bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- bir kızla dalga geçmek5
- gizli hesap6
- tai lung42
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- en sevmediğin insan tipleri7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- akrep3
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması2
- mavi göz7
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- gece vardiyası yazarlar4
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- ikinci defa askere gitmek5
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- kahverengi gözlü olmak4
- özbek kadınlar14
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- islam'ın hak dini olması6
- sözlük whatsapp grupları13
- namazın amacı6
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- eva murati3
- pazar gecesi3
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- yalnız ölmek4
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- önlenemez mhp yükselişi2
- melissa vargas7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- iyi geceler6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- tupac amaru shakur2
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- sarapci koala47
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- kitap kapakları3
- anın görüntüsü25
an itibari ile ramazan programı yapan arkadaş.
flash tv'yi açın mutlaka birazdan halayda çekerler.
flash tv'yi açın mutlaka birazdan halayda çekerler.
flash tv'nin hacı nihat'ı.
Innahat doğan.
şaka maka, flash tv'de ramazan programı yapmaktadır an itibariyle. stüdyoda seyircilerin oturduğu masa düzenini görüp de kahkaha atmamak güçtür.
demiştik hep dönüyor, baktı sağ kesim bu adamdan soğuyor hemen dine sarıldı, döneksin oğlum sen dönek.
Kimsenin ciddiye almadığı ama reyting uğruna herkesin ciddiye alır gibi yaptığı şey.
yaptığı programa katılan hocaya "böyle yakışıklı hoca görmedim" diyerek yarmıştır.
adamın ağzından çıkanı kulağı duymuyor, beyin ile ağzı arasında iletişim sorunu var.
adamın ağzından çıkanı kulağı duymuyor, beyin ile ağzı arasında iletişim sorunu var.
(bkz: himmet ya resulallah) adlı ilahi'yi bestelemiş siyasetçi, dinci, şarkıcı, survivorcu, futbolcu, teknik direktör, yönetmen, yazar, halk adamı, yersen. evet.
ekşi sözlük okuyormuş meğer abimiz. sol frame de adını göründe öldü sandığım ile başlayan bir cümleye de fena takmış. *
https://www.youtube.com/watch?v=fQgxXldZCeE
https://www.youtube.com/watch?v=fQgxXldZCeE
hugo chavezin cenazesine giden tek türktür. sağda solda dalga geçiyoruz bu adamla ama türkiyeden bir gazeteci bile gitmemiş oraya bu da gazetecilerin ayıbıdır.
kendini delikanlı sanan bir showmen türklerin yüzkarasıdır ve sürekli değişken tavırlarıyla fenomen olmuştur.
ulan dün akşam iftar saatinde Nihat Hatipoğlu'dan sıkıldık biraz da Nihat Doğan'a geçelim oradaki engin dini bilgilerle aydınlanıp, tasavvufi yaklaşımlarla huzur bulalım dedik. iki küçük çocuk(hani sübhanekeyi yeni öğrenmiş de yarım yarım okuyanlar cinsinden) kuran okumaya çalışırken sen de ağlamaya çalışıyordun lan! Böyle zorlaya zorlaya, "ağlıyorum ben bakın, gözlerimdeki yaşları siliyorum şimdi de" edalarıyla...
nihatım her şeye ağlanmaz yeğenim! Komik duruma düşme. Dün senin o komik halini görüp kanalı sinirle zapladım. Ha bugün meraktan "ne yapıyor bu?" diyerek yine açarım 5 dakika. Ama "iftar programı yapıyorum, insanlar da huzur içerisinde beni dinliyorlar" diye düşünüyorsan yanılıyorsun dostum!
nihatım her şeye ağlanmaz yeğenim! Komik duruma düşme. Dün senin o komik halini görüp kanalı sinirle zapladım. Ha bugün meraktan "ne yapıyor bu?" diyerek yine açarım 5 dakika. Ama "iftar programı yapıyorum, insanlar da huzur içerisinde beni dinliyorlar" diye düşünüyorsan yanılıyorsun dostum!
gezi parkında çapulcularla aynı çadırda kalmışlığı vardır.varın gerisini siz düşünün.
ilginç bir vatandaş. arada çok sağlam tespitleri, nükteleri olduğu inkar edilemez bir gerçek. adama güleyim mi söveyim mi bilemiyorum.
kafalarda çözülemeyen soru işaretidir.
mursiden nefret edenleri allah düşmanı olarak niteleyen insanımsı.
bi gün kendisine kolonoskopi yapmak istediğim kişi.
vazelinsiz.net
vazelinsiz.net
Koyun gibi sesi ve hiç bir meslekte dikiş tutturamamasına ayrı tavım. Bu adamın dünyada başarılı olabileceği bir şeyler var ama ne?
şaka maka 1 aydır gündem olmayan adam.
bu kadar uzak kaldığına göre gündemden, ilgi çekici bir şeyler yumurtlamayı planlıyordur...
bu kadar uzak kaldığına göre gündemden, ilgi çekici bir şeyler yumurtlamayı planlıyordur...
Survivor bizim namusumuzdur diyen adam.
ideolojinin ne olduğunu bilmeden karmaşasını yaşayan adam.
adam lafın gelişi canım.
adam lafın gelişi canım.
şu tweetiyle yarmıştır.
https://twitter.com/Nihat...status/376449478494269440
https://twitter.com/Nihat...status/376449478494269440
istanbul'un 2020 Olimpiyatlarına ev
sahipliği yapma şansını kaybetmesinin
ardından twitterda, "sinirden evde beslediğim japon balığımı öldürdüm" diye yazmış. Bu adam gerçek olamaz yaa.
sahipliği yapma şansını kaybetmesinin
ardından twitterda, "sinirden evde beslediğim japon balığımı öldürdüm" diye yazmış. Bu adam gerçek olamaz yaa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar