bugün
- kemalist dünya13
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı28
- birader yazar olmak11
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası5
- galatasaray lobisi9
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi8
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi4
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim2
- sözlük yazarlarının kombinleri2
- cemevinde hain kemal sloganları8
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- biraderilli del biraderiye2
- sigmund freud'un koltuğu4
- devletin her şeye karışması3
- 26 haziran 20264
- arda güler4
- aile evinde yaşamak6
- seri gizli artı oy veren melek2
- üniversitelerin gereksiz olması8
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- atilla olgaç2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- allah6
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- sözlüğü bırakmak istemek3
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- kemalistler9
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- pforzheim şu an 34 derece2
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- okulların kapanması3
- gönüllü moderatörlük2
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- futbol18
- bulla dava açmak2
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- sistem patlamış2
- demet evgar10
- nemden nefes alamamak2
- saian dan aforizmalar2
- amerika birleşik devletleri6
- türkiye8
- yazarların imza parfümleri14
hızlandırılmış tren faciası ile ismini duyurmuş ilçe.
'dörtyol' u ile meşhur sakarya ilçesidir.
insanlarının adapazarına giderken ''ada'ya gidiyorum'' diye söylediği ve bir zamanlar cem uzan ın çiftliğinin olduğu ilçedir.
öğrenciye 'uzaylı' muamelesi yapan sakarya ilinin kendilerine göre 'en gelişmiş' yerleşkesi.
trenle istanbuldan 2-3 tlye bile gidebildiğini öğrenince vay anasını dediğin, görünüm itibarıyla oldukça şirin fakat insan! itibarıyla ? olan, yanında bir bayan varsa sokakta yürüyemeyeceğin,yürürsen atılacak laflara ya susup sindireceğin yada bi tenhada bıçaklanabileceğin enteresting bir ilce.
yinede tipini kılığını kıyafetini beğenirlerse yanında bayan veya erkek olmayacaksa seni baştacı bile yapabilirler(sen yanlarındayken)
ha bide sen ordan ayrılır ayrılmaz arkandan kadınlı erkekli en hızlı laf yapılabilecek diyarlardan.sen biryere ulaşmadan arkandan 49,2tane dedikodu ulaşmış olur bile.
trenle istanbuldan 2-3 tlye bile gidebildiğini öğrenince vay anasını dediğin, görünüm itibarıyla oldukça şirin fakat insan! itibarıyla ? olan, yanında bir bayan varsa sokakta yürüyemeyeceğin,yürürsen atılacak laflara ya susup sindireceğin yada bi tenhada bıçaklanabileceğin enteresting bir ilce.
yinede tipini kılığını kıyafetini beğenirlerse yanında bayan veya erkek olmayacaksa seni baştacı bile yapabilirler(sen yanlarındayken)
ha bide sen ordan ayrılır ayrılmaz arkandan kadınlı erkekli en hızlı laf yapılabilecek diyarlardan.sen biryere ulaşmadan arkandan 49,2tane dedikodu ulaşmış olur bile.
1937'den önce sakarya akhisarı veya geyve akhisarı olarak bilinen ve 1987'de ilçe olmadan önce geyve'ye bağlı bucak olarak yönetilen küçük bir ilçe.
12 ağustos 2011 öğlen vaktinde geçirdiğimiz tren kazası yüzünden hiç unutmayacağım ilçe.
(bkz: pamukova haber)
Bereketli topraklar üzerine kurulmuş ilçe.ana yolların buradan geçmesi nedeniyle yapılaşma bu verimli arazileri ele geçiriyor.yol ve akarsu kenarlarında kurulu olan bina ve fabrikalar bu güzel ovayı metal dişleriyle övütüyorlar adeta.bir de nehirden kum çıkaran işletmeler var.taş ocakları da eklenince umarım adapazarı ovasının yaşadığı kaderi yaşamaz.aynı durumu gemlik taraflarında da görebilirsiniz.
Uludağ sözlükte adını göreceğimi hiç ummadığım ilçemdir. 17 yılım geçti bana hiç bir şey katmadı bence bu böyle devam eder. Memleketimdir seviyorum muyum? Evet. Ama uzaklaşmak özlemek istiyorum.
öğrenci arkadaşlar çok şikayet etmiş memleketimden
her ne kadar fiilen bulunmasam da mekan sahibi olarak sıkıntınız olursa mesaj kutum her daim açık , her etnik gruptan ve her yüksek mevkiden tanıdık var çok şükür
dolamaç'a çıkmak isteyen qıslar da pm atabilir
her ne kadar fiilen bulunmasam da mekan sahibi olarak sıkıntınız olursa mesaj kutum her daim açık , her etnik gruptan ve her yüksek mevkiden tanıdık var çok şükür
dolamaç'a çıkmak isteyen qıslar da pm atabilir
sakarya'nın bilecik sınırındaki ilçesi.
sakarya'nın bilecik sınırındaki ilçesi. istanbul eskişehir/antalya yolu ve istanbul ankara tren hattı üzerindedir.
(bkz: mekece)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar