bugün
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu7
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler15
- sersem herif10
- düşün ki bu gece öldün5
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- zihni göktay11
- en çok hoşa giden doğa olayı2
- kardeş kardeş oynayın2
- yeni yazarlara öneriler9
- yön duygusuna sahip olmamak6
- trump suikasti2
- kadınların piç erkek tercihi8
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- telefonun aşırı ısınması2
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması2
- karı kıza para yedirir misiniz7
- 2026 dünya kupası25
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi2
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- herbokolog2
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- anın görüntüsü11
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- unutulmayan duvar yazıları7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- günün şiiri21
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- yutar mısınız4
- evlenilmeyecek kız tipi5
- mia2
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- ragnar rockefeller38
- yılın ilk denize girişi4
- değersizlik hissi6
- futbol21
- beni de gammaz yapın5
- brezilya milli futbol takımı2
dünya üzerinde üzerine saülam telefon yapılırmı diye düşünmeme sebebiyet veren icat.
dünyanın en iyi telefonu.
an itibariyle entry kastığım telefon. Canım, hayatımın anlamı harika telefon.
şu anda bu satırları yazdığım telefon.Kendisiyle 3 sene kadardır beraberiz.Kendisini ellerimi yıkadıktan sonra kurulamadan elleyince tuş takımının ışıkları gitti.Birde sürümünü güncelleyince dili ingilizce oldu.Ama kendisiyle aram iyi, o benim için bir blackberry.Nokia bu telefona wireless koyup tekrar piyasaya sürseeminimki bu telefon tekrar moda olur.bu arada bilgisayarda images klasörünün içine yeni klasör açıp bir video koyarsanız telefon sıçıp kalıyor.bilginiz olsun.
bozulana kadar 5 sene kahrımı çeken-kahrını çektiğim müthiş telefon. gözümde telefon standartlarını yükseltti almaya niyetlendiğim her telefonda bir kusur buldum, ondan vazgeçemedim. kendisinden sonraki hiçbir telefonum ona benzemedi.
huzur içinde uyu 6630.
huzur içinde uyu 6630.
hatırası var diye hiç bir yere satmadığım ve çekmecemde duran 6 yıl kullandığım
bir adeti elimde mevcuttur.
bir adeti elimde mevcuttur.
yaklaşık olarak 2004 den beri kullanmış olduğum sadece ve sadece tuş takımını değiştirme ile hiç masraf çıkamayan yegane telefonlardan biridir. takdir edilir. hala da annem kullanmaktadır.
bugün itibariyle kendisiyle 6. yılımı doldurduğum, buna rağmen tek bir sorunu olmayan efsane.
Halen kullanmakta olduğum Nokia'nın güzide modeli. Çok sağlamdır. En az 20 kere yere düşürmüşlüğüm vardır ama banamısın demedi. Üstelik mesaj yazmasıda çok kolaydır.
mesaj yazmanın çok zevkli olduğu kullanışlı telefon
2005 yılında 700 tl ye aldığım 6 yıldır hiçbir sorun çıkarmadan kullandığım emektar telefonum. zamanında pek bi dikkat çekerdi şimdinin iphone ları neyse o zamanın 6630 u oydu. n97 aldıktan sonra 2. telefon olarak kullandım ama bir süre sonra kıymetini yeniden anlayıp döndüm eski günlerime, elimden düşmüyor yine.
2. Eli 50-70 lira arasında değişen telefon.
yaklaşık 2 yılda 20 kere duvarla yakın temasa geçmesine rağmen sadece ekranı çatlayan, kapağı ve tuş takımı kırılan ama ruhu hep çalışan garip telefon.
1 yıla yakın kullandığım emektar telefonum. Bana 1 yıl dayanması demek, sağlam telefonmuş demektir. Hala saklıyorum işim düşer diye. Taş gibi telefondur.
zamanında bu telefonu olan zengin sayılırdı.
Seneler önce kullandığım ve kullanırken kendimi bir pilot edasıyla havalarda hissettiğim kaba saba bir dünya markası.
takoz serisinden kamerası başarılı model. diğer takoz ise (bkz: nokia 6600)
şimdi bakınca "bir zamanlar nokia neydi be" dedirtendir.
ilk telefonum. duygulandım.
ok tuşuna basmak ustalık isterdi.
ok tuşuna basmak ustalık isterdi.
Kazakistanda okuyan kuzen ordan almıştı bu göbekli telefonu. Ben de türkiyede başka kimsede görmediğimden sadece orda üretiliyor sanmıştım. Müzik falan dinlerdi. Müzik dediğim de Dj akman.
Efsanevi nokia telefonu.
sırf içindeki .jar ve .sis uzantılı oyunlar için hala sakladığım ve kullandığım efsane cep telefonu.
mağaza vitrininde gördüğü hatırlıyorum vay be nasıl karizma telefon demiştik arkadaşımla. keşke paramız olsa alsak demiştik herhalde 600 tl falandı etiket. tabi o zamanlar 700 tlye laptop falan vardı. enteresan günlerdi.
ha yıllar sonra bir arkadaşımdan ödünç almıştım o kadar yavaştı ki delirtmişti o ayrı konu.. yinede 6600 6680 ile birlikte nokıanın favori telefonumdur.
ha yıllar sonra bir arkadaşımdan ödünç almıştım o kadar yavaştı ki delirtmişti o ayrı konu.. yinede 6600 6680 ile birlikte nokıanın favori telefonumdur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar