bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı8
- bir erkeğin aşko demesi5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- diamond bosphorus27
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek3
- biraz şımardım6
- çağımızın hastalığı8
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- acıyo diyen kız4
- nickten isim tahmini yapmak72
- cem dizdar2
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- seri gizli artı oy veren melek15
- gammaz çetesi7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- aykirikadin2
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- yan ma leley yan ma leyyo3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hayattan zevk alamamak17
- ferrasini satan yazar2
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- götelek turşusu3
- ioçk'nın müziği5
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- eski sevgilisinin adını sözlükte anan yazar2
- arkadaşlar hoşçakalın4
- clean code alışkanlığı2
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- hava ne kadar güzel ya3
- mutsuzluğun en büyük nedeni16
- hikayeyi devam ettir25
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
yıllardır nedir bu nutella aşkı milletin diye düşünürken. an itibariyle yememle birlikte aşık olduğum sürülebilir mutluluk kaynağıdır.
(bkz: bu zamana kadar nerelerdeydin sen)
(bkz: bu zamana kadar nerelerdeydin sen)
sofrada olmazsa kahvaltı yapmadığım tat.
mutluluk kaynağımdır.
mutluluk kaynağımdır.
hergününü komplexe bağlayan bana mutluluk kaynağı olan tek şey.
vazgeçemediğim kahvaltı lezzeti, hele bi de kızartılmış ekmeğe sürülür de iyice akışkan hale gelir ya, nası bi tatsın sen be nutella.
Bir kere yiyince bir daha kendinizi durduramayacağınız sizi tamamen başka diyarlara götüren 100 gramında yaklaşık 540 kalori bulunan (ama yerken bu aklınızın ucundan bile geçmiyor) çikolata ve fındığın tarifi zor birleşimidir.
bizim aşşağı markette fiyatını 3 liraya düşürdükleri ürün.
gidip alayım da kavanozu bilgisayarın yanına koyup ekşi sözlükte yazarlığa başvurayım hemen.
gidip alayım da kavanozu bilgisayarın yanına koyup ekşi sözlükte yazarlığa başvurayım hemen.
zengin çikolatası diye tabir edilen çikolata. içine altın tozu atıyorlarmış.
yerken kendimizi kaybettiğimiz bunun içinde ne var acaba deyip merak içinde asla bilemiyceğimiz çikolatanın mutluluk salgısını en doruğa çıkararan nefis lezzet bombasıdır.
polonya dan ithal edilen kakaolu fındık kreması. lezzetini henüz başka rakip markalar yakalayamamışdır.
lezetti yuzunden bir ara reklamindaki asciya ilgi duymama sebep olan,yedikce pantolon patlatan seytani karisim.
kadınların sevimli görünme çabalarına alet ettikleri tat. yakasından düşülsündür.
paylaşılmamalıdır zira paylaşılmayacak olandır.
kavanozda olduğu gibi durmaz sürekli irtifa kaybeder.
bir aşk.
lezzetli ekşici maması.
Şu sıralar şirin olunmaya çalışıldığında fotoğrafların yanından ayrılmayan fındık kramalı çikolata.
sarelle'ye kurban olası, bırak tadını fındık kokusu bile olmayan krema.
nutella in tense=nirvanaya ermek.diyorum
çok fazla seveni olan tatlı şey.
ilginç bir özelliği var ayrıca genelde bu tür şeyler çocuklar içindir büyüklerde yer tabi bişey demiyoruz ona.Büyüklerde garip bir durum var nutellaya hayran olup onu ne kadar çok sevdiğini harika bir tadı olduğunu dile getirmek büyükler arası bir moda ikonu gibi bir durum sanki nedir bu nutella manyaklığı.
ilginç bir özelliği var ayrıca genelde bu tür şeyler çocuklar içindir büyüklerde yer tabi bişey demiyoruz ona.Büyüklerde garip bir durum var nutellaya hayran olup onu ne kadar çok sevdiğini harika bir tadı olduğunu dile getirmek büyükler arası bir moda ikonu gibi bir durum sanki nedir bu nutella manyaklığı.
sırf reklamında ki ustanın kaşığı karıştırıp ağzına götürüp tekrar o kaşığı aynı yere sokmasını görmem sebebiyle yemediğim çikolata.
Dünya'nın en iyi fındıklı, çikolatalı kremasıdır. Kahvaltılarda da tadından yenmez. Gavur yapıyor ya.
çilekle birlikteliği orgazmik bir hal alan çükületalı fındık kreması. Krebin içine eritilen beyaz çükületayla da bu birliktelik threesome boyutuna ulaşarak lezzet patlaması yaşatmaktadır.
ceo sunun bisiklet kazasında hayatını kaybettiği fındıklı,çikolatalı krema markası.
http://haber.gazetevatan.com/nutellanin-varisi-bisiklet-kazasinda-oldu/372023/30/Manset
http://haber.gazetevatan.com/nutellanin-varisi-bisiklet-kazasinda-oldu/372023/30/Manset
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar