bugün

/41
genelde ekşicilerin bir numaralı gıdasıdır. ıssız bir adaya düşseler ilk yanlarına alacakları 3'ün 1'indendir.

Not: kaşık almanıza gerek yok eskiden kaşık mı varmış ki ?
nutella aşktır.
nutella ferrari, porsche ise sagra special rolls-royce, bentley'dir.
bunu seven kadınlar aptal, erkekler ise gizli ibnedir. evet.

(bkz: sarelle)
Nutella, zayıflamaya çalışan bir kadının hem yarası hem yara bandıdır.
ezik insanların kendini tatmin ettiği çikolatamsı.
evdeki ufaklığın yerken göz kapağına kadar bulaştırdığı mest olduğu kendinden geçtiği çikolata kreması. Bi türlü ekmeksiz sevemedim ben.
benim için nutella waffledır. yani waffelda nutelladır bu durumda. bu eşşiz lezzete asla hayır diyemiyorum yani.
hiç yemediğim tadını öğrenmediğim kakaolu fındık krema türevlerinden biri.
çok da abartılması hatta hakkında 15 sayfa entry girilmesi gereken bir şey değil bence.
bana inci sözlükten tanıştığım kadim dostum nutecella'yı hatırlatan çikolaya.
Ünlüdür, özellikle sosyal paylaşım sitelerinde tadı muhteşemdir.
sosyal paylaşım sitelerinde illa ki bir ergenin veya ergen ruhlunun çok sevdiğini belirttiği yiyecek. tamam, biz de seviyoruz ama her yerde de 'nutellaaaa <3' tarzında şeyler yazmıyoruz.
at, avrat, nutella.
çokokrem'den iyi olmayan krem çikolata.
en emin olduğun şeyden şaşmayacaksın.
insanda bir süre sonra limon gibi bir etki yaratan çikolata.

ne alaka diyenler için: limon deyince insanın ağzının içi sulanır ya işte nutella da öyle bir şeydir. o bir fenomendir. nutella deyince ağzının içi sulanır olsa da yesek dersin. olsa da yesek. evet itiraf ediyorum bayanlar için daha da önemli ve abartılasıdır çünkü o zor ve özel günlerin en güzel tadıdır. nutella iyi ki varsın!
çok tatlı lan!
Ayrıca waffle ile çok yakıştırıyorum kendisini.
görsel
Nutella diyince akla ilk gelen findik olur.
frankfurt'ta cafe'si vardır bunun.

görsel
insanın iradesini ciddi şekilde sınayan mükkemmelliktir. Almayın diyorum bin sefer, dinlemiyorlar. Sonra spor, sağlıklı yaşam falan yalan oluyor hepsi.
Nutellanın yapımında diğer ürünlerden farklı olarak majezik kimyasalı bulunur.Bu nedenle insanlar Nutella'yı diğerlerinden kolayca ayırabilr.
icinde "lactoserum" denilen hayvansal bir madde olmasi sebebiyle muslumanlarin yemesi sakincalidir.
(bkz: ferrero)
sevemedim gitti amına koduğumun malını. sikimsonik bir krem çikolata nihayetinde.
tatlı bir ceza kesilen çikolattes. devlet kavanoz başına dört dolar vergi kesmekte, ayrıca bir kaşıkta iki yüz kalori varmış * şaşırdım.
uludağ sözlük çokokrem ise ekşi sözlük nutelladır.
© copyright 2005 - 2026