bugün
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- ecevit denince akla gelen şeyler3
- demir çelik5
- arda güler7
- buz gibi bira8
- kale3112'deki kale hangi kale10
- rte denince akla gelen seyler2
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- sıcak şarap4
- sözlükte flört etmemek9
- bursa6
- en iyi pizza içeriği10
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- gece vardiyası3
- en lezzetli balık24
- acı gerçekler14
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- arkadaşlar lütfen4
- şi ve trump'ın ticaret anlaşması2
- babybombshell2
- köy9
- karşı cinsteki en itici özellik16
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- paradox interactive3
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı5
- anın görüntüsü23
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- dünyanın en kötü hissi3
- gammazlar göreve8
- yıllar ona hiç acımamış3
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- zendaya4
- agaçlarla dertleşmek3
- sözlükte aile kurmak8
- otobüste giderken yanındakinin geviş getirmesi3
- 25 eylül 2026 fidan'ın libya toplantısı2
- ağlamak7
- ezoterizm4
- aşk bir hastalıkmış sanki2
- hünkar beğendi vs alinazik9
- sözlüğün embesillerle dolu olması6
- beşiktaş8
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
paradox entertainment' ın yenilenmiş halidir. europa universalis, crusader kings, hearts of iron ve combat mission gibi oyunlarla adını duyurmuştur. real-time harita stratejileri(turn-base) daha çok bilinir.
(bkz: Europa Universalis)
(bkz: Hearts of Iron 3)
(bkz: Victoria)
gibi bir çok real-time strateji oyunuyla ismini duyuran isveç merkezli şirkettir.
(bkz: Hearts of Iron 3)
(bkz: Victoria)
gibi bir çok real-time strateji oyunuyla ismini duyuran isveç merkezli şirkettir.
adresinde yeni tükkanlarını açmışlar. Açılış şerefine hem oyunlarda indirim yapmışlar hem de forum üyelerine Europa Universalis III: Chronicles hediye etmişler.
Canlarım benim.
Canlarım benim.
eski blizzard dan babam çıksa yerimcilerden biri olarak, son dönemde yaşattıkları düş kırıklıkları ve kendilerinin açgözlülük etmeden ve gayet sağlam oyunlar çıkartması ile gönüllerin tahtına oturmuş olan oyun yapımcısı.
europa universalis serisi zaten gelmiş geçmiş en iyi oyun serilerindendir. benzer hearts of iron ve victoria serileri de farklı çağlarda farklı temalar üstünde duruyor. farklı oyun türlerine farklı bakışlar kazandırdıkça, kitleleri ve bütçeleri genişledikçe bu tutumlarından taviz vermezlerse on numara olacaklar.
misâl, simcity faciasından sonra kendileri cities skylines'ı çıkartmaya hazırlanıyorlar ve bir amerikalının asla aklının ermeyeceği kadar geniş çaplı ve özgür şehirler planlatacağa benziyorlar.
europa universalis serisi zaten gelmiş geçmiş en iyi oyun serilerindendir. benzer hearts of iron ve victoria serileri de farklı çağlarda farklı temalar üstünde duruyor. farklı oyun türlerine farklı bakışlar kazandırdıkça, kitleleri ve bütçeleri genişledikçe bu tutumlarından taviz vermezlerse on numara olacaklar.
misâl, simcity faciasından sonra kendileri cities skylines'ı çıkartmaya hazırlanıyorlar ve bir amerikalının asla aklının ermeyeceği kadar geniş çaplı ve özgür şehirler planlatacağa benziyorlar.
dlc canavarı firma.evet bir oyuna 20 den fazla dlc çıkardığı görüldü.(dlc lerin yarısı oyuna güncelleme ile eklenmesi gereken dinamikler)
(bkz: europa universalis 4)
yine de kendisini severiz sayarız,geliştirdiği oyunlar alanında en iyisidir.
(bkz: europa universalis 4)
yine de kendisini severiz sayarız,geliştirdiği oyunlar alanında en iyisidir.
oyun dünyasında en kaliteli oyunları çıkartan firma. hepsi muazzam büyüklükte, gerçeklikte strateji oyunları.
strateji sever olarak hep bir devlet yönetme isteğindeydim şu sıralarda deli gibi oyunlarını oynayarak oyunlarından keyif alıyorum. oyunlarına halkla konuşma gibi değişik arayüzler falanda ekleseler yılın oyunu falan olurlar görsel anlamda geliştirseler yani.
simülasyon olup birşeyler kurduğumuz oyunlar gerçekten çok zevkli.
simülasyon olup birşeyler kurduğumuz oyunlar gerçekten çok zevkli.
tarzlarını genel olarak sevmesemde Obsidian Entertainment'ın oyunlarını dağıttığı için göz ucuyla takip ettiğim firma. Öyle Europa Universalis falan benim ilgimi çeken oyunlar değiller.
Pillars of Eternity'i almaya niyetim var ne zamandır, dedim ki indirimleri bekleyeyim orda alırım. Bir de ne göreyim, fiyatı resmen indirimsiz gibi. Zaten yorumlarına inince sebebi belli oluyor. Paradox Interactive oyunlar indirime girmeden hemen önce fiyatlarını yükseltmiş, o haliyle indirime sokmuş. Oğlum siz çakal mısınız lan? Yaptığınız ayıptır. Böyle ibnelik olur mu? Hoş yorumlarda öfke kusmuşlar oyunun, bir daha böyle bir çakallığa imza atarlar mı bilemiyorum.
Pillars of Eternity'i almaya niyetim var ne zamandır, dedim ki indirimleri bekleyeyim orda alırım. Bir de ne göreyim, fiyatı resmen indirimsiz gibi. Zaten yorumlarına inince sebebi belli oluyor. Paradox Interactive oyunlar indirime girmeden hemen önce fiyatlarını yükseltmiş, o haliyle indirime sokmuş. Oğlum siz çakal mısınız lan? Yaptığınız ayıptır. Böyle ibnelik olur mu? Hoş yorumlarda öfke kusmuşlar oyunun, bir daha böyle bir çakallığa imza atarlar mı bilemiyorum.
oyunlarının bir çoğu steamde indirimde olan firma. yayıncı haftasonu falan bişeyler diyordu okumadan indirimlere geçtim kaçırmayın strateji severler.
hapishane kurma ve yönetme simülasyonu oyunu Prison Architect'in fikri mülkiyet haklarını geliştiricisi Introversion Software'dan satın almış şirket.
müziklerinden olmasa kimse oyunlarına bakmaz bile!
not: paradox interactive burada övülmüştür.
not: paradox interactive burada övülmüştür.
Aşırı zor oyunlar yapan firma.
Soğuk savaş dönemini anlatan bir oyun yapsalar efsane olur.
Atatürk'e soykırımcı iftirası attıkları için bunların oyunlarını oynamayı bıraktım.
Neyse ki korsan oynuyordum.
Aksi halde bunlara verdiğim para yazık olurdu.
Hem Abuk subuk DLC'ler getirip bize çok pahalıya satıyorlar.
Hem HOi4 ve CK3'e Türkçe dil desteği getirmiyorlar.
Hem de ulu önderimize iftira attıkları yetmemiş gibi Atatürk fotoğrafı atanları banlıyorlar.
Şerefsizin önde gidenidirler.
Neyse ki korsan oynuyordum.
Aksi halde bunlara verdiğim para yazık olurdu.
Hem Abuk subuk DLC'ler getirip bize çok pahalıya satıyorlar.
Hem HOi4 ve CK3'e Türkçe dil desteği getirmiyorlar.
Hem de ulu önderimize iftira attıkları yetmemiş gibi Atatürk fotoğrafı atanları banlıyorlar.
Şerefsizin önde gidenidirler.
Oyun silerek atatürkçülük yapmak.
Eskiden askeri darbe yaparlardı, şimdi oyun silmeye kadar düştüler.
Up next: kılıçlı teğmenleri general yapabildiğiniz yerli milli atatürkçü oyun.
Eskiden askeri darbe yaparlardı, şimdi oyun silmeye kadar düştüler.
Up next: kılıçlı teğmenleri general yapabildiğiniz yerli milli atatürkçü oyun.
Üç beş türk oyuncu tarafından boykot edilmesi nedeniyle özür yayınlayıp Türklere jest olarak oyunlarını bedava verip hoi4'te Atatürk'ü boostlayacak(!) oyun firması kesinlikle şüphesiz sjsj. Boş boş işler yeminle. Oyun firması üç beş kişinin boykotuyla yıkılacak batıp gidecek zaten değil mi sjsj. Üstelik Türkler boykot ediyor deyip Türk düşmanları tarafından firmanın oyunlarının kapış kapış alınacağı gerçeği de var. Ha ama şunu es geçmek olmaz Atatürk'ü Ermeni "soykırımı" ile özdeşleştiren amip beyinliler eli kanlı Stalin gibi tiplere yasak getirmez işte böyle kansız ırkçı p.ç kuruları bunlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar