bugün

yeni bir can, yeni bir kan.

(bkz: hoş geldiniz)
"en son yazar olmuş 15 eşsiz bünye" başlığı altında ki listeyi birlikte paylaştığım yazar.
(bkz: hoşgeldin tertip)
kıs. (bkz: p çvş)
din ile birlikte çağdaşlaşma olacağını sanan yazar.
uzun zamandır askerde olmasından mütevellit kadınlara bakış açısı bir hayli farklı olan er kişi. sokaklara çıkmasını, sivil hayata alışmasını öneririz.
onu seviyoruz efendim , ama alay etmiyoruz..
icime bir ukte oturdu. yazar duygusal bir anısını anlatmıs. ve ardından alay eden kız baslıkları turedi. uzuldum.
30 eylül 2008 de, diyarbakır da şehit olan yalçın gürbüz anısına, saygı ve protesto amacıyla, 02 ekim 2008 tarihinde, sadece şehit isimleri adına başlık açacak olan yazar.
yaptığı protestoyu kimse tınlamamış gibi görünsede, ben ve benim gibi bir kaç arkadaşın girdiği başlıkları okuduğunu bilmesini istediğim yazardır.
eğer bir prtotesto yapacaksa gitsin adam gibi yapsın demek istediğim yazar.
başlık açarak falan olmaz bunlar. gitsin bir şırnak' agöstersinler ona nasıl oluyormuş eylem, tepki, protesto.
arslanların adlarını sözlüğe kazıyan çavuş.
sivil toplum orgutlerinin örgüt olarak başaramadıklarını tek başına yapmaya çalışan yazar.

takdir ediyorum.
şehitlerimizi sözlüğe teker teker girme amacını anlayamadığım yazar.
sözlüğün yeni moderatörü olması gereken kişi. kim yapar bu kadar fedakarlık bu vatan için. vatan için bunu yapan sözlük için neler yapar bi düşünün.
bence kendisi bir kahraman. bundan sonra nickini mustafa piyade çavuş olarak kullanması gereken kişi.
(bkz: mustafa piyade çavuş)*
aklı başında olduğu her entrysiyle belli olan yazar. gittikçe daha çok ilgi çekiyor. sözlüğün ihtiyacı olduğu yazarlardan.
(bkz: #3922864)

sadece yazar değil aynı zamanda da adam gibi adammış. sözlüğün ve sokakların ihtiyacı var böyle insanlara.

ayrıca orda olsam bir sağ kroşe de ben sallardım çavuş.
© copyright 2005 - 2026