bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- true denilen yazar10
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- meyve kokan insan2
- kötü biri olduğunu bilmek4
- acıkmamak için öneriler5
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- arkadaşlar nasılsınız6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- gecenin şarkısı5
- diyanetin abd'deki villaları8
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- iç sesin sürekli konuşması3
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- gammazlar çetesi18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- cilgincapkin221
- ışınlanma2
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- adalet duygusu2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- cibali sahil3
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- otobüs muavini3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- sarı yeleli aslan trump8
- bosna hersek2
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- iyi geceler arkadaşlar2
- en iyi türkçe klip3
- parası olduğu halde işe giden insan2
- chp'nin hali ne olacak49
özellikle spor programlarındaki ciddiyetle takdir kazanmış olan haber kanalı.
elinde kocaman bir beyinle bir bilimadamını ekrana çıkartarak halkı bilgilendirme görevini üstlenmiş kanal. beyni sadece çorbada sakatat malzemesi olarak bilen halkın tüm değer yargıları alt üst olmuş durumda şimdiden.
şu an seyretmenizi önerdiğim kanaldır.
ruşen çakır gibi bir kadrolu fethullahçıyı bünyesinde barındıran, sürekli yandaş medya gazetelerinden ve taraf tayfasından elemanlara yayınlarında yer veren sözde tarafsız, pabucumun tarafsızı televizyon kanalı.
serdar kılıç ın hazırlayıp sunduğu 'doğada tek başına' adlı muhteşem proğramı biz seyircisine tekrar sunmaya başlayan güzel canlı bir tv kanalı.
Ne zaman açsam reklam ne zaman açsam reklam.
Ya senkronu bir türlü tutturamıyoruz ya da yayın politikası biraz sıkıntılı.
Ya senkronu bir türlü tutturamıyoruz ya da yayın politikası biraz sıkıntılı.
Türkiye'nin en kaliteli haber ve spor kanalıdır.
(bkz: NTV Spor)
(bkz: NTV Spor)
şu an doğuş holding bünyesinde olan ve türkiye'nin en tarafsız, en sağlam haberciliğini yapan televizyon kanalıdır.
an itibariyle ygs'deki şifre hakkında konuşulan kanal.
an itibari ile işyerimin yanında ki lokantayı denetlemeye gelen saglık memurları ile beraber çekim yapan kanal.çok korkuyorum sözlük.
tarafsızlığını günbegün bi 'taraf'a yanaşarak bozan kanal.
neredeyse aynı çizgide yorumcular hergün ntv ekranlarında.sözde tarafsız yayın kuruluşu.
neredeyse aynı çizgide yorumcular hergün ntv ekranlarında.sözde tarafsız yayın kuruluşu.
girdiği ekonomik kriz sebebiyle küçülmeye giden ve her gün 9 çalışanının işine son veren haber kanalı.
toplu çıkarım'a girmesin diye günde 9 kişi çıkarıyorlarmış. 10 kişi olsa toplu çıkarım'dan başları devletle belaya girermiş efendim...
müdürlere dokunmadan, alt kadrodan eksiltileceklerle kar edebileceğini düşünüyorlar(mış).
toplu çıkarım'a girmesin diye günde 9 kişi çıkarıyorlarmış. 10 kişi olsa toplu çıkarım'dan başları devletle belaya girermiş efendim...
müdürlere dokunmadan, alt kadrodan eksiltileceklerle kar edebileceğini düşünüyorlar(mış).
15 mayıs 2011 okc thunder memphis grizzles maçı'nı sözde yayınlayacak kanal. onun yerine rıdvan'ın bir alex değil nidalarını dinlemekteyiz.
istisnasız ne zaman açsam kürt propagandası yapan televizyon kanalı. tartışma programlarını genellikle 2-3 kürt kökenli yazar, taraf gazetesi yazarları, bdp li milletvekilleri, kürt kökenli akademisyenlerle yapmaktadır. elbette kürtlerin ekranlarda görünmesi rahatsız etmiyor fakat bu kadar üstüne düşülmesi ve abartılması rahatsızlık verici. ayrıca patronlarının yada birilerinin inandıkları yada hizmet ettikleri fikirleri bu halka dayatma ısrarı da insanı sinirlendiren düzeydedir.
bbc nin hayat belgeselini ekrana taşıyan keyifli bir kanal her şeyiyle.
gerzek üstü bir muhabir deprem sonrası belediye başkanına tam 26 kez, nasıl hissettiniz diye sordu. ben olsam adamın yerinde ulan anlattık sende mi arıza var bende mi anlattık ya kardesim derdim. illa heyecanlı, duygusal, öznel bir şeyler duyacaklar. çok kötüydü, çok korktum, ühüüühühü öyle korktum ki, öyle şiddetliydi ki çişim havada 6 kez sekip geri çamaşırıma sıçradı. adam anlattı kardeşim mal mısın, çok hissetmedik dedi, onun da derdi başka belli ki.
babamın evde proje çizerken gece gündüz izlediği kanal. ulan bazen iyi oluyor haberleri, tartışma programlarını izlerken de gece gündüz çok be abii...
(bkz: ekmek teknesi)
şu an sarıkamışdaki türk askerinin yaşadığı zorlukları anlatan bir belgeselin olduğu haber kanalı.
türkiye'nin en kaliteli kanalıdır. ayrıca herkesin taraf olduğu şu günlerde izlenebilecek tek kanaldır. tartışma programları ayrı bir güzeldir.
seçim döneminde akp'nin yalaksı olmuştur, kalitesinden ödün vermiştir.
eski izleyici kitlesini kaybetme olan kanal.
eski izleyici kitlesini kaybetme olan kanal.
(bkz: kanala bak götüm gibi)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar