bugün

entry'ler (67)

galara

Nasıl açılmadı lan bu başlık Auuuuuu uçurur.

soğuk adaptasyonu

Yıllar önce maruz kaldığım uyku uyutmayan soğuklarla başa çıkmayı öğrenmiştim. Kara kışın ayazın ortasında tişört giyerek, soğuk duş alarak, nefes kontrolu yaparak zor yoldan da olsa bi nevi bağışıklık kazandım. Tabi deli diyenlerde oldu ama gerçek şu ki hayatta kalma içgüdüleriyle yaşamak, aptalca ölmekten iyidir.
Not: Bahsettiğim süreçte parmaklarımı bükemeyecek kadar zorlayan raynoud fenomeni ile başladı herşey.

eti 7 defa yıkamadan yememek

Avukatım yorum yapma dedi.

notea

Diz beyces wilefur kaltumi. Dinekstepof diop, kalvilop nyurays, kreatisa nivsatfor anumatir genr. Tos ribakom suvit alenci. Alencios visda.

yanlışlıkla dil ögrenmek

Öğrenilen dil, ana formattır.

dış görünüşe göre yargılayan insanlar

Ruhunu görüyorsa haklıdır.

sözlüğün orta dünya olması

Tanrıların dilini bilmek lazım.

ücretsiz büyü denemeleri

Deneme amaçlı bilgilendirme yapılacaktır. Detaylar için mesaj.,

uzaylılar gerçeği

Ve uzaylı olarak tabir edilen ırk bizim ileri evrimleşmiş halimizdir. Sünya bir hayvanat bahçesi biz insanlarsa onlar için kafesteki maymunlarız.

uzaylılar gerçeği

Alıştıra alıştıra insan ırkına varlıği işlenen bu varlıklar, tamamen açıklandığı ve normalize edildiği takdirde insanlar bir süre inanmayacak, bu programın da kurbanı olan yaapy zekayı suçlayacaktır. Halbuki her şey plan dahilinde.

afganistan pasaportu

Farklı bir bakış.

kayınbabasına frikik veren gelin

Farklı bir bakış açısı.

insan mekanizması

insan beyni, haberinin olmadığı ya da varlığına şahitliik etmediği herhangi bir bileşim ya da tekillikleri yok olarak kabul eder. Mevcudiyetine kanaat getirdiği durumlar spesifik algıyı olu kabul başlar.

cin çeken hareketler

Bi bana denk gelmiyo şu cinler heralde.

demokles in kılıcı

Mükemmel bir anekdot. Hiç peşinizi bırakmayan bir tehdit.

solunum zehirlenmesi

inanılmaz acı verici çaresiz bir zehirlenmedir. Kusmaya başlar, öğürerek vücudunuza oksijen almaya çalışırsınız. Bir yerden sonra kusacak bir şey kalmayınca sadece kıvranarak bilinç kaybıyla mücadele edersiniz. Tuhaf bir deneyim.

gerçeklik

Yoğunlaşmış enerji ve elektrik formlarıyız ve devamlı bir hareket halindeyiz. Farklı değiliz, özel de değiliz. Parçalarımız başka formlarda süzülmeye devam ediyor ve başka yoğunlaşmalarla vücut buluyor. Kesip atılan bir tırnak parçası bir zamanlar bizi oluşturmuyor muydu? Şimdi neyi oluşturuyor?

sevilmek mi daha gerçektir nefret edilmek mi

ikisi de senin hissettiğin kadar gerçektir.

kızılderililer

Irkları günümüzde meksika yerlileri olarak bilinmektedir, tamamen soyları kırılmamıştır.

ilginç siteler

Sahipsiz ve Kimliği Belirsiz Cesetler.
© copyright 2005 - 2026