bugün
- en çok kullandığınız ağrı kesici6
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek10
- kendi kendine konuşmak5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- yaz günü bira içmek4
- sarı yeleli aslan trump3
- ben bir hata yaptım4
- en gey özelliğiniz14
- zallın fake hesabı var mı9
- dinciler4
- anın görüntüsü21
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat3
- siyah araba3
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- hababam sınıfı semra hoca3
- terör devleti3
- siz hepiniz biz türkiye marşı4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- mor semsiyeli yabanci21
- gocu26
- dönerci isim önerileri4
- ben geldim naneler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- açık kahverengi araba2
- clydeless bonnie6
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- oralı olmayan yazarlar4
- pit102
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- chp'nin hali ne olacak49
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- zeus büstünün münhal gözleri2
- kürtçü şımarıklığı3
- seksten sonra pişman olmak2
- silivri belediyesi ne operasyon5
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- allah nasıl hep var olmuştur3
şu an Hitler belgeseli var, bugün yaşananları da 100 yıl sonra yayınlayacaklar herhalde.
ülkenin haber kanalı olarak ülkede yaşanılanlara sessiz kalan, yayınlamayan kanaldır.
tarafsızlığını yitirmiş, iradesini kaybetmiş bildiğin.
tarafsızlığını yitirmiş, iradesini kaybetmiş bildiğin.
bırakın artık bu iktidar yalakalığın gerçekleri yayınlayın ,
korkmayın iktidardan bu halk sizi savunur, korur.
zararın neresinden dönersiniz kardır gelin halkın yanında olun.
korkmayın iktidardan bu halk sizi savunur, korur.
zararın neresinden dönersiniz kardır gelin halkın yanında olun.
tarafsız kalamamış medyanın bir piyonudur. gerekirse halk korurdu ama onlar kolayı seçtiler iktidarın yanında olmayı. ya iktidar gidince ne olacak?
pazar günleri o güzel belgesellerini bile izlemeyeceğim kanal.
yalan haberin allahını yapan kanal. an itibariyle izmirde durum sakin diyorlar lakin alsancak tam bir savaş alanı durumunda. tüm ülkede yapılan eylemleri küçümseyerek aktarmaktalar. işçisinden amirine yazıklar olsun.
olayların zirvesinin yaşandığı gün gıkı çıkmayan yemek programları veren ertesi gün 'olaylar oldu bari biraz haber verelim' deyip o haberleri de yalan yanlış yapan türkiyedeki ilk satılmış yalan haber kanalıdır.
benim için bitmiştir.
anladık ki haber kanalı değilmiş memleketin orta yerinde yangın varken hitler belgeseli veriyormuş.
Eğer bi ihtilal devrim hükümet değişikliği vs. Olursa bu kanalın üst düzey yöneticilerinden çaycısına kadar hepsini zor günler bekliyor.
son olaylardaki orospu tavrıyla en eski izleyicisini dahi kaybetmiş, adi kanaldır.
türkiye'nin açık ara en iyi kanalıdır. hele spor yorumlarını dinlemek ayrı bir keyif.
hükümetin protesto edildiğini görmezden gelen ama kendi protesto edilişini canlı yayınlayan kanal. teallaam.
vedat milör ile ömrümüzü yediniz. tükettiniz. gına geldi. kim ne yiyosa yesin bize ne.
an itibariyle 2000'i aşkın insan tarafından binası kuşatılmış ve protesto edilmektedir. bu halk bu yaptığınızı yanınıza bırakır mı sandınız?
http://haber.gazetevatan....-protesto/543260/1/gundem
http://haber.gazetevatan....-protesto/543260/1/gundem
HUKUMET YANLISIDIR.
LIG MACLARINI BEDAVA VERSENIZ IZLERSEK SEREFSIZIM.
LIG MACLARINI BEDAVA VERSENIZ IZLERSEK SEREFSIZIM.
şu an sike sike yayın yaptırılan tv kanalıdır. illa böyle olunca mı yapacaksınız anasını satayım.
kapısında olan eylemi gösteren kanaldır.
son günlerdeki tavrı nedeniyle eleştirilen kanal. ok.ancak önğnde eylem yapmak nedir anlaşılması zor. mantıklı bir uygulama değil. adamlar yayın yapmak zorunda değil. senin zorlamanla yayın yaparlarsa bu yine medyaya müdahale değil midir? kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz kimse farkında değil.
sonradan ekleme; ntv nin hükümet yanlısı göründüğü için tepki çekmesi mantıklıdır. tarafsız olamadı, belki de hükümeti karşısına almaktan çekindi. hepsi olabilir.
entri girilirken eylemlciler ntv binasını kuşatmıştı. herhangi bir provokasyonla istenmeyen görüntüler olabilirdi. eylemcilerin ntvi binasını yakıp yıkacağı korkusunu taşıyordum. ortamı biraz sakinleştirmek adına frene basmak en mantıklısı idi. sıcağı sıcağına yazılmış bir entridir.
bu korku sebebiyle ntv nin eylemleri gösteren yayın yapmaya başlaması, kısacası herhangi bir kanalın baskı görerek haber yapması da doğru değildir. entride anlatılmak istenen de budur. anlaşılmamış.
sonradan ekleme; ntv nin hükümet yanlısı göründüğü için tepki çekmesi mantıklıdır. tarafsız olamadı, belki de hükümeti karşısına almaktan çekindi. hepsi olabilir.
entri girilirken eylemlciler ntv binasını kuşatmıştı. herhangi bir provokasyonla istenmeyen görüntüler olabilirdi. eylemcilerin ntvi binasını yakıp yıkacağı korkusunu taşıyordum. ortamı biraz sakinleştirmek adına frene basmak en mantıklısı idi. sıcağı sıcağına yazılmış bir entridir.
bu korku sebebiyle ntv nin eylemleri gösteren yayın yapmaya başlaması, kısacası herhangi bir kanalın baskı görerek haber yapması da doğru değildir. entride anlatılmak istenen de budur. anlaşılmamış.
su an duyarli rolü yaparak, kendilerine yapilan eylemi goruntulemektedir. haber sunucusunun; "bakin sizi gosteriyoruz" seklindeki tavri da egretidir.
ntv, önce hükümetten korkan, şimdi ise halktan korkan kanaldır. eylem hiç bir işe yaramasa bile bu işe yaramıştır, haber kanalları yavaştan normalleşmeye başlamıştır.
Türk kanalı demeye utanılan haber kanalıdır. Ancak kendilerine yapılan eylemi gösterirler. 5 gündür olan olayları es geçen televizyon kanalı şimdi göstermeye başlıyor. Bu halk sizin gibi iktidar yalakalarını unutmayacak!
''NTV habere gitmeyince, haber NTV'ye gitti.''
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar