bugün
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz3
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek3
- platonik aşk5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- treni kaçırmak5
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek3
- yuzırların süper güçleri4
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- enteresan beddualar4
- maasların anormal yuksek olması4
- gamba biber2
- sözlük düşünce çalılıkları sıklığı2
- inek yalamış saç stili2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- duş alıp yatağa çırılçıplak atlamak2
- kezo ile ilk buluşmada cümleye kısa 1 ara vermek2
- portföye eklenen mal varlığı olarak pipi2
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- ankara mı istanbul mu10
- sözlüğe aile armalı robdöşambırla gelmek2
- berberlere zam gelmesi7
- kütahya da inşaat iskelesi çökmesi2
- sersem gibi görünmek2
- aşure günü2
- katolik varoluşçu filozof herr ismet gürbüngen2
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı3
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- düşüncelerin gücü3
- her gün tıraş olmak3
- tımarhanede akli dengeyi yitirerek ölmek2
- alkolü bırakmak2
- dünyevi nihilizm3
- muz cumhuriyeti2
- suavi nin konyalı olması3
- derin devlet2
- sabah 5de uyananı ziksinler3
- amerika birleşik devletleri6
- vagus siniri2
- avustralya10
- erkeklerin akılsızlıkları9
- ahıra giriş2
- istanbul vapurları3
- deniz gül2
- destur zall hazretleri online3
nezaman youtube'a girsem karşıma çıkan, dünyanın en saçma içeriklerini üretip, 2 milyon küsür abonesi olan kanal. 30 yaşındaki adamların ergen ergen esprileri,hareketleri falan, çok fena.
Sikimsonik yutup kanalı.
Cidden kalitesi yerlere düştü.Genellikle çocuklar izliyor zaten.Cem iyiydi ya yinede.
uzakdoğu konservelerini tattıkları videolarındaki tepkilerini çok sevimli bulsam da, kanalda rus et konserveleri, tayvan yiyecekleri gibi ilerledikçe biraz daha keyif almış olmama rağmen, tropik meyvelerden sonrası bunaltmış kanaldır.
pek çok yemeğe harika içerik teşkil edebilecek turşu veya peynir türünden ama ilginç tadı olan yiyecekleri bunları zerre kadar bilmeyip üzerine saygısız biçimde tiksintiyle burun kıvıracak insalara tattırmış kanal.
pek çok yemeğe harika içerik teşkil edebilecek turşu veya peynir türünden ama ilginç tadı olan yiyecekleri bunları zerre kadar bilmeyip üzerine saygısız biçimde tiksintiyle burun kıvıracak insalara tattırmış kanal.
bu kanal aboneleriyle resmen dalga geciyor.
görsel
görsel
Ekibinin sürekli başka kanallarda video çekmesi garip olan kanal. Bon bon TV vs.
iki kelime:osuruktan teyyare.
teog sınavı sonrası şöyle bir video yayınlayan kanal:
https://youtu.be/jrQej9SPbe8
https://youtu.be/jrQej9SPbe8
merhaba arkadaşlar oha diyorum kanalına hoşgeldiniz diye başlayan bir kanal.
edit: Ahsen tv kadar mal olamazlar dediğim durum.
edit: Ahsen tv kadar mal olamazlar dediğim durum.
boş vaktinde çin böceklerini sana göstermek için video çeken kanal. sadece onlara bakıyorum ben şahsen. böcekler yiyin köpekler beni eğlendirin dercesine.
Aralarındaki samimiyeti sevmediğim bir kanal olduğundan uzun zamandır izlemiyorum. Samimi değiller yeterince.
Boktan bir kanal.
Çocuklara yönelik bir youtube kanalı olduğunu düşündüğüm ve çocuğum olsaydı diğer saçma sapan çocuk kanalları yerine izleteceğim kanal.
Yabancılara türk yemeklerini yedirmesine rastladım. Yemeklerin içinde big mac menu vardı amk.
Türk sinema ve dizi sektörünün katledildiği günlere şahit oluyoruz. Sırada heralde Uçan adam sabri'nin filmi var.
yapmayın. allah aşkına yapmayın.
tanım : yakında filmi çıkacağı konuşulan şov. onun gibi bişe.
tanım : yakında filmi çıkacağı konuşulan şov. onun gibi bişe.
Şu yaşlarına kadar Hayatlarında hiçbir şey başaramamış, herhangi bir vasfı olmayan, düz yolda yürümesini bilmeyen 3 tane elemanın tamamen şans eseri bir sosyal medya Platformunda içerik paylaşmasıyla başlayan,
Hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
Hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
şu yaşlarına kadar hayatlarında hiçbir şey başaramamış, herhangi bir vasfı olmayan, düz yolda yürümesini bilmeyen 3 tane elemanın tamamen şans eseri bir sosyal medya platformunda içerik paylaşmasıyla başlayan,
hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
Benim guilt pleasure'ım olan kanal. kapışma videolarına bayılıyorum arkadaş. çok utanıyorum ama izliyorum ve eğleniyorum :(
eğer beğenerek ve zevk alarak izliyorsanız 13 yaşına yeni bastığınızı gösteren youtube kanalıdır.
Hala izleyen var mı bu kanalı.. beş para etmez.. dükkanı kapatsınlar gitsinler.. hiç bir amacı olmayan bomboş bir youtube kanalı..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar