâdan mürekkep fikirlerini, bükülmeden dile getirebilen ender yazarlardan. kalemini, dinî inancına dahi teslim etmeyişi ise hayranlıkla selamlanmayı fazlasıyla hak ediyor.
sözlükten gelen tepkileri umursamaması, ciddiye almaması gereken yazar.
şu sıralarda çok mutlu olduğu düşünülen yazar.
arap taşağı vs. bilmem ne diyerek, insan ayırarak faşistlikte bir level daha atlamıştır.
arap taşağı vs. bilmem ne diyerek, insan ayırarak faşistlikte bir level daha atlamıştır.
(#8238574) sağlam demogoji yapan, tribünlere oynayan sözlükçü.
son zamanlarda girdiği bazı entrylere göz atmınca nedense israil sözcülüğünü pek seven bir yazar olduğunu gördüğümüz arkadaş.
Amerikalı musevi cemaatleri bile israil'i suçlu görüyorken nedir bu aşk çözemedim.
Amerikalı musevi cemaatleri bile israil'i suçlu görüyorken nedir bu aşk çözemedim.
henüz askere gitmemiş olduğu postal yalayıcılığı yapmasından belli olan yazar. yazdıklarını çavuş tokadıyla uyanırken de hatırlamasını isteriz.
(#8278378)
bulunduğu gemiye helikopterle asker indirilmesi ve kendisine ateş edilmesi durumunda, karşısındakini tahrik etmemek, reklam yapmamak amacıyla karşı koymayacak, saldırmayacak yazardır.
bu kadar da iyi kalpli ve barışçıl, değerini bilin ahah.
bulunduğu gemiye helikopterle asker indirilmesi ve kendisine ateş edilmesi durumunda, karşısındakini tahrik etmemek, reklam yapmamak amacıyla karşı koymayacak, saldırmayacak yazardır.
bu kadar da iyi kalpli ve barışçıl, değerini bilin ahah.
aşdod limanı'na inen yardımların sadece yüzde 20'sinin gazze'ye ulaşabildiğini bilmeyen yazar. 3 4 senedir gazze'ye kitap, elbise, ayakkabı, makarna, çay, çikolata, şampuan gibi ürünlerin girmesi yasaklanmış durumda israil tarafından.
hala bir taraflarını yırtmakla uğraşıyor kendisi.
hala bir taraflarını yırtmakla uğraşıyor kendisi.
çok sevdiği rexx isimli köpeğinin ismini bugün itibariyle "tayyip" olarak değiştiren türk...
(bkz: köpeklerine arap ismi veren türk faşistleri)
(bkz: köpeklerine arap ismi veren türk faşistleri)
yazdıklarını okumayan yazardır. başbakan asmayı marifet sayması da ayrı bir zeka göstergesidir. dünyada başbakan asan muz cumhuriyeti ve 20. dünya ülkelerinde yaşamasını talep ettiğim kişi.
#8383379 başbakana açıkça köpek diye hakaret edilmiş. moderasyonda hala silik yapmamış pes doğrusu.
başbakana falan hakaret etmemiş, arap seviciliği tavan yapmış, mehmetçiğe gazzeyi gösteren tiplerden daha bir adam olan türkçü yazardır.
kendine ait köpeğine milli ve manevi değerlere hakaret edici olmamak kaydı ile istediği ismi koyabileceği konusunda özgür olduğunu düşünen kişidir.
köpeğine "tayyip" ismini koymak eyleminde hiçbir zümre ya da şahısa hakaret etme gibi bir gayesi bulunmamaktadır. "tayyip" çok sevdiği bir özel isimdir bu nedenle çok sevdiği köpeğine bu ismi yakıştırmıştır. ismi "tayyip" olanlar köpeklerine pekala "protest" ismi koyabilirler. ne "protest" sıfatı benim tekelimdedir, ne de "tayyip" ismi başkalarının...bu polemik meselesi yapılmamalıdır...
köpeğine "tayyip" ismini koymak eyleminde hiçbir zümre ya da şahısa hakaret etme gibi bir gayesi bulunmamaktadır. "tayyip" çok sevdiği bir özel isimdir bu nedenle çok sevdiği köpeğine bu ismi yakıştırmıştır. ismi "tayyip" olanlar köpeklerine pekala "protest" ismi koyabilirler. ne "protest" sıfatı benim tekelimdedir, ne de "tayyip" ismi başkalarının...bu polemik meselesi yapılmamalıdır...
(#8385833) kendisini hiç tasvip etmem, ama güzel yazmış.
kendisini anlamayan insanlara inat, bizim anlayacağımız dilden konuşan iyi yazar, iyi insan.
gayet mantıklı yazılar yazan yazardır.
kendisini anlamayan insanları sallamaması gereken, iyi yazar. selamlar ederim.
her yazısını takip ettiğim gerçekten atatürkçü ve bu vatanı çok seven bir insan olduğunu hissettiğim en çok artı oy verdiğim yazardır. yalanım yok bütün yazılarını takip ediyor ve elden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. kendisi ile en kısa zamanda tanışmak dileği ile.
damara basma aşamasını çoktan geçmiş, damarı delmeye başlamıştır.
bursaspor futbol takımına, yöneticilerine, teknik heyetine bir kez daha içten bir şekilde " allah razı olsun" diyen, hakkını sonuna dek helal eden kişi...
çok duygulandım bugün ya...gurur duyuyorum ulan senine bursaspor'um...
çok duygulandım bugün ya...gurur duyuyorum ulan senine bursaspor'um...
sems ile mevlana yi brokeback mountain filmindeki gay kovboylara benzeten derin dusunur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar