bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- 1 euro 53 50 tl2
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- aquila bicipite8
- tutku2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- kadınların zeka seviyesi3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- babaya masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- geceye bir söz bırak3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- eski dizileri izlemek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- koca2
- ona bir şey söyle16
- kel erkek3
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
notepad++
[http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/download.php] linkinden indirilebilir, plug-in ler dahilinde bir cok dili destekleyen ve kod tamamlayici ozellige sahip kullanisli bir text editorudur. microsoft notepad'in uzerine cekinmeden overwrite ediniz. *
[http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/download.php] linkinden indirilebilir, plug-in ler dahilinde bir cok dili destekleyen ve kod tamamlayici ozellige sahip kullanisli bir text editorudur. microsoft notepad'in uzerine cekinmeden overwrite ediniz. *
muhtesem bir metin editorudur. pluginleri sayesinde daha iyi konuma getirebilirsiniz orasi ayri mevzu olsa da ne olursa olsun, boyutu oldukca kucuk olmasina ragmen islevi oldukca buyuktur. basit duzenlemeleri uzerinde yapabilirsiniz, arzu ederseniz direk kodlamayi bu editorle de yapabilirsiniz. sahsen php ile ugrasirken notepad ++ keyif verici ve basit oluyor. dreamweaver'i mecbur kalmadikca kullanmiyorum, o derece yani. php demisken, bir de su var > (bkz: zend)
bir de diger bir alternatifi var, onu da cok severim: (bkz: editplus)
bir de diger bir alternatifi var, onu da cok severim: (bkz: editplus)
reklaminin yapilmasina ihtiyac olmayan sukela bir editordur, benim meselem o degil.
bir sey aratmak icin ctrl+f yapmak isteyen bunye yanlislikla ctrl+g yapinca insanin karsisina soyle bir "go to" penceresi cikartan programmis.
--------------------------------------------------------------------------
You are here: 128
You want to go : |___| |__go__|
You can't go further than 298: |__I'm going nowhere___|
ulan notepad++, sen beni guldurdun ya, allah da seni guldursun.*
bir sey aratmak icin ctrl+f yapmak isteyen bunye yanlislikla ctrl+g yapinca insanin karsisina soyle bir "go to" penceresi cikartan programmis.
You are here: 128
You want to go : |___| |__go__|
You can't go further than 298: |__I'm going nowhere___|
ulan notepad++, sen beni guldurdun ya, allah da seni guldursun.*
inanılmaz derecede güzel bir not editörü. özelliklerini yazmama gerek yok bilen bilir zaten programcılar kullanır genelde.
Ama farkettim ki jpeg dosyalarını photoshop ile açınca photoshop o resim dosyasına byte veri ekler. Editleniş tarihini, photoshop sürümünü falan. Diyeceğim o ki eğer bir resmin photoshopla editlenip editlenmediğini merak ediyorsanız bu programla açın, ctrl+f yazıp "photoshop" kelimesini aratın. sonuç olumlu ise editlenmiştir.
Ama farkettim ki jpeg dosyalarını photoshop ile açınca photoshop o resim dosyasına byte veri ekler. Editleniş tarihini, photoshop sürümünü falan. Diyeceğim o ki eğer bir resmin photoshopla editlenip editlenmediğini merak ediyorsanız bu programla açın, ctrl+f yazıp "photoshop" kelimesini aratın. sonuç olumlu ise editlenmiştir.
2 adet plusın anlatmakta yeterli olmadığı muhteşem editor. text editor sınıfında olsa da aslında code editordur basarsın taba code tamamlar, revizyonları gösterir, photoshop manipulasyonlarını gösterir öyle her elin altında bulunması gereken yazılım.
adını notepad.exe olarak değiştirip direk windows altında notepad ile değiştirmek lazım sadece bunu kullanmak lazım.
adını notepad.exe olarak değiştirip direk windows altında notepad ile değiştirmek lazım sadece bunu kullanmak lazım.
kod yazmak için kullanılan en iyi editör.
Hergün birlikteyiz kendisiyle, kendisine alıştığınızda başkasıyla asla yapamazsınız.Renk seçenekleri çok iyidir. iyiki varsındır.
Ücretsiz bir kaynak kodu editörüdür ve pek çok dili destekler. Güçlü bir editör bileşeni olan scintilla üzerine geliştirilmiş, c++ ile yazılmıştır ve saf win32 api kullanır.
Notepad plus plus ile oluşturduğunuz php dosyalarında türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız yukarıdaki menüden "Convert to ansi" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
Notepad plus plus ile oluşturduğunuz php dosyalarında türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız yukarıdaki menüden "Convert to ansi" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
dadından yenmeyecek derecede çok güzel bir program. az yer kaplar çok ve büyük işler yapar. koçum benim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar