bugün
- yaşadım demek için ne yapmalı5
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi10
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek8
- kpss 20263
- aylık 283 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı5
- fransa senegal maçı saat 22 de trt 1 de2
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu2
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması8
- çocuğa yabancı isimler vermek6
- son 20 yılın en gıcık lafı15
- yeni biriyle tanışmak6
- hangi manifest kızısın11
- anın görüntüsü17
- numb2
- hep kendini suçlamak12
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey4
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı4
- türkiye12
- havalar da ısındı10
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması2
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kelle2
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- konya3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- daha 172
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- ona bir şey söyle19
- futbol12
- istanbul şu an 26 derece2
- winamp msn messenger half life windows 984
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- dünya kupasında takımları karıştıran spiker2
- arkadaşlar bakar mısınız10
- 2026 dünya kupası8
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- yalnız yaşamak12
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı3
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kuran-ı kerim3
- hazır mantı6
- true'ya arkadan sahip olmak15
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- güne bir şarkı bırak6
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
entry'ler (40)
harukulade en çok kullandığı sözcük.
(bkz: emre aydın-son defa)
yaşayamadığın duyguları yaşamak istersin onunla hep hayalinde olan keşke dedeğin belkide bazı şeylerden pişmanlık duyduğun yinede üzülceğini bilsen de beraber olmak için dua etmek.
birçok yerde müsteşarlık ve hakimlik yapmış olan hocamız çok kibar ve anlayışlıdır. bayanlara çok değer verir özellikle karısına. derste ayakta kalan bayanlar için erkekleri kaldırtıp oturtur. derste anılarından da bahseder hikaye misali. hukuk konusunda çok fazla şey yaşamış ve bilgisi fazladır. sınavları çok kolaydır.70 puan test 30 puan klasik yapar .derste anlatmadığı hiçbir şeyi sormaz hatta kitaptaki konu başlıklarından sorar genelde.
kendini çok fazla geliştirmiş donanımlı bir hocamızdır. öğrenciyi anlar ve önemser. vizeleri çok kolay fakat finalleri zorlar.
sert görünsede çok sevimli anlayışlı bir hocadır. öğrenciye yardım etmeyi çok sever.telefon numarasını bile verir ve facetende eklendiğinde kabul eder. dersi çok iyi anlaşılır şekilde anlatır dersine gidip not tutmak geçmek için yeterlidir. vizesi çok kolay olur ama final biraz daha zorlar.
güzel,sevimli,sıcak kanlı bi hocadır. dersini çok önemser,en az beş imza ister. derste anlattığını sınavda sorduğunu iddia eder ama iyi ve düşündürücü sorular sorar. kaynak benim der ve okulda en iyi türk dili hocası olduğunu söyler ama sonrada böyle bir iddiam yok der.
yazarken daha çok düşünme imkanı oluyor çünkü.
hande ataizi bu programda gayet doğal, bence kendinede yakıştırmış.
keşke bir sevgilim olsa diye düşündüğün bir süreçtir. ama kendini aman ben böyle rahatım deyip sevgilisi olan mutsuz insanları düşünüp kendini şanslı hissetiğini söyleyip avutan insanın hayatı işte.
hayaller umutlar hırslar geçmişte üzülmüş insanların en güçlü dallarıdır.
hiç kimse aldatılmayı haketmez ama kısasa kısas yapmak için uygulanabilecek bi yöntem olabilir.
ağlarken duyulan acının sona ermesine neden olur.
kolun iç tarafının üst kısmını yani kas bölgesinin çıktığı yeri ufacık çimdirmek de çok etkili olabiliyor.
cuma gecelerinin vazgeçilmezidir. beyazın yaptığı espiriler programı her zaman canlı tutmayı başarır ve izlenmesini sağlar. çizgisini hç bozmaz bütün konuklarını mutlaka programda etkin halde tutar.
hayata sevgilisiz olarak dünyaya geldiğinin, sevgilisi olmadığı zaman yaşayabildiği gibi sevgilisizde yaşayacağının farkında olan kişidir.
depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım.
(bkz: göksel - depresyondayım)
(bkz: göksel - depresyondayım)
en paspal ev halinle yakalandığın, nasıl davranacağını ve kaçıcağını bilemediğin, bir an önce gitse diye dua ettiğin kişidir.
başına geleceklerden habersiz olan ama o an için herkesin ona imrendiği gözlerin üzerinde olduğu acaba ne zaman bitecek ilişkisi diye merakla beklenen insandır.
anlık isteklerine kapılan bugün kazanıp bugün yiyebilecek kapasiteye sahip insandır.