bugün
- hünkar beğendi vs alinazik7
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- kova burcu erkeği akrep kadını3
- en lezzetli balık21
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi4
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı3
- birikim yapmak5
- queen ravenna'nın arabasını çalmak2
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız3
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo2
- karton toplarken tırın altında kalmak3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog2
- ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek2
- acı gerçekler2
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması5
- ellerim bos gonlum hos5
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- yabancı bir ülkede yabancı birinin evinde uyumak2
- nejat uygur2
- lost vs prison break2
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı3
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- true nickli yazar24
- deprem2
- israil10
- dünya2
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi3
- karşı cinsteki en itici özellik12
- sabahları nefret edilen şeyler10
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması3
- ben geldim naneler13
- dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri2
- çok seviyorsan birini2
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- anın görüntüsü25
- garip bir rüya gördüm5
- gocu33
- karton toplarken cin musallat olması6
- mansur yavaş14
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- asena keskinci3
Ban yediğim oyun. Şerefsizler ya.
sahi lan 3 ay önce patlayan oyun, şimdi ne oldu.
oyun adam akıllı olsaydı oynardım. ilk çıkıtığında telefon kaldırmadığı için nox yükledim 3-4 gün sonra sildim oyunu.
bu oyunu oynayan var mı hala? çıktığı ilk günler felaket ilgi görmüştüm. bizim emekli alt komşu bile parkta pokemon arıyordu amk! şimdi çarşıya inince lureların sık atıldığı belli başlı yerlere bakıyorum da kimse yok. oyun aslında iyi. ama içine sıçtı şirket!
pop dedi patladı balon gibi.
bütün ülkelere açık olsa çok iyi olurdu. amerika'da falan oynayan sayısı hala çok. oyun güncellenecek. yeni pokemonlar eklenecek. sırf bu oyun için akıllı telefonlara wireless ve bluetooth gibi şeylerle aparatlar bağlanıp pokemon yakalama işi kolay ve zevkli hale getirilecek. oyuncular birbirleriyle maç yapıp (gym savaşları değil) deneyim puanı kazanabilecek.
patladı gitti.
modaydı bir ara.
modaydı bir ara.
tam yaz mevsimi oyunu. hem yürüyüş yapıp hem de oyununuzu oynayabilirsiniz ama bu havada pokemon diye dışarı çıkanın aklına sıçayım.
Adana * .
resmi olarak türkiye'ye hala gelmemiş oyun.
eski havası kalmamıştır.
iyiki patladı da bitti şu olay.
nefret kustum burada eksilenmekten başka bir işe yaramayacağını düşünüyordum da öyle değilmiş.
demiştim ama sadece geçici bir hype bu. hayatında pikaçuuu demekten başka bir şey bilmeyen kişiler oynadı zaten ne bekliyorduk ki?
nefret kustum burada eksilenmekten başka bir işe yaramayacağını düşünüyordum da öyle değilmiş.
demiştim ama sadece geçici bir hype bu. hayatında pikaçuuu demekten başka bir şey bilmeyen kişiler oynadı zaten ne bekliyorduk ki?
insanların birbirlerinin yüzlerine bakmayı unuttukları bir felaket oyunudur. Başlarda güzel olacağını düşündüm fakat sonrasında insanlar bulup birbirlerinin yüzlerine bakmadan top peşinde koştular.
https://www.youtube.com/watch?v=DS_kjHLqCYc
https://www.youtube.com/watch?v=DS_kjHLqCYc
halloween teması gelmiştir yeni güncellemeyle. gastly, haunter ve gengar sightings'de hep varlar. gengarı yakalamak için büyük bir fırsat bence.
Çıktığında da dönen muhabbetlere anlam veremedim zaten çabuk söndü dikkat edersen. yazın arkadaşların zoruyla oynadım da ne bayık insanlar bunun muhabbetini edenler. Knight online muhabbeti edenler vardı 10 sene önce aynen öyle. SAnki dünyayı kurtarıyor lan taam bişeyler yapmışsın oyunda acayip kelimelerle anlatmak nedir bunu bi halt anlamıyoz bari sinirlerimizi zıplatma hayattan soğutma.
Gen 2nin yakında geleceği oyun. Sırf popüler diye oynayanlar bıraktı ama gerçek Pokemon severler oynamaya devam ediyor.
Hiç oynamadığım fakat hakkında birçok saçma haber duyduğum özellikle yine turkiyeye yaramayan oyundur.
seviyorum arkadaş güzel oyun bence.
drogonite varsa kolesksiyonunuzda 3500cp, kısaca ezersiniz.
hileler oyunu bitirdi.
Oynayanların mal gibi göründüğü mobil uygulama . Esir etmiş milleti .zombi gibi geziyor herkes .
Artık hic bir yerde haberi yapılmayan oyun.kurtulduk..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar