bugün
- yalancı su böreği10
- mazotun litresi 90 lira5
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi2
- prednol2
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- bir ateşe attın beni4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- s'i l v'e r m'i s t22
- abd de trump portreli 1 dolar2
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- aleksey batrakov12
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- götten bacaklı erkek4
- avokadonun turkçesinin taşak olması5
- başarısız insan2
- sarapci koala65
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- mantı13
- geç boşalan erkek2
- habire1221
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- kısa ve vurucu yazmak6
- ellerim bos gonlum hos29
- apo piçtir piç kalacak8
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- gün tabağı6
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- sözlükte fosilleşmek6
- filenin sultanları yarı finalde8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- silver ile evlenecek erkek52
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- supangle ve puding in farkları3
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- arif kocabıyık16
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- bir bela geliyor8
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı8
- lahmacun9
öğrencinin ödev karşısında çaresiz kalıp parasını konuşturduğu eylemdir. eğer kalınırsa dökülen paralar insanın içine evlat acısı gibi oturacaktır.
ödevi kendi beceremeyip mal gibi başkasına yaptırmaktır. evet.
parayla ödev yapan kişi sevgiliniz olmuş ise bedavaya gelecek olan hadisedir. parayla ödev yapan şahıslar bir benim lise hayatımda yoktu heralde. cidden performans ödevini dahi yapıyordu. yanlış hatırlamıyorsam
günlük ödev: 2-3 lira
1 sayfa ve sayfa fazlalığına göre 5+ lira
performans ödevi: 20 lira
dönem ödevimi ne var oda 25 lira falandı. ne bileyim amk hiç işim yok para miktarınımı hatırlayacağım. kısaca bu şahıs sevgilimdi. bedavaya 1-2 kez yaptırdım. utanıyordum yaptırmaya ayıp olur diye.
günlük ödev: 2-3 lira
1 sayfa ve sayfa fazlalığına göre 5+ lira
performans ödevi: 20 lira
dönem ödevimi ne var oda 25 lira falandı. ne bileyim amk hiç işim yok para miktarınımı hatırlayacağım. kısaca bu şahıs sevgilimdi. bedavaya 1-2 kez yaptırdım. utanıyordum yaptırmaya ayıp olur diye.
Ben o ödevlerin yaptırıldığı, ailesinden gelen paralar ve ödev yaparak kazandığı paralarla yazın tatile giden, tatilini 15 gün yapan 2 3 otel değişen zatı muhteremim.
Final dönemi yaptığım proje ödevleriyle Amsterdam otelde 4 gece konakladım lan ben.
Final dönemi yaptığım proje ödevleriyle Amsterdam otelde 4 gece konakladım lan ben.
kendine atılan en büyük kazıktır. ayıp ya hu ! mizah falan değil yani baya baya ayıptır. tıpkı şeye benziyo bu ; geçenlerde kpss deneme sınavında gözetmen bir anlığına dışarı çıkmıştı da iki tane -afedersiniz- geri zekalı kpss son sınıf öğrencisi kopya çekmişti. sınavı bırakıp ciddi ciddi düşündüm : 1vay mallar vayy!" diye ..
bu misillü işte.
bu misillü işte.
Parasız yazarların imdadına hızır gibi yetişen hizmet.
ingilizce ödevleriniz itinayla yapılır.* Dostluk da bir yere kadar ama değil mi? Aileyiz diyoruz ama babamızdan da para istiyoruz. hadi canım, kuraklık iskontosu var bu kış, kaçırma bunu.
ingilizce ödevleriniz itinayla yapılır.* Dostluk da bir yere kadar ama değil mi? Aileyiz diyoruz ama babamızdan da para istiyoruz. hadi canım, kuraklık iskontosu var bu kış, kaçırma bunu.
benimdir.
çok güzel ödev yaparım. ta fevzi çakmaktan ablalar, öğrenciler geliyorlar. kendileri söylüyorlar.
çok güzel ödev yaparım. ta fevzi çakmaktan ablalar, öğrenciler geliyorlar. kendileri söylüyorlar.
şu an elimde olsa başvuracağım bir çeşit dolandırıcılık, bir çeşit sisteme çalım atma, bir nevi kendini kandırma ameliyesi...
Bir keresinde bende yapmıştım. Power pointli bir ödevdi. Gözüm kelleme çıkmıştı o ara ama yüz tale yi görünce acısını unuttum. En karlı işimdi. Ortaokul ve Lisedeki bebelere power point ödevi yapılır arkadaşlar aklınızda bulunsun*
Salakliktir. Para vereceğine git zaman harca belki birşeyler öğrenirsin.
Ne bileyim, ben yapayım 10 alayım 0 alayım daha iyi ya.
covid19 sürecinde parayla yerine başkasını online sınava sokmakla bir üst seviyeye taşınmış sahtecilik eylemi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar