bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- ucan tekme atan hipopotam28
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- bacılar çabuk bakın15
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- babuş diyen kız10
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- netanyahu7
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- queen feristah10
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- from gold from dust29
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- dişil enerji yağı4
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- kavaklıdere5
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- çok uykum geldi4
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- fatma betül sayan kaya36
- yahudi kızları3
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- dişil enerji3
- yaprak döken adam2
- beyler acilen koşun3
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- heyt bea10
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- havuçlu tarçınlı kek4
nezaman youtube'a girsem karşıma çıkan, dünyanın en saçma içeriklerini üretip, 2 milyon küsür abonesi olan kanal. 30 yaşındaki adamların ergen ergen esprileri,hareketleri falan, çok fena.
Sikimsonik yutup kanalı.
Cidden kalitesi yerlere düştü.Genellikle çocuklar izliyor zaten.Cem iyiydi ya yinede.
uzakdoğu konservelerini tattıkları videolarındaki tepkilerini çok sevimli bulsam da, kanalda rus et konserveleri, tayvan yiyecekleri gibi ilerledikçe biraz daha keyif almış olmama rağmen, tropik meyvelerden sonrası bunaltmış kanaldır.
pek çok yemeğe harika içerik teşkil edebilecek turşu veya peynir türünden ama ilginç tadı olan yiyecekleri bunları zerre kadar bilmeyip üzerine saygısız biçimde tiksintiyle burun kıvıracak insalara tattırmış kanal.
pek çok yemeğe harika içerik teşkil edebilecek turşu veya peynir türünden ama ilginç tadı olan yiyecekleri bunları zerre kadar bilmeyip üzerine saygısız biçimde tiksintiyle burun kıvıracak insalara tattırmış kanal.
bu kanal aboneleriyle resmen dalga geciyor.
görsel
görsel
Ekibinin sürekli başka kanallarda video çekmesi garip olan kanal. Bon bon TV vs.
iki kelime:osuruktan teyyare.
teog sınavı sonrası şöyle bir video yayınlayan kanal:
https://youtu.be/jrQej9SPbe8
https://youtu.be/jrQej9SPbe8
merhaba arkadaşlar oha diyorum kanalına hoşgeldiniz diye başlayan bir kanal.
edit: Ahsen tv kadar mal olamazlar dediğim durum.
edit: Ahsen tv kadar mal olamazlar dediğim durum.
boş vaktinde çin böceklerini sana göstermek için video çeken kanal. sadece onlara bakıyorum ben şahsen. böcekler yiyin köpekler beni eğlendirin dercesine.
Aralarındaki samimiyeti sevmediğim bir kanal olduğundan uzun zamandır izlemiyorum. Samimi değiller yeterince.
Boktan bir kanal.
Çocuklara yönelik bir youtube kanalı olduğunu düşündüğüm ve çocuğum olsaydı diğer saçma sapan çocuk kanalları yerine izleteceğim kanal.
Yabancılara türk yemeklerini yedirmesine rastladım. Yemeklerin içinde big mac menu vardı amk.
Türk sinema ve dizi sektörünün katledildiği günlere şahit oluyoruz. Sırada heralde Uçan adam sabri'nin filmi var.
yapmayın. allah aşkına yapmayın.
tanım : yakında filmi çıkacağı konuşulan şov. onun gibi bişe.
tanım : yakında filmi çıkacağı konuşulan şov. onun gibi bişe.
Şu yaşlarına kadar Hayatlarında hiçbir şey başaramamış, herhangi bir vasfı olmayan, düz yolda yürümesini bilmeyen 3 tane elemanın tamamen şans eseri bir sosyal medya Platformunda içerik paylaşmasıyla başlayan,
Hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
Hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
şu yaşlarına kadar hayatlarında hiçbir şey başaramamış, herhangi bir vasfı olmayan, düz yolda yürümesini bilmeyen 3 tane elemanın tamamen şans eseri bir sosyal medya platformunda içerik paylaşmasıyla başlayan,
hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
Benim guilt pleasure'ım olan kanal. kapışma videolarına bayılıyorum arkadaş. çok utanıyorum ama izliyorum ve eğleniyorum :(
eğer beğenerek ve zevk alarak izliyorsanız 13 yaşına yeni bastığınızı gösteren youtube kanalıdır.
Hala izleyen var mı bu kanalı.. beş para etmez.. dükkanı kapatsınlar gitsinler.. hiç bir amacı olmayan bomboş bir youtube kanalı..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar