bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi16
- hastalık havası7
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- burna tuzlu su çekmek5
- çin'e demokrasi gelsin9
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması7
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak4
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir3
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- kopya çekmenin etiği3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- gocu20
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- truesuz sözlük5
- yaran twitter iletileri2
- bastırılmış üzüntü4
- silikon memenin patlaması10
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- fusya semsiyeli yabanci4
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- halil güneşli2
- kale3112'nin evinde yer yatağında kalmak2
- açmanın üzerinde açma yazması4
- iyi dostlar biriktirdim7
- seni terkedeceğim2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- nervio23
- bayram namazı çıkışı3
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- recep tayyip erdoğan27
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- karton toplarken yılan sokması3
- ne dedin ne dedin sen4
- kürt fıkraları6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- columbia2
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- caz dinleyen erkek9
- mgk'dan terörsüz türkiye bildirisi2
- yazarların akşama dair planları9
- pandela5
askerlikte edindiği kesin disipinlin, onlarca operasyonlarda kazandığı tecrübe, yıllarca farklı iktidarların ülkeyi getirdiği hali çok iyi takip etmesi ve tam bir kitap kurdu olduğundan dolayı neredeyse her konuda bilgi sahibi olması ve öngörüleri sayesinde tam bir siyaset adamı, tam bir halk adamı olan gerçek bir liderdir.
asla şovenist değildir.
uludere olayında sözlüklerde ya da başka platformlarda ''iyi olmuş '' diyen aşırı milliyetçi kitlesinin aksine ''bunlar 40 kişilik kaçakçı. sanki üstüne tank taburu geliyormuş gibi havadan bomba yağdırmak nedir'' diyerek yapılan şeyin ne kadar yanlış olduğunu göstermiştir.
bir zamanlar general olmasına rağmen ''zaten general rütbesinide anlamıyorum. generallik savaşlarda kazanılan bir rütbedir.'' diyerek olaylara tarafsız bir şekilde dışarıdan nasıl baktığını çok iyi anlatmıştır.
''benim birliğimdede kürt kökenli çocuklar vardı. ben o dağlarda onlarla birlikte yattım, onlar birlikte kalktım ama hiç birinin ağzından bugün söylenen bölücü lafları duymadım'' diyerek ırkçılık yapmamış tam tersi kürtlerinde bu ülkenin bir parçası olduğunu söylemiştir.
''benim için siyaset vatan aşkıdır'' diyerek siyasete cebini doldurmak için değil, halk için girdiğini söylemiştir.
konuşma tarzı insanların alışık olduğu siyasetçi ağzına benzememesi yüzünden eleştirilsede, bugüne kadar söylediği sözlerin sonuna kadar arkasında durmuş, inkar etmemiş ve asla yalandan siyaset yapamamıştır.
not: ayrıca görev yaptığı yerlerde rütbelilerin erleri dövmesine yada hakaret etmesine asla izin vermemiştir.
bunuda görev yaptığı yıllarda yanında olan erler ve astsubaylar bizzat söylemiştir.
not 2: cumhurbaşkanın çatışma bölgerinde yaşayan halkın terör örgütüyle aralarına mesafe koysun lafına ''onu söyleyen dayı gitsin hakkari de bir mezrada bir gece yalnız kalsında göreyim'' diyerek ayarların en büyüğünü yedirmiştir.
asla şovenist değildir.
uludere olayında sözlüklerde ya da başka platformlarda ''iyi olmuş '' diyen aşırı milliyetçi kitlesinin aksine ''bunlar 40 kişilik kaçakçı. sanki üstüne tank taburu geliyormuş gibi havadan bomba yağdırmak nedir'' diyerek yapılan şeyin ne kadar yanlış olduğunu göstermiştir.
bir zamanlar general olmasına rağmen ''zaten general rütbesinide anlamıyorum. generallik savaşlarda kazanılan bir rütbedir.'' diyerek olaylara tarafsız bir şekilde dışarıdan nasıl baktığını çok iyi anlatmıştır.
''benim birliğimdede kürt kökenli çocuklar vardı. ben o dağlarda onlarla birlikte yattım, onlar birlikte kalktım ama hiç birinin ağzından bugün söylenen bölücü lafları duymadım'' diyerek ırkçılık yapmamış tam tersi kürtlerinde bu ülkenin bir parçası olduğunu söylemiştir.
''benim için siyaset vatan aşkıdır'' diyerek siyasete cebini doldurmak için değil, halk için girdiğini söylemiştir.
konuşma tarzı insanların alışık olduğu siyasetçi ağzına benzememesi yüzünden eleştirilsede, bugüne kadar söylediği sözlerin sonuna kadar arkasında durmuş, inkar etmemiş ve asla yalandan siyaset yapamamıştır.
not: ayrıca görev yaptığı yerlerde rütbelilerin erleri dövmesine yada hakaret etmesine asla izin vermemiştir.
bunuda görev yaptığı yıllarda yanında olan erler ve astsubaylar bizzat söylemiştir.
not 2: cumhurbaşkanın çatışma bölgerinde yaşayan halkın terör örgütüyle aralarına mesafe koysun lafına ''onu söyleyen dayı gitsin hakkari de bir mezrada bir gece yalnız kalsında göreyim'' diyerek ayarların en büyüğünü yedirmiştir.
din istismarı yapmadığı, kaypak olmadığı ve arkasında büyük güçler olmadığı için hiçbir zaman iktidara gelemeyecek siyasetçi.
"Her kim ki, coşkulu bir yurtsever olarak, vatanı ve
ulusu için birşey yapmadıysa o, öldüğünde de hiç
yaşamamış olacaktır."
ulusu için birşey yapmadıysa o, öldüğünde de hiç
yaşamamış olacaktır."
bu adamı kötüleyip dalga geçmeye çalışanların kim olduklarına bakınız. nasıl biri olduğu o zaman anlaşılacaktır.
"TÜRK ULUSU!
Yalanı, talanı, yolsuzluğu, rüşveti görüp de
önlemek için elini uzatmayan insanlar, bunları
yapanlar kadar suçludur. Bırak, bana ne!
boyunduruğu altından kurtulamayanlar ne özgür
ne de yurttaş sayılamaz.
Panayır hokkabazlarından farksız siyasetçileri
izleyip de, dilsiz ve ölü kayalar gibi
bekleyenlerin, ne çocuklarının ne de ülkelerinin
geleceğine vereceği hiç bir şey yoktur.
Parti mi kurtaracağız, yoksa Türkiye'yi mi?
Dış ve iç düzenin bir aracı olan mevcut siyasi
putları kırın ve kurtulun. Denenmişleri
denediniz de ne oldu?..
Geç kalmak kötüye işarettir.
şimdi değilse ne zaman?"
Osman Pamukoğlu
Yalanı, talanı, yolsuzluğu, rüşveti görüp de
önlemek için elini uzatmayan insanlar, bunları
yapanlar kadar suçludur. Bırak, bana ne!
boyunduruğu altından kurtulamayanlar ne özgür
ne de yurttaş sayılamaz.
Panayır hokkabazlarından farksız siyasetçileri
izleyip de, dilsiz ve ölü kayalar gibi
bekleyenlerin, ne çocuklarının ne de ülkelerinin
geleceğine vereceği hiç bir şey yoktur.
Parti mi kurtaracağız, yoksa Türkiye'yi mi?
Dış ve iç düzenin bir aracı olan mevcut siyasi
putları kırın ve kurtulun. Denenmişleri
denediniz de ne oldu?..
Geç kalmak kötüye işarettir.
şimdi değilse ne zaman?"
Osman Pamukoğlu
çapını, çapsız diyenlerin, hayal bile edemeyeceği bir adamdır. adamdır.
"Chp elden çıktı" şeklinde açıklama yapmasını beklediğimiz kişilik.
son heberlerden sonra "hakkari elden çıkmıştır" söyleminde haklılık payı olan efsane komutan.
http://siyaset.milliyet.c....2012/1582696/default.htm
http://siyaset.milliyet.c....2012/1582696/default.htm
pkklı teröristlerin ve onların siyasi uzantıları olan bdplilerin hakkari'de güpegündüz sarmaş dolaş medyaya görüntü verdiklerinden sonra ne kadar doğrucu bir adam olduğu bir kere daha kanıtlanan efsane komutan.
bölücü narko terör örgütünün küstahlıkları ve onların ezelden siyasi temsilcilerinin aymazlıkları sayesinde vatandan toprak kopartmaya azimli teröristlere bu iktidarın çanak açtığı daha iyi anlaşılacaktır.
hüseyin aygün ve bu pkk mebuslarının yaptıkları yanında muhalefetin de piyesin bir parçası olduğu gerçeği ne kadar çabuk kabul edilirse partisine ve kendisine eğilimin fazlalaşacağını düşünüyorum.
zaman haklı olanın yanındadır.
hüseyin aygün ve bu pkk mebuslarının yaptıkları yanında muhalefetin de piyesin bir parçası olduğu gerçeği ne kadar çabuk kabul edilirse partisine ve kendisine eğilimin fazlalaşacağını düşünüyorum.
zaman haklı olanın yanındadır.
Siyasette başarıyı yakalamayan keşke generallikten emekli olmasaydı genelkurmay başkanı olsaydı dediğim zat.
adam gibi adam, emekli general.
Arkadaş iyidir hoştur ama siyasetin s sinden haberi yok. Keşke biraz daha iyi bir dilin olaydı pamukoğlu keşke
Degerli bi adam arkasindayiz vesselam.
akıllıdır, cesurdur, bilinçlidir, üçkağıtçı değidir* tüm bu sebeplerden ötürü sevilmeyen adamdır. sonuç olarak yaşadığımız ülkenin adı türkiyedir.
Gun itibariyle hatta her gecen gun itibari ile capini kanitlamis pasadir.sen halen sagduyudan kardeslikten bahset recep aga.nasil olsa olen senin evladin degil.
Yandas medyanin ve agababalarinin dogrulari duymamak/duyurmamak adina ekranlara cikarmadigi gonullerin pasasi.
Ek olarak (bkz: ulusal medya nın içler acısı durumu)
Ek olarak (bkz: ulusal medya nın içler acısı durumu)
türk halkının düştüğü çaresizliğin en büyük göstergesi. zamanında pkk üzerinde elde ettiği başarılar tartışılmaz tabii ki ama şu saatten sonra medet ummak gerçekten mantıklı değil. ne sıfatla bir şeyler * yapabilir ki? emekli bir askerden bahsediyoruz en nihayetinde ne yapacaklar şu saatten sonra? hele ki şu hükümet, ordunun başına ya da hadi küçültüyorum etki edilecek alanı; doğuya düzenlenecek herhangi bir harekatın başına mı geçirecekler? daha gerçekçi olalım.
Ordumuzu temsil eden güzide komutanlarımızdandır. Askeri görevi sırasındayken yaptıkları ile takdir edilesidir.
Lakin askerlerimiz siyasete bulaşmamalıdır. Tarihte bunun pek çok örneklerini görebilirsiniz. Örneğin , 31 Mart Vakası . Atatürk savaş sonrasında paşalarımızın siyasete bulaşmaması için pek çok önlem almıştır. Osmanlı imp. daki paşalarımız siyaset yerine görevlerini icre etmiş olsalardı belki de bu durumda olmazdık.
Lakin askerlerimiz siyasete bulaşmamalıdır. Tarihte bunun pek çok örneklerini görebilirsiniz. Örneğin , 31 Mart Vakası . Atatürk savaş sonrasında paşalarımızın siyasete bulaşmaması için pek çok önlem almıştır. Osmanlı imp. daki paşalarımız siyaset yerine görevlerini icre etmiş olsalardı belki de bu durumda olmazdık.
tıpkı kara kuvvetleri, hava kuvvetleri gibi bir terörler mücadele birimi kurulup başına getirilmesi gerekilen komutandır.
tabi pkk yı bitirmek istiyorsanız.
tabi pkk yı bitirmek istiyorsanız.
tayyibe vermiştir ayarı.
başbakanlık mertebesinin tayyip'ten daha cok hakettiğini düşündüğüm büyük asker. kontrol elinde olsa pkkyı süpürür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar