bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- arkadaşlar iyi geceler7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- nervio4
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- çerçeve yasa31
- hikayenin kötü adamı olmak4
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- tomşak dudaklı kezo4
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- g i l d e d l i l y10
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- fingirdek erkek2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- acıktım lan3
- ekşi sözlük referans19
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- dusan vlahovic2
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- memleketime şiir3
- kitap okuma alışkanlığı4
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- recep ivedik'in yoga yapması2
- eve yarasa girmesi3
- özgür özel15
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
Tek bir kelime küfür çıkmaz klavyesinden.
Ama karşısındakiler o kadar zavallıdır ki, küfür kıyamet eksik olmaz dillerinden.
Ama karşısındakiler o kadar zavallıdır ki, küfür kıyamet eksik olmaz dillerinden.
Hayatta gerçek bir winner olan yazar.
otizmli sevgili sözlük yazarımız.
Hakikatleri bir bir yüze çarpan yazar. O yüzden sevilmez.
Ubıhça mağduru yazarımsı. Yazık lan kimin çocuğuysa.
Kendini hakikat savunucusu sanan ırkçı kişilik.
Kendisinin burada olması ve yazdıklarını değerli buluyorum. Bir Türk olarak çok az seviyede ırkçılığa maruz kaldım ve bu salak sayesinde Türk düşmanlarının, Türk düşmanlığı için kullanabilecekleri hiçbir argümanlarının olmadığını, sadece laf salatası yaptıklarını ve zihinlerinin içinde kira vermeden yaşayan Türk milletine karşı hissettikleri ezikliğin ve acziyetin ne kadar büyük olduğunu anladım.
Belli ki yapmaya çalıştığı propaganda konusunda oldukça yetersiz bir bilgi birikimine sahip. Aslında tam tersine bir propaganda yürüttüğünün, soyunduğu bu Türk düşmanlığı ile hedef aldığı kitleyi kendisine karşı birleştirdiğinin ve kendi tarafındaki kitleyi ise çok kolay bertaraf edilebilecek sözde argümanlar ile zayıflattığının farkında bile değil.
Kendisi gibi ırkçı olan Joseph Goebbels’i ve halkla ilişkilerin kurucusu Edward Bernays’i okumasını tavsiye ederim. Hatta Kavgam’ı da okuyabilir; en azından ırkçı bir zihniyetin, fikirlerini kitlelere nasıl pazarladığını böylece öğrenebilir ve daha kendini yetersiz olduğu bu alanda geliştirme imkanı bulabilir.
Kendisini yakından takipteyim. Lütfen daha fazla başlıkta fikirlerini belirtmeye ve bu konularda tanımlar üretmeye devam etsin, bu durumu gözlemlemek adına oldukça öğretici.
Bol şans
Kendisinin burada olması ve yazdıklarını değerli buluyorum. Bir Türk olarak çok az seviyede ırkçılığa maruz kaldım ve bu salak sayesinde Türk düşmanlarının, Türk düşmanlığı için kullanabilecekleri hiçbir argümanlarının olmadığını, sadece laf salatası yaptıklarını ve zihinlerinin içinde kira vermeden yaşayan Türk milletine karşı hissettikleri ezikliğin ve acziyetin ne kadar büyük olduğunu anladım.
Belli ki yapmaya çalıştığı propaganda konusunda oldukça yetersiz bir bilgi birikimine sahip. Aslında tam tersine bir propaganda yürüttüğünün, soyunduğu bu Türk düşmanlığı ile hedef aldığı kitleyi kendisine karşı birleştirdiğinin ve kendi tarafındaki kitleyi ise çok kolay bertaraf edilebilecek sözde argümanlar ile zayıflattığının farkında bile değil.
Kendisi gibi ırkçı olan Joseph Goebbels’i ve halkla ilişkilerin kurucusu Edward Bernays’i okumasını tavsiye ederim. Hatta Kavgam’ı da okuyabilir; en azından ırkçı bir zihniyetin, fikirlerini kitlelere nasıl pazarladığını böylece öğrenebilir ve daha kendini yetersiz olduğu bu alanda geliştirme imkanı bulabilir.
Kendisini yakından takipteyim. Lütfen daha fazla başlıkta fikirlerini belirtmeye ve bu konularda tanımlar üretmeye devam etsin, bu durumu gözlemlemek adına oldukça öğretici.
Bol şans
amerikan ergenlerinin kafasıyla zenci düşmanlığı yapmayı ırkçılık sanan zavallı redneck.trump bile bundan bir gömlek üstün.
Geri kalmışlıklarını yüzlerine vurunca nasıl da ağlaşıyorlar…
Ergani’den selamlar.
Şaka lan şaka. Raleigh siker.
Ergani’den selamlar.
Şaka lan şaka. Raleigh siker.
nihat doğan'ın biyolojik kardeşi veya akrabalarından sanırım.
Yazdıklarından anlaşıldığı üzere türk ve türkiye düşmanı provakatör biridir.
Yazdıklarında tek bir küfür hakaret yoktur.
Gerçi kemalist ne bilsin ifade özgürlüğünü?
Gerçi kemalist ne bilsin ifade özgürlüğünü?
bakıyorum da korkudan paçan tutuşmuş pandiş.
dayak yer bence
Napiyon lan cakma coni? Yine rezil rusvalardasin amk. Swh.
Uludağ sözlük sağ olsun, Kürt olduğumu öğrendim.
allahın kürdü.*
4 kelime bilen yazar. Ateş de yakamıyor gerçekten ne yrrma yarıyor bilmiyorum. Senelerdir trollük yapmaya çalışıyon. geliştir kendini biraz. Üzülüyorum bu haline. istersen sana öğretebilirim dmden nude atman yeterli.
Geri kalmış ülke milliyetçilerini her gün ağlatan yazar.
Narsistlik eğilimler gösteren, Yaptığı şeyi kendince haklı gören bir mentaliteye sahip sevimsiz şahsiyet.
Buraya gelip nickaltına yazarak istediği ilgi ve görünürlük çabasını ona veren yazar arkadaşlara bir uyarı.
Bir güvercin ile satranç oynarken kazanmanın bir imkanı yoktur en doğru hamleyi yapsan bile kanatlarını çırpıp bütün tahtayı dağıtıp bide tahtanın ortasına sıçtıktan sonra göğsünü kabartarak ortada gezinecektir.
Algısı düşük sözlük yazarları için Güvercin: Pandela oluyor.
Sinirlenmek yerine arkasında ki motivasyonu anlamaya çalıştığınızda sempati bile besleyebileceğin bir hüzün ve kendini var etme çabası içinde olduğu, Düşman olarak belirlediği kesimin karşısında kendini doğruluğun ve derin düşüncenin temsilcisi misyonuna soktuğunu anlayabilirsiniz.
Hayatta bol şans kendisine çünkü şansı olmaz ise bu kafayla her şey çok zor olacak onun için
Buraya gelip nickaltına yazarak istediği ilgi ve görünürlük çabasını ona veren yazar arkadaşlara bir uyarı.
Bir güvercin ile satranç oynarken kazanmanın bir imkanı yoktur en doğru hamleyi yapsan bile kanatlarını çırpıp bütün tahtayı dağıtıp bide tahtanın ortasına sıçtıktan sonra göğsünü kabartarak ortada gezinecektir.
Algısı düşük sözlük yazarları için Güvercin: Pandela oluyor.
Sinirlenmek yerine arkasında ki motivasyonu anlamaya çalıştığınızda sempati bile besleyebileceğin bir hüzün ve kendini var etme çabası içinde olduğu, Düşman olarak belirlediği kesimin karşısında kendini doğruluğun ve derin düşüncenin temsilcisi misyonuna soktuğunu anlayabilirsiniz.
Hayatta bol şans kendisine çünkü şansı olmaz ise bu kafayla her şey çok zor olacak onun için
Kendisine saldıranlara bakın…
Eki ayrı yazar, bağlacı birleşik yazar, anlatım bozukluğu atar, akar akar akar. Bir de “narsist” diye bir kelime var zanneder.
Milliyetçiliğini yaptıkları milletin dilini bile kullanmaktan acizler.
Yazık…
Eki ayrı yazar, bağlacı birleşik yazar, anlatım bozukluğu atar, akar akar akar. Bir de “narsist” diye bir kelime var zanneder.
Milliyetçiliğini yaptıkları milletin dilini bile kullanmaktan acizler.
Yazık…
Verdiği cevapta, yazdığım tanımda sadece dil bilgisi hatası olduğunu; geri kalan kısımlarda ise kendisinin de benimle aynı fikirde olduğunu belirtmesinden dolayı teşekkür ederim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar