bugün
- hamburger kırmızı çizgimiz5
- nervio20
- en merak ettiğin ulu yazarı8
- erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasının sebebi6
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- g'i l d'e d l'i l y16
- velvet45
- uludağ sözlük gazozu9
- kadınların kendi ayakları üzerinde durma sevdası3
- hayatta neden donuzlayamıyoruz sorunsalı2
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- latte macchiato kola ikilisi3
- merak ediyorsan yaz2
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan9
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- başınıza gelen ilginç olaylar3
- kürt devleti8
- kayseri2
- puura10
- gizemli sözlük yazarları6
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- habire1239
- gazdan benzine geçince gelen performans hissi3
- 20 gün çaylaklık cezası3
- evli erkeklerin çekici olmasının nedeni5
- true yahudi mi10
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması18
- depoyu fulle diyebilen insan3
- elmas bey birader bruder biraderdir3
- yeni parti24
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır6
- kadınların güzel gözüktüğünü sandığı şeyler3
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- puura yetkili olsun kampanyası6
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- komünistlerin allahı peygamberi2
- komünistlerin aklını peynir eklmekle yemesi2
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek6
- aşık olmayı bırakmak4
- true vs yagmurcu12
- kaşar2
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz5
- gününüz nasıl geçiyor2
- üvey anneyi öldürmek2
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
entry'ler (39)
"nasıl mı bu kadar hızlı yazıyoruz ?
sizin hiç gta'da arabanız yandı mı ???"
sizin hiç gta'da arabanız yandı mı ???"
Fox tv, tlc, history.
Sanıyorum yavaş yavaş müslümanlıktan geçtiğim şeydir.
Başlığı açan ilk kişi olduğum için tanım: Ateizm, Tanrı inancının reddidir. Tanrı fikrine dayalı Teist dünya görüşünü kabul etmemek demektir. Yani tanrı’ya inanmamak, ya da Tanrı inancının yokluğu anlamına geldiği söylenebilir.
Başlığı açan ilk kişi olduğum için tanım: Ateizm, Tanrı inancının reddidir. Tanrı fikrine dayalı Teist dünya görüşünü kabul etmemek demektir. Yani tanrı’ya inanmamak, ya da Tanrı inancının yokluğu anlamına geldiği söylenebilir.
aslan ormandaki senelik iznini kullanacakmış. toplantı düzenlemiş, ormanın %90'ı da katılmış. hemen konuya girmiş aslan:
"evet arkadaşlar biliyorsunuz yine benim yıllık iznim geldi, 15 gün kadar olmayacağım buralarda, bu süreçte benim yerime bakacak olan arkadaşınızı bu sene tavşan olarak belirledim, 15 günlüğüne ormanın kralı odur"
bütün hayvanlar biraz şaşırmış ama kralın kararına itiraz etmeye cürret edememişler. neyse, aslan çıkmış tatiline, ormanda tavşan hegemonyası sürmeye başlamış. gidip maymuna pandik atmış, "hoop napıyorsun" demiş maymun, "ben kralım ne var?" diye hemen üste çıkmış tavşan. onun dışında kurtun sırtına çıkıp deh deh diye sürüyormuş, geyiğe pandik atıyormuş vs. bütün hayvanlar şikayetçiymiş ama kral olduğundan sesleri de çıkmıyormuş.
tavşan bir gün dolaşırken bakmış ayı nehirde balık avlamaya çalışıyor. gitmiş hemen pandik atmış ayıya. ayı dönmüş bildiğimiz minnacık beyaz bir tavşan mal mal suratına sırıtıyor. bir koymuş tavşana elinin tersiyle, tavşan duvara yapışmış. ardından üstünden tozları falan silkelerken tavşan:
"mına kodumun ayısı bir toplantıya da katıl be !!"
"evet arkadaşlar biliyorsunuz yine benim yıllık iznim geldi, 15 gün kadar olmayacağım buralarda, bu süreçte benim yerime bakacak olan arkadaşınızı bu sene tavşan olarak belirledim, 15 günlüğüne ormanın kralı odur"
bütün hayvanlar biraz şaşırmış ama kralın kararına itiraz etmeye cürret edememişler. neyse, aslan çıkmış tatiline, ormanda tavşan hegemonyası sürmeye başlamış. gidip maymuna pandik atmış, "hoop napıyorsun" demiş maymun, "ben kralım ne var?" diye hemen üste çıkmış tavşan. onun dışında kurtun sırtına çıkıp deh deh diye sürüyormuş, geyiğe pandik atıyormuş vs. bütün hayvanlar şikayetçiymiş ama kral olduğundan sesleri de çıkmıyormuş.
tavşan bir gün dolaşırken bakmış ayı nehirde balık avlamaya çalışıyor. gitmiş hemen pandik atmış ayıya. ayı dönmüş bildiğimiz minnacık beyaz bir tavşan mal mal suratına sırıtıyor. bir koymuş tavşana elinin tersiyle, tavşan duvara yapışmış. ardından üstünden tozları falan silkelerken tavşan:
"mına kodumun ayısı bir toplantıya da katıl be !!"
'' Sen ellerin ol sevdiğim, ben ellerin olmadan da yaşarım.''
Bir keresinde bulaşık deterjanı ile duş alanların yaşadığı bir versiyonu ile karşı karşıya kalmıştım.
güneş batarken ardında tepelerin veda vakti geldi teletabilerin.
Benimdir o. aynada kendime bakıyorum kıvanç tatlıtuğ, fotoğrafta kendime bakıyorum afedersiniz orangutan. ben aynadaki halimle mutluyum neden fotoğraf çekip moralimi bozayım ki *
adamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına:
- "a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş. kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış, afallamış...
- "afedersiniz anlayamadım beyefendi, tekrar eder misiniz?" diye sormuş. bunun üzerine adam yine: - "a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş.
kadın çok bozulmuş ve:
- "aman beyefendi, lütfen sözlerinize dikkat edin ve ne istediğinizi kibarca söyleyin!" demiş. adam da hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş... en sonunda kadın dayanamamış ve "ben sizi müdürümün yanına götüreyim de, derdinizi ona anlatın!" demiş.
müdürün yanına gitmişler, adam yine aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş. müdür:
- "beyefendi, elemanım son derece haklı. bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen niye böyle konuştuğunuzu söyler misiniz?" bunun üzerine adam:
"ağzına s.çtığımın sayısal lotosundan en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum!" demiş...
bu lafı duyan müdür eliyle kadını işaret ederek bağırmış:
"ve bu orospu size yardımcı olmuyor, öyle mi?
- "a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş. kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış, afallamış...
- "afedersiniz anlayamadım beyefendi, tekrar eder misiniz?" diye sormuş. bunun üzerine adam yine: - "a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş.
kadın çok bozulmuş ve:
- "aman beyefendi, lütfen sözlerinize dikkat edin ve ne istediğinizi kibarca söyleyin!" demiş. adam da hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş... en sonunda kadın dayanamamış ve "ben sizi müdürümün yanına götüreyim de, derdinizi ona anlatın!" demiş.
müdürün yanına gitmişler, adam yine aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş. müdür:
- "beyefendi, elemanım son derece haklı. bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen niye böyle konuştuğunuzu söyler misiniz?" bunun üzerine adam:
"ağzına s.çtığımın sayısal lotosundan en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu a.ına koyduğumun bankasında boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum!" demiş...
bu lafı duyan müdür eliyle kadını işaret ederek bağırmış:
"ve bu orospu size yardımcı olmuyor, öyle mi?
Kahve, bira, rakı.
Annem ne zaman babamın istediği bişey yapsa babam ; Allah kocanın ömrünü uzun etsin.
Benim ikiz arkadaşlarım vardı, biri sevgili yaptığında buluşmaya hep sırayla giderlerdi. Nedense aklıma bu geldi.
Ericcson A 1018.
içki içmemek.
Ruh Adam-Hüseyin Nihal Atsız.
Gün senden ışık alsa da bir renge bürünse
Ay secde etse çehrene yerlerde sürünse.
Ay secde etse çehrene yerlerde sürünse.
Daha kötüsü için; (bkz: hoşlanılan kızın uzman çavuş çıkması).
Dinci dediğiniz Kayseri'lileri birde Nevşehir'de görün derim.