bugün
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu7
- nah sana oy17
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları11
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- mezarlığa sıfır bina5
- melih gökçek5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi9
- gürcistan göçmenleri13
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- dilek imamoğlu3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı3
- annen mi ben mi diyen kadın6
- game of thrones taki kerhaneci10
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler4
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- almancıları sevmemek11
- kadınınızı çalıştırır mısınız2
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- aşk ve taht dizisi4
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- kırk yıl almanya ama kırk kelime almancasi yok3
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması4
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- tayyib'in masayı devirme ihtimali6
- enoch un kitabı4
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- 20 ağustos 2026 beşiktaş kauno zalgiris maçı2
- muşlettin amca bay beydir8
- ihanetin affı olmaz5
- almanca3
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı5
- helin elveren2
- tai lung12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- cinsel fanteziler5
- gram altın7
- velvet51
- gavur sıcakları geri döndü4
- ayvalık tostu8
- bu sıcakta cumaya gitmek4
derya uluğ' un dmc etiketiyle çıkan yeni single çalışmasının adı.
şarkı güzel alımlı olmuş yakında cafelerde, arabalarda duymaya başlarız.
şarkı güzel alımlı olmuş yakında cafelerde, arabalarda duymaya başlarız.
Normalde güzel şarkı ancak her yerde duymaya başlayınca soğuyorsunuz.
3 güne eskiyecek şarkıdır ve çok kötüdür.
Ötesinde hain insanların yaşadığına inanılan devasa bir deniz henüz göremedim.
eğlenceli bir şarkı. şarkıyı dinleyince ilk başta simge söyledi zannetmiştim ama derya uluğ isimli bir bayan söylediğini öğrendim. ilk şarkısı fena değil , yolu açık olsun.
"okyanusta ölmez de insan gider bir kaşık sevdada boğulur." cemal süreya.
Özgürlük için var oldu.
Ne saçma şarkı lan niye ünlü oldu bu kadar anlamadım. Müziği Willy William in ego şarkısına benziyo sözler desen saçma sapan. Bu millette zaten sevdiğine(!) hakaret etmekten başka bi şey bilmeyen şarkıcıları seviyo, abartıyo böyle boktan şarkılar popi oluyo afesersiniz.
Bir okyanusun en derin yerinde, demir bir topun dibe çökmesi bir saatten uzun sürer.
*Okyanuslarda ortalama 1.000.000 adet tür yaşadığı düşünülmektedir. Üstelik tüm okyanus türlerinin sadece yüzde 33'ünün keşfedildiği düşünülmektedir.
*Okyanusların ortalama derinliği 3795 metredir. (Karaların ortalama yüksekliği 840 metredir).
*Okyanusların ortalama derinliği 3795 metredir. (Karaların ortalama yüksekliği 840 metredir).
"ben okyanusum. ben suyum. ben bu gezegenin çoğuyum. onu ben şekillendirdim. her akıntı, her bulut ve her yağmur damlası, hepsi bana geri döner. öyle ya da böyle, burada yaşayan her canlının bana ihtiyacı var. ben kaynağım. her şeyin içinden sürünerek çıktığıyım. insanlar mı? farklı değiller. benim onlara hiçbir borcum yok. ben veririm. onlar alır. ama ben her zaman geri alabilirim. bu, her zaman bu şekilde oldu. bu, onların gezegeni değil. hiç olmadı. asla olmayacak. ama insanlar, paylaştıklarından fazlasını alıyorlar. beni zehirliyor, sonrasında da onları beslememi bekliyorlar. bu şekilde yürümez.. eğer insanlar doğada benimle birlikte, benim sayemde var olmak istiyorlarsa, onlara beni yakından dinlemelerini öneririm. bunu sadece bir kere söyleyeceğim; eğer doğanın sağlığı korunmazsa, insanlar hayatta kalamaz. bu kadar basit.
insanlar var olmuş olmamış, benim umurumda değil. ben okyanusum! eskiden tüm gezegeni kaplardım. ve gerekli olursa tekrardan kaplayabilirim."
Nature is Speaking – Harrison Ford is The Ocean
buyurun efendim;
https://www.youtube.com/watch?v=rM6txLtoaoc
insanlar var olmuş olmamış, benim umurumda değil. ben okyanusum! eskiden tüm gezegeni kaplardım. ve gerekli olursa tekrardan kaplayabilirim."
Nature is Speaking – Harrison Ford is The Ocean
buyurun efendim;
https://www.youtube.com/watch?v=rM6txLtoaoc
Mavinin özü.
Özgürlük simgesi.
Gökdelene bir defa bile bakmış olan yükseklik nedir hesap edemiyorsa okyanusta alçalan seviyenin insan için hesap edelemeyeceği doğa otoritesidir en derinini kimse bilemez dünya insana araştırsa da yeterli gelemez hesap edilmeyen neyi ararsan ince bir düşünce olur ve şükre dalarsın çünkü o seni her daim senden iyi donatmış ve bilmiştir.
Soğuk ve derin olur.
Bir okyanusun en derin yerinde, demir bir topun dibe çökmesi bir saatten uzun sürer.
büyük deniz .
(bkz: serdar ortaç albümleri)
insan bedeni yeterince uzun süre suda kalırsa yumuşamaya süngerimci cıvık bir yapıya dönüşmeye başlar. Daha da uzun kalırsa balığa dönüşür ve okyanustaki bilinmeyen ilginç canlılardan biri haline gelir.
balığa dönüşür mü deniz kızı gibi bir şey mi
Su canlısı diyelim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar