bugün
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak16
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- uysaljakoben25
- soul calibur3
- reha muhtar26
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- petzold'un aynalar no 3 filmi3
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- murat soner4
- istiklal partisi2
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler2
- yazlıkçı teyzeler4
- dünyanın sonu5
- ezdirmem sana kendimi den sonra yapilabilecekler2
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- ispanyolca seviyesini bir cümle ile belli etmek3
- masumiyet körlüğü5
- vincenzo italiano5
- gece yıldızları izlemek5
- evlilik masrafları17
- bitcoin2
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- kadınların aradığı erkek modeli11
- mafyaya özenmek3
- sözlüğe yeni gelmiş numarası yapan eski yazar4
- fedoncu terör örgütü2
- katatespizartmasi9
- kendini dinlemek5
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- penis deliğinden içeri giren kene10
- mokv geldi mi8
- özgür özel mallığı6
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf6
- ezdirmem sana kendimi2
- göt deliği yalatmak11
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba22
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- gocu34
- gül gibi kız olma kriterleri9
- en gey özelliğiniz10
- sahte yatırım çetesine dev operasyon2
- istanbul'un en dik yokuşları2
latincede eser.ayrıca güzel izmir'imde yeni açılan bir bar.canlı müzikte ses kalitesi berbat.
alsancak'ta bulunan bar. ayrıca amatör müzik grupları arasında yarışma düzenlemesiyle takdirimi kazanmıştır
latince "iş, işçilik" demektir.
girişte sizi damgalayan mekan.müşteri kitlesinin yaş ortalaması 15 olması, güzel dizayn edilmiş mekanın içine etmektedir.
25 ocak'ta dandadadan'ın sahne alacağı izmir'de bir mekan..
Alsancak'da Gazi Kadınlar Sokağında bir bar.Kanca grubu sahne almakta...Cumartesi günleri bile kalabalık olmaz.Bir keresinde gittiğimde sanki liselilerin doğum günü partisi var gibiydi.Ama yine de güzeldir.
" öpüş " paul eluard
ıpılık hala vücudun attığın giysilerinden
gözlerin kapalı kımıldıyorsun
bir şarkı gibi doğan
belirsizce ama her yerden birden beliren
kokulu ve hoşsun
aşıyorsun ama kalarak yitmeden
sınırlarını vücudunun
geçiyorsun ötesine zamanın
yepyeni bir kadınsın işte
sonsuzlukta çıkan
çeviri: ilhan berk
ıpılık hala vücudun attığın giysilerinden
gözlerin kapalı kımıldıyorsun
bir şarkı gibi doğan
belirsizce ama her yerden birden beliren
kokulu ve hoşsun
aşıyorsun ama kalarak yitmeden
sınırlarını vücudunun
geçiyorsun ötesine zamanın
yepyeni bir kadınsın işte
sonsuzlukta çıkan
çeviri: ilhan berk
(bkz: opus a satana)
ingilizce geniş kapsamlı sözlüğümde aradığımda çeşitli müzik türleri anlamına gelen ayrıca izmir Alsancakda hala bulunan bar.
izmir alsancak'da, ara sokagın tekinde(evet izmir'de yasamıyorum) bulunan bar. yaz itibari ile giriş paralı idi ve giriş ücretine ilk içki dahildi.bira da 8 tl idi. beleş biramızı içtikten sonra, 10 tl verip ikinci birayı istedik. (simdi buraya kadar fiyatlar hafıza zorlanarak yazılmıştır.)
gelen biramızın yanında 2 tl'yi görmeyince(peşin çalışıyorlar) insanlık hali deyip ses çıkarmadık. 3. biraya sıra geldiginde yine bir 10 tl verdik ama gönül rahat hala, 4 tl ile geri gelecekler diye düşünüyoruz.( bu arada 10 luk banknotlarla dolaşırım hep.) garson sadece bira ile gelince bu sefer arkadasa dönüp " ne iş lan bla bla bla ? " seklinde olayı anlattım. etrafa ışık hızıyla yayılan bu sorunumdan sonra, mekandaki arkadaşlar kendini kara murat sanan osmanlı fedaisi gibi "abi benim de su kadarımı, sunca paramı, zart zurt " diyerek birer birer atladılar. (o zmana kadar sölemeyen aklınıza scym.) eehhh sıkıldım bee !!! yani gittiginiz zaman para üstü konusunda çirkefliginizi, çingeneliginizi yapın, hakkınızı arayın, darılmayın, sıkılmayın. taktik olmuş bu iş.
gelen biramızın yanında 2 tl'yi görmeyince(peşin çalışıyorlar) insanlık hali deyip ses çıkarmadık. 3. biraya sıra geldiginde yine bir 10 tl verdik ama gönül rahat hala, 4 tl ile geri gelecekler diye düşünüyoruz.( bu arada 10 luk banknotlarla dolaşırım hep.) garson sadece bira ile gelince bu sefer arkadasa dönüp " ne iş lan bla bla bla ? " seklinde olayı anlattım. etrafa ışık hızıyla yayılan bu sorunumdan sonra, mekandaki arkadaşlar kendini kara murat sanan osmanlı fedaisi gibi "abi benim de su kadarımı, sunca paramı, zart zurt " diyerek birer birer atladılar. (o zmana kadar sölemeyen aklınıza scym.) eehhh sıkıldım bee !!! yani gittiginiz zaman para üstü konusunda çirkefliginizi, çingeneliginizi yapın, hakkınızı arayın, darılmayın, sıkılmayın. taktik olmuş bu iş.
life is life'tan başka bilinen şarkısı olmayan grup.
alsancak 1453 gazi kadınlar sokağında bulunan ve alsancakta iyi denicek 2-3 barından birisidir.sabit olan tek grup cumartesi geceleri sahne alan kancadır.mutlaka dinlenmeli ve dinletilmelidir.mekanın fiyatlarına gelince giriş 15 ytl olup 1 içki dahildir.ve bira 10ytl olup para üstü sorunu kalmamıstır artık.mekan dizayn olarak güzel olsada mekanın akustik problemi vardır.ama genede eğlenmek için ve özellikle cumartesi için güzel mekan.
1973'te kurulmuş avusturyalı grup. hala aktifler. tek başarıları live is life'tır.
Alsancak Kıbrıs Şehitliği - Gazi Kadınlar Sokağında bulunan bir bar.iyidir hoştur, Bios'un karşısında. Güzel konserler, etkinlikler olur.
teras katında mükemmel bir şöminesi olan mekan.saatlerce basından kalkmayan garsonlarından fırsat bulursanız sizde faydalanabilirsiniz.
içerde kafanıza heran sandalye inderebilecek güvenlikçileri dışında çok hoş mekan, özellikle up bölümünde biraz dans ettikten sonra sevgilinizin elinden tutup roof bölümüne çıkarsınız orda şömine başında saatlerce oturup şarabınızı yudumlarken herşeyi unutursunuz bi anlığına.
ilginç bir live is life klibi bulunan grup. bizim bile 90lardaki kliplerimiz böyle değildi yahu.
http://www.youtube.com/watch?v=pATX-lV0VFk
http://www.youtube.com/watch?v=pATX-lV0VFk
Okununca life nana na na naaa demeye sebep olan grup.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar