bugün
- yaşlıların folklifte portif demesi6
- balık yanına en yakışan çorba9
- süleyman soylu3
- sinek as'ın sözlüğe vedası6
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın16
- 40 yaşında halen sürpriz yumurta alan insan5
- chatgpt varken bir sevgiliye ihtiyaç duymak20
- 3000 yıldır uyuyan mumyayı uyandırmak3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak4
- arkadaşlar ben tekele gidiyorum bir şey lazım mı2
- ismail kartal vs okan buruk2
- müslüm gürses'i herkesin sevmesi6
- electronic arts2
- arkadaşlar öldünüz mü10
- sizin seksten başka derdiniz yok mu aq2
- anal ilişki yaparsak hemoroid olur muyuz10
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri15
- askerde özlenen şeyler11
- kedi eti3
- nemlendirici krem20
- mustafa sarıgül'ün babanızla arkadaş olması3
- haklısın özür dilerim seni seviyorum diyen kadın6
- nev19
- 43 bin yaşlının ölümünde ağır ihmal4
- pazardan ananas aldırdım deyip gülen mal nesil2
- beslenme2
- şaka maka bir ayda kilo vermek2
- gocu nerede gocu9
- atatürk'ün en büyük düşmanı2
- sikerim böyle hayatı deyip kırklareli ne yerleşmek12
- keşke atatürk hiç doğmasaydı diye düşünen yobaz4
- atatürk'ün islam ile değil emevi diniyle savaşması4
- anın görüntüsü19
- herkes hakkını helal etsin sözlüğü bırakıyorum7
- fenerbahçe medyası2
- seküler kesimden yeni carrefoursa'ya tokat41
- yapay zekayı destekleyen mallar4
- nissan micra kullanan erkek11
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek4
- kobra takibi3
- telefonlardaki görüntüler porno sitelere satılıyor3
- kadir mısıroğlunun yezid hayranlığı3
- clio klitorisin kısaltılmışıdır5
- cihangir ç2
- recep ivedik 84
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği49
- istanbul da gece hayatı2
- sabah menemen yaparken kış güneşi dinlemek3
- türkiyenin insan haklarında dünya 143üncüsü olması17
- öğretmenlerin teneffüse ihtiyacı olması5
kürtlere karşı haklı savaş açmış yazardır.
Edit: kurtler millet değil kırma aşiret toplululuğudur.Kabullensinler artık.
Edit: kurtler millet değil kırma aşiret toplululuğudur.Kabullensinler artık.
(#10586827) entrysi ile darbe saksakcilarini aklima getiren ve buruk bir tebessum ile siritmama sebep olan yazar. sene olmus 2011.
söylemlerine tamamen katıldığım akp karşıtı bir yazar.
yazılarını keyifle takip ettiğim sosyal demokrat yazar.
(bkz: #10946220) erbakan ın ölüm haberi ile mastırbasyon yapan user papaz.
ironik tarzda yazacağım derken komik duruma düşen bir yazar.
iyi yazardır. başka söze gerek yok.
arada saygı sınırlarını aşsa da sevdiğim bir kankulim. yumurcak seni.
Nickiyle bana irem666 yı hatırlatmış yazar. sahi ona ne oldu acaba?.
fazlaca akıllı ve mantıklı bir yazar. katılmadığım entrysini neredeyse görmedim. adam bildiğin içimdekileri yazıyor.
irem666'lı nikli yazarın bişeysi olduğunu düşündüğüm yazar.
bilgilendiren yazar...
Sözlükte ki Yüzde 92 lik kesime mensup olduğuna inandığım yazar. Zira bilmediğini bilmemesi ve bilmediklerini bildiğini sanması, üstelik eksik taraflarını kapatmaya çalışmasını gerektirecek bir eksiği kendinde bulamaması ne derece faşist ve cahil olduğunu gösteriyor. Ayrıca rasyonel düşünceden uzak olduğu da çok açık, kendine bilimsel ve çağdaş diyen herkes öyle olamıyor, maalesef. Yazar rasyonelizm in esas gerekligini lise felsefe kitaplarından öğrenmeye çalışsa belki yol alır biraz.
beyni olan ve bunu düşünmekte kullanabilen, bu sözlükte soyu tükenmeye yüz tutmuş, değerli ve güzide yazar. var olsun, amen!
(bkz: #11534260) her halukarda postal severim, her halukarda kk yı öperim modunda yaşayan ve bunu görmezden gelip sürekli yandaş yakıştırmasını kullanan gariban yoldaş.
kaliteli yazar.
(bkz: #11569239) entrysi ile bakanları muhteşem bildiğini anlatan yazar. binali yıldırım enerji bakanı he. vallaha gece gece güldüm la. sağol.
(bkz: #11722423) bir haber nasıl olurda evrilip çevrilip istenilen şekle sokulurun canlı örneklerini bize bu sabah saatlerinde veren kaliteli yazarımız.
bülent arınç maaşlar yükselsin demiş. sol framede bu haberi duyunca " yok artık " dedim. o mecliste ne kadar vekil varsa hepsi böyle bir şey ister ama benim tanıdıgım bülent arınç asla böyle bir şey istemez. girdim başlıga bi de baktım ki ne göreyim yiyin yiyin gözünüz doysunlar, haram olsunlar vs uzayıp gidiyor.
ulan bi de habere bakayım dedim, ne göreyim konuyla alakası olmayan iyice çevrilmiş kırpılıp kırpılıp bir tarafa çekilmiş haber.
arınçın tek istedigi ekstra masraflara özel harç ayrılsın. yani vekil devletle ilgili bir iş yaparken cebinden vermesin mesela avrupaya giderken yolda kuru yemiş alırsa devlet versin diyor. ben karşıyım buna ama maaş artırılsın anlamını çıkaranlarıda anlıyamıyorum şahsen.
bülent arınç maaşlar yükselsin demiş. sol framede bu haberi duyunca " yok artık " dedim. o mecliste ne kadar vekil varsa hepsi böyle bir şey ister ama benim tanıdıgım bülent arınç asla böyle bir şey istemez. girdim başlıga bi de baktım ki ne göreyim yiyin yiyin gözünüz doysunlar, haram olsunlar vs uzayıp gidiyor.
ulan bi de habere bakayım dedim, ne göreyim konuyla alakası olmayan iyice çevrilmiş kırpılıp kırpılıp bir tarafa çekilmiş haber.
arınçın tek istedigi ekstra masraflara özel harç ayrılsın. yani vekil devletle ilgili bir iş yaparken cebinden vermesin mesela avrupaya giderken yolda kuru yemiş alırsa devlet versin diyor. ben karşıyım buna ama maaş artırılsın anlamını çıkaranlarıda anlıyamıyorum şahsen.
şahsımı akp savunucusu diyerek gülme krizine sokmuş yazar. allah aşkına ben miyim akp savunucusu " bir yanlışlık var hakim bey " ben anadan dogma mhpliyim, ülkü ocakları mekanım bozkurtlar kardeşimdir. ama bu yazar sanırım bunu anlayamamış.
(#11856756) elinde bir tane somut delil yok iken, adı bile geçmemişken, sadece mhp genel başkanının, "okyanus ötesi" söylemine dayanarak, cemaat gibi bir çok kişiyi içinde barındıran kişilere iftira atmaktan çekinmeyen...
yahu anlamıyorum, sevme ama bu iftira atma derdi ne? başına taş düşse cemaat..
yahu anlamıyorum, sevme ama bu iftira atma derdi ne? başına taş düşse cemaat..
doğruları söyleyendir;
sevgiler...
sevgiler...
yarı şeriat gibi ne idüğü belirsiz bir kavram ortaya atan arkadaşımız. korunması gerekenlerden.
hayatında pkkya destek vermemiş, yüz vermemiş, devletine asla zarar vermemiş, ırkçılık yapmamış bir doğulu olarak kınadığım kişidir. yazar demiyorum zira yazmıyor, psikolojik mastürbasyon yapıyor. bu denli ırkçı bir insanın bir de bu kadar alkışlayanı varsa bdp neden oy alıyor demeyin. bunun gibiler yüzünden insanlar kendi memleketlerine düşman oldu.. vatan bir gün bölünürse bu efendiler yüzünden bölünür.sağı solu suçlamayın kimse bu nefretinizi haklı görmek zorunda değil.
entryleri ile dikkat çeken, suvunduğu düşüncelerin arkasında duran ve bu duruşunu her zaman korumasını dilediğim, bu ülkenin ihtiyacı olan aydınlık yüzlerden biri. düşüncelerini benimsediğim yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar