bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sürü zekası6
- avukat sevgili8
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- silver ile evlenecek erkek40
- teomancalmasur5
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- sözlükte yapılacak en büyük hata3
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- sarhoş olmak3
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın4
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- sözlüğün toplam zekası6
- silik yemek5
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- katatespizartmasi16
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- pitbull3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- motordan düşmek6
- tuzlu kahve dizisi7
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- esmer kız neşesi2
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- özel mesaj ifşası5
- eksi karmalı kadın yazar3
- anın görüntüsü19
- bira içerken dinlenen en iyi sanatçı2
- gocu31
- yüzüklerin efendisi4
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak3
- masonların kurduğu abd4
- ortama girince herkesin susması11
- nervio hamferdi8
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- morkstar5
Kendisini; ülkesinin çocuğu değil de, ülkesini çoçuğu olarak gören adam.
gerçek ismi rıza doğan olan bombastik fantastik sanatçı.
mesele düşünmek değil,mesele büyük düşünmek sözlerinin sahibi.
bu adam türkiye'de bir imajdır arkadaş. baksanıza ben dahil şuana kadar 2551 tane sığır(!) bu adam hakkında entry girebiliyorsa, helal olsundur.
Asıl adı Rıza Doğandır. survivordaki 500.000 tl olan ödülü hayatında hiç bir arada görmemişitir.
reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla milleti yemiş, ciddi olarak bakıldığında iki düzgün kelimeyi bir araya getiremeyen türkücü. başbakana yaptığı yalakalıkta başarısız olup kenara itilse de survivor yardımına yetişmiştir. sadece türkiyede ünlü olur bunun gibileri.
bir diğeri :
(bkz: ajdar anık)
bir diğeri :
(bkz: ajdar anık)
gerçek adı rıza'ymış.
ben biliyorum abi, bu adam bir gün çıkacak 'ben bıdı bıdı, yıllarca hepinizi nihat doğan rolü ile uyuttum hohaohoaa' diyecek. biliyorum ya!
ben biliyorum abi, bu adam bir gün çıkacak 'ben bıdı bıdı, yıllarca hepinizi nihat doğan rolü ile uyuttum hohaohoaa' diyecek. biliyorum ya!
(bkz: atma rıza din kardeşiyiz)
kendisiyle şüphesi olup sıkca triblere giren özgün şahsiyet.
gerçek ismi rıza olan şahıs. şener şen ile münir özkulun oynadığı bir filmin sahnesinde münir özkulun şener şene ziyyyaaa diye haykırıp seslenmesi gibi lan. rızzzaaa
rumenlerin bile artik taklit ettigi adam.
(video artık mevcut değil)
(video artık mevcut değil)
sayesinde yapılmaması gereken bütün itici kıro mal davranışları öğrendiğimiz kişidir.
iki dakika önce benim kazandığım oyunlar daha çok güç gerektiren survivor oyunlarıydı derken gerçek bir güç oyununda derya'nın yarısı kadar bile başarı gösteremeyip yıkılmış survivor finalistlerinden.
koltuk altı kıllarından arınmıştır. sakalıyla yarışıyordu yemin ederim o kıllar.
Survivorda ölüm tehlikesiyle karşı karşıya geldiğini söyleyen herif. Yakında burda düşüncek çok vaktim oldu falan da der. Ya da dedi mi acaba?
taner'den dün akşamki intikamımı almıştır kafasını yararak. Eline sağlık.
kral * çıplak.
hiç bir yarışmacı, üstünde durdukları çıtayı sallamazken, çıtanın hareketlerine ayak uydurmaya çalışırken, nihat doğan'ın çıtanın hareketine ek olarak, kendi devinimini de o tahta parçasına aktararak yarıştığı arkadaşını düşürme çabası, çakallıktan başka birşey değildir.
yarışma centilmenliğinden uzak tutumları, hırsı, kıskançlığı, sahtekarlıkları, taklitçi davranışlarıyla delikanlı ayağına yatmıyor mu bir de! pes diyorum.
yarışma centilmenliğinden uzak tutumları, hırsı, kıskançlığı, sahtekarlıkları, taklitçi davranışlarıyla delikanlı ayağına yatmıyor mu bir de! pes diyorum.
Lafları medya tarafından cok buyutulen turkucu.
şaka maka adam finale kaldı. asena tayfası biyerlerde homurdanıyordur heralde.
ya survivorı kazanırsa diye korkutan kişidir. evlerden uzak efendim bir kazansın hepimizin kafasını beynini s*ker o cümleleriyle. bize de yazık. her yarışmayı kazanıp ortalığı yıktığını göz önüne alırsak bir de finali kazanırsa olacaklardan korkarım.
ayrıca geçtiğimiz haftalarda türkçe den imladan bir haber olduğunu da sahile yazdığı yazıyla göstermiştir.
"yanlız kral"
ayrıca geçtiğimiz haftalarda türkçe den imladan bir haber olduğunu da sahile yazdığı yazıyla göstermiştir.
"yanlız kral"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar