bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı7
- yuzırların süper güçleri6
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- cumartesi gecesi intihar etmek4
- nervio'nun kedi kumu5
- dövmesi olan yazarlar4
- enteresan beddualar6
- sevgilisini paylaşan adam3
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- vurduran erkek davranışları3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- gavat bir insan olmak3
- jd vance2
- crrc corporation3
- treni kaçırmak5
- platonik aşk5
- billy joel2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- öpüşemeyen zenon2
- haiti3
- teoman müziği bıraktı2
- iç anadolu ağzı3
- ankara mı istanbul mu9
- berberlere zam gelmesi7
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- gamba biber2
- sözlük düşünce çalılıkları sıklığı2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- inek yalamış saç stili2
- duş alıp yatağa çırılçıplak atlamak2
- kezo ile ilk buluşmada cümleye kısa 1 ara vermek2
- portföye eklenen mal varlığı olarak pipi2
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı3
- sözlüğe aile armalı robdöşambırla gelmek2
- her gün tıraş olmak3
- düşüncelerin gücü3
- dünyevi nihilizm3
- kütahya da inşaat iskelesi çökmesi2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- sersem gibi görünmek2
- suavi nin konyalı olması3
- sabah 5de uyananı ziksinler3
master league bölümünde real madridle, ronaldo-el sharawy-benzema-cavani ileri hattıyla 6 sezonda 23 kupa almamı sağlayan oyundur.
arsenal ile çılgın attığım oyun. alex song un gitmesi etkiledi fakat arteta-ramsey ikilisi çok iyi domine ediyor orta sahayı. podolski tek forvet.
o kadar pas yap o kadar yüzdeyle oyna sikik bir sol bek defansını yara yara gidiip gol atsın. amk öle oyunun . birde firikikde var tabi.
güncellemeleri yüklenip ama hiçbirşeyin değişmediği oyundur.
tamam herşey güzel ama güncelleme olmadığı için orjinal dvd almama rağmen online oynayamıyorum. daha önceki eksiklerine birşey demiyordum, ama bu resmen rezillik. güncelleme 3.00 geldi onuda yüklemedi.
orjinal güncelleme yapabilip, online oynayabilen var ise söylesin.
tamam herşey güzel ama güncelleme olmadığı için orjinal dvd almama rağmen online oynayamıyorum. daha önceki eksiklerine birşey demiyordum, ama bu resmen rezillik. güncelleme 3.00 geldi onuda yüklemedi.
orjinal güncelleme yapabilip, online oynayabilen var ise söylesin.
fifa 13'ün script bokundan dolayı ps3'te oynamayı düşündüğüm oyundur. bu seneki oyunu hiç denememiş biri olarak nedir ne değildir merak etmekteyim ve aydınlanmayı bekliyorum.
wodwengine town isimli sikik takımı dünya sıralamasında 1. yaptığım ve messiyi transfer teklifimi kabul etmesine rağmen almadığım bilgisayar oyunu. O derece iyiyim yani.
emektar konaminin kendini geliştiremediğinin göstergesi.nerde görülmüş bi adam hem topu kapacak hemde 10 kişiyi geçecek.zaten her faul sarı kart.adebayor gibi bir adamın yapamıyacağı hareket yok mesela.
kısacası olmamış konami seni bırakıpta fifayada geçemiyoruz.napalım bırakalım mı futbolu he he?
kısacası olmamış konami seni bırakıpta fifayada geçemiyoruz.napalım bırakalım mı futbolu he he?
Her sene aynı şeyler değişiklik yok ama herşeye rağmen 2 kişilik oynayınca tadından yenmez.
o kadar kusur kadı kızında da olur denilesi bir futbol oyunu.
insana cinnet geçirtecek oyundur. eskiden arkadaşlarla oynamak zevk verirdi; şimdi onda da kol kırıyorsunuz, playstation parçalıyorsunuz.
fifa varken hala oynandığını görmemizi sağlayan oyundur.
kun aguero nun messi den ronaldodan ve diger butun herkesden iyi oldugu oyun. adami durdurmak imkansiz gibi bisey. anasini sikiyo resmen. insanin her vurdugu gol olur mu ya. alti pastan asirtma atiyor pezevenk. yine sinirlendirdi beni ibne.
hastalık.
gecem gündüzüm ''ana lig online''...
gecem gündüzüm ''ana lig online''...
pes 12 ye göre uzaktan şutlar daha kalitelidir ve kaleye isabet oranıda fazladır.
insana winning elevenı özlettiren oyun.
topu yetenekli bir oyuncuyla aldığımda harikalar yarattığım oyun.
en iyisinin benzema olduğu oyun.
2011 ve 2012'DEN tek farkı güncel kadrolardır.
nasıl gol atıldığını merak ettiğim oyun. zar zor kaleye paslarla gelip atabiliyorum. rakip sahaya yerleşip paslaşmalarımdan sonra top kaybedersem arkada mutlaka açık verdiğimden gol yiyorum. hala çözemedim.
yaşam tarzı olan basit ama zevkli yeri geldiğinde küfürlü bir futbol oyunudur.
oyuncuların 'first touch' denilen olayda topu ayaklarından 650 metre açıp bu sebepten 723189345 tane gol yedirten
ultra saçma oyun.
ultra saçma oyun.
Pes 2013 beklentılerın altında ve menusu sacma sapan olmustur fıfa 2013 onu her turlu gecer gerek goruntu kalıtesı gerek lıg lerı ve kasmadan oynuhabılmen bıde fıfada hakemde olabılıyorsun.
arkadaşlarla oynamayınca fena sıkar. eskisi gibi bilgisayara karşı oynaması da pek zevk vermiyor. sırf rakip de human olsun, online zamazingosu var diye 60 liraya kıyıp orijinalini sipariş ettik aminüm.
bir fifa 13 değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar