bugün

/229
Fener en son şampiyon olduğunda Oytun entry sonuna evet koymuyordu puhaha.
https://m.uludagsozluk.com/e/44946745/

Telegram dan bana yürüyen oytunum kara'nin hezeyanı.

Yazikimu.

Tühhh. Spoiler verdim.
Sallamak bedava nasılsa sen Allah desen inanın aklını sorgularım ruh hastası. Hadi sen YouTube’dan video ekran görüntüsü alıp Audi aldım de sevin hahahasiktir evet.
uludağ sözlük'ün eski yazarlarından bir tanesi, siyasi entrylerine katılmıyorum ama girdiği neredeyse tüm entryler okurken keyif veriyor.

edit: niye eksiliyorsunuz anlamış değilim, kimsenin değerlerine sallamadık oysa ki.
işsiz bir tane değil ki aq yerinde. çok sinirlendim, gidip yastığı kucaklayıp ağlayım biraz.
(bkz: bay evet)

Ümit Karan'ın erkek kardeşidir.

Ağabeyi 2001'de galatasaray ile anlaştığı için bu fenerli yazarımız ağabeyini hiç ama hiç affedememektedir.
6 gündür entry girmeyen yuzır.
bugün fener maçı var gelir kesin.
Mutlu seneleri olsun. 29. Yaş günü kutlu olsun.
Oytunatör fan club üyeleri yanlış bilmektedir.
Donuza eklenip iplenmemenin intikamını açık eksi oy alarak almaya çalışan sivasspor mağduru fenerli. Kıyamam.
Hayırlı tezkereler dilediğim yazar. Demek geldi o gün.
12 kere askere yolcu ettiğimiz can kardeşimiz. kaçıp kaçıp geliyo nedense.
Kendisini tanımam etmem. Ama bütün sözlük bitse ve zall dahil tüm yazarlar terk etse burayı bu adam tek başına yazıp durur. Entry sonuna evet yazmayı da unutmaz.
Her geri gelişimde gözlerim seni arıyor. Her sene mutlaka 2 3 kere girip bakıyorum hala burda mısın diye. Sorma sebebini oytun. Belki de kavuşamamamıza. Öyle işte... hosça-kal yine.
gizli aşığımdır. 2 yıl önce askere gidip geleyim alıcam seni dedi. Hala bekliyorum. Evet.
bu sezon şampiyonluk görürse 8 sezon sonra şampiyonluk görmüş olacak fanatik fenerli troll panpa. bari bu sene kazanın panpa.
şu sözlükten iki hesap sildim. aylarca girmedim. geliyorum gidiyorum bu adam hep burda.
fener'in yıllardır şampiyon olamayışının verdiği ruhsal gerilimden muzdarip olan ve bu sorununu sözlüğe yansıtıp herkese sataşarak gerilimini atmaya çalışan yazar.
rambo okan olduğu ortaya çıkan yazar.
takımı bu sezon avrupa kupası kazanırsa galatasaray' dan 21 sene sonra avrupa kupası görmüş olacak fanatik fenerli troll panpa. inşallah bir gün o kupayı görürsünüz panpa.
Haftaya askere gidecek yazar. Hadi kurtuluyorsunuz. Evet.
bugün olmypiakos galip gelince ağız tadıyla taştaş geçmeden hiçbir yere gitmesin.
Son dönemlerde sözlükte kendisine rastlamadığım yazar.
Sözlüğün en iyi 2. Yazarıdır. Çekemeyenler anten taksın.
mutlu yıllarr.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026