bugün

/35
Patatesi önce toz sonra hamur haline getirerek yapıyorlarmış bu cipsi. Günahtır arkadaş nimetle bu kadar oynanmaz ki.
Bu cipsin paprikası gerçekten aşmıştır. Ölmeden önce 1 kere yenmesi gerekmektedir.
akıllara cem uzan'ı getiren cips markası.
Kapitalist sistemin patates furyası...
her çeşidi lezzetli olmakla beraber Hot and Spicy ve nacholusu ayrı bir güzel olan cips markası.
çocukken çok az yerdik. parası iyiydi hani. şimdilerde pek bir önemi yok. tadı kalmadı hiç bir şeyin.
görsel
Daha gazetelerin kuponla telefon vermediği dönemlerde, cem uzanın after partylerin geleceğini taa o zamandan gösteren cipstir. Star gazetesinin yanında beleş verilmiştir. Evet.
ilkez gördüğümde merak ettiģim daha sonra fiyatını görüp "oha lan!" Dediğim cips markası.
cok pahali olmasina ragmen parasina degen cips. cok seviyom lan.
Star gazetesi bunu çıkardığında ben üniversiteye yeni başlamıştım. Kostur Kostur almaya gitmistik ama millet erkenden alıp bitirmişti. Bakkal gazete var ama isterseniz diye de dalga geçmişti. Daha o zaman soğudum. Zaman içinde sevdiğim bir kız kendini elit sandığı ve parası da olduğu için film milm izlerken habire bundan alıyordu biz de öğrenci evinde kalıyoruz aç açık değiliz ama para da basmiyoruz tabi. Ben yine sinir olurdum. Hani ince bir kız olsa ulan bu adamın bana pringles alacak parası var mı diye düşünürdü.
ali Ağaoğlu cipsi.
Içerisinde yetişkin bir insanın 2 günde alması gereken miktarda yağ oranı bulunduran cips markası.
çok değişik tatları mevcuttur. tavuklu taco, ranch soslu kanat vb. hadi bunları belki anlarız da. wasabili soya soslu cips nedir abi ya. cidden hayret ediyorum.

(bkz: bunları insan yiyecek insan)

görsel
marketlerde sürekli kasa kenarlarına konulup "5 tl" şeklinde büyük reklam afişi ile birlikte satılan patates cipsi.

eskiden orta reyonlarda yeri vardı. kasadan diğer ürünler geçerken ondanda bir tane atıyorsun tabi. kasa etrafındaki, civarındaki ürünler taktik ürünleridir. satıcı bilinçaltından o ürünleri çoktan müşterilerine satmıştır zaten.
sırf şu orospu çocuğunu her canım istediğinde yiyebilmek için zengin olmak isterdim.
En - fes.
hepsi aynı boyutta ve şekilde olan pahalı güzel cipss .
içi hava doldurulmuş diğerlerinin aksine yoğum tadı ve kalitesiyle kendini sevdiren, hayran bıraktıran, efsane cipstir. Aklıma düştü yine.
gece gece akla gelmiş enfes cips.
ciddi ciddi bir nesil gazeteye bunun yüzünden sarmıştı. evet.
Bimde satılan imitasyonu bile pahalı olan cips. Ulan bir zengin olayım bunlardan bir kamyon alıp mahalleye dağıtacağım.
klasik olanı viskiyle de iyi gider.
eskiden star gazetesinin hediyesiydi.
zengin cipsi.
Zamanında bu kadar pahalı mıydı tam hatırlamıyorum. Ama şimdi neredeyse o parayla 650 gram tavuk geliyor.

Neyse ki Bim var.
ufak boyundan aldım az önce. o bile 4 lira falan aq. gıdım gıdım yiyeceğim ki hemen bitmesin. çünkü fakirlik bunu gerektirir.
© copyright 2005 - 2026