bugün
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması11
- beyaz otomobil satın almak14
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle26
- makarna süzmek5
- ideal sevgilinin en önemli özelliği13
- messi'nin arjantin'deki heykeli3
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- olmayacak duaya amin dememeyi öğrenmek3
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- 22 haziran 2026 fsm'ye amedspor bayrağı asılması4
- cuckold esnasında karınızın belinin kırılması4
- yürüyüş partisi4
- 65 şut çekip gol atamamak5
- 22 haziran 2026 keir starmer'ın istifa etmesi3
- teen slasher filmlerinde ilk olen kisi2
- 48 takım içinde 47 nci olmak6
- bugün de meme atan olmaması13
- almanya4
- tencerede yemek ısıtırken tencereyi yakmak2
- beyaz toros ile son ses mozart dinleyip turlamak2
- salo o le 120 giornate di sodoma yı izleyecek göt2
- güneş2
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler3
- günün sözü3
- esra'yı aç esra'yı2
- tgrt2
- kıdemliye hızlı diğerlerine yavaş pc veren it3
- anın görüntüsü15
- şemsiyenin ters dönmesi3
- yazma diyince yazmayan erkek4
- iş kadını yazarlar6
- paris te son tango6
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- lucas luthor2
- meloş nerede sorunsalı5
- kaçak çay2
- oyuncu2
- yaşlılığınız için insan biriktirin11
- gocu abi2
- futbol9
- gocu bey meh meh bey birader4
- sözlüğe fotoğraf atmış erkekle evlenir misiniz2
- hoşgeldin pazartesi7
- herkesin her şeye neden demesi gerektiği2
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- sözlüğe foto atan erkekler silik yesin2
nezaman youtube'a girsem karşıma çıkan, dünyanın en saçma içeriklerini üretip, 2 milyon küsür abonesi olan kanal. 30 yaşındaki adamların ergen ergen esprileri,hareketleri falan, çok fena.
Sikimsonik yutup kanalı.
Cidden kalitesi yerlere düştü.Genellikle çocuklar izliyor zaten.Cem iyiydi ya yinede.
uzakdoğu konservelerini tattıkları videolarındaki tepkilerini çok sevimli bulsam da, kanalda rus et konserveleri, tayvan yiyecekleri gibi ilerledikçe biraz daha keyif almış olmama rağmen, tropik meyvelerden sonrası bunaltmış kanaldır.
pek çok yemeğe harika içerik teşkil edebilecek turşu veya peynir türünden ama ilginç tadı olan yiyecekleri bunları zerre kadar bilmeyip üzerine saygısız biçimde tiksintiyle burun kıvıracak insalara tattırmış kanal.
pek çok yemeğe harika içerik teşkil edebilecek turşu veya peynir türünden ama ilginç tadı olan yiyecekleri bunları zerre kadar bilmeyip üzerine saygısız biçimde tiksintiyle burun kıvıracak insalara tattırmış kanal.
bu kanal aboneleriyle resmen dalga geciyor.
görsel
görsel
Ekibinin sürekli başka kanallarda video çekmesi garip olan kanal. Bon bon TV vs.
iki kelime:osuruktan teyyare.
teog sınavı sonrası şöyle bir video yayınlayan kanal:
https://youtu.be/jrQej9SPbe8
https://youtu.be/jrQej9SPbe8
merhaba arkadaşlar oha diyorum kanalına hoşgeldiniz diye başlayan bir kanal.
edit: Ahsen tv kadar mal olamazlar dediğim durum.
edit: Ahsen tv kadar mal olamazlar dediğim durum.
boş vaktinde çin böceklerini sana göstermek için video çeken kanal. sadece onlara bakıyorum ben şahsen. böcekler yiyin köpekler beni eğlendirin dercesine.
Aralarındaki samimiyeti sevmediğim bir kanal olduğundan uzun zamandır izlemiyorum. Samimi değiller yeterince.
Boktan bir kanal.
Çocuklara yönelik bir youtube kanalı olduğunu düşündüğüm ve çocuğum olsaydı diğer saçma sapan çocuk kanalları yerine izleteceğim kanal.
Yabancılara türk yemeklerini yedirmesine rastladım. Yemeklerin içinde big mac menu vardı amk.
Türk sinema ve dizi sektörünün katledildiği günlere şahit oluyoruz. Sırada heralde Uçan adam sabri'nin filmi var.
yapmayın. allah aşkına yapmayın.
tanım : yakında filmi çıkacağı konuşulan şov. onun gibi bişe.
tanım : yakında filmi çıkacağı konuşulan şov. onun gibi bişe.
Şu yaşlarına kadar Hayatlarında hiçbir şey başaramamış, herhangi bir vasfı olmayan, düz yolda yürümesini bilmeyen 3 tane elemanın tamamen şans eseri bir sosyal medya Platformunda içerik paylaşmasıyla başlayan,
Hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
Hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
şu yaşlarına kadar hayatlarında hiçbir şey başaramamış, herhangi bir vasfı olmayan, düz yolda yürümesini bilmeyen 3 tane elemanın tamamen şans eseri bir sosyal medya platformunda içerik paylaşmasıyla başlayan,
hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
hemen hemen her videosunda özellikle çocuklara subliminal mesaj veren bir sosyal medya çöplüğü.
Benim guilt pleasure'ım olan kanal. kapışma videolarına bayılıyorum arkadaş. çok utanıyorum ama izliyorum ve eğleniyorum :(
eğer beğenerek ve zevk alarak izliyorsanız 13 yaşına yeni bastığınızı gösteren youtube kanalıdır.
Hala izleyen var mı bu kanalı.. beş para etmez.. dükkanı kapatsınlar gitsinler.. hiç bir amacı olmayan bomboş bir youtube kanalı..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar