bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler11
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- ben geldim naneler3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi5
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- açık oylayamamak6
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- kıbrısı ingilize veren padişah5
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- sosyoloji vs antropoloji2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- fenerbahçe nin kurucusu4
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- anın görüntüsü22
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- emevi dini4
- bardak3
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- mobland2
- prosedür evliliği3
- türkçeye sistemli saldırı7
- ispartalı kızlar9
- yapılan ilginç salaklıklar4
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- güne acı bir gerçek bırak8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- her yerden engelleyen kız6
- meksika açmazı macerası8
- vincenzo montella5
- çok sıkılmak2
- nasihat heyeti2
- muhallebi köpürtmek4
- pembe kulaklık takan erkek2
- tayt6
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- popo liposuction6
- mehmet akif alakurt2
- kadınların sevgililerine aldığı geyimsi kıyafetler2
naaşı ege denizi'nin derinliklerinde olan şehit pilot yüzbaşımızdır.
8 ekim 1996'da ege denizi'nde yunan hava kuvvetlerine bağlı thanos grivas'ın kontrolündeki mirage 2000eg tipi savaş uçağı ile it dalaşına girmiş, iddialara göre mirage tarafından füzeyle vurulmuş uçak limni adası'nın yakınlarında yaklaşık 500 metre derinliğe gömülmüştür.
f-16 d tipi uçaktaki pilot yarbay osman çiçekli ise atlamayı başarmış, yaralı kurtulmuştur.
olaydan sonra thanos grivas mirage 2000eg'sinin burnuna "bir türk uçağını vurdum" anlamını taşıyan türk bayrağı çizdirmiştir.
bir iddiaya göre uçağın enkazının abd tarafından çıkarılmasının isenmediğidir zira, uçağın bir yunan pilot tarafından bilerek ateş edilerek düşürülmüş olması savaş sebebidir. zira it dalaşlarında simule atış yapılır ve sadece kilitlenmekle kalınır.
türk hava kuvvetlerine ait uçaklar ege semalarında her türlü ihtimale karşı uzun sürdir silahsız uçuş yapmaktadır.
8 ekim 1996'da ege denizi'nde yunan hava kuvvetlerine bağlı thanos grivas'ın kontrolündeki mirage 2000eg tipi savaş uçağı ile it dalaşına girmiş, iddialara göre mirage tarafından füzeyle vurulmuş uçak limni adası'nın yakınlarında yaklaşık 500 metre derinliğe gömülmüştür.
f-16 d tipi uçaktaki pilot yarbay osman çiçekli ise atlamayı başarmış, yaralı kurtulmuştur.
olaydan sonra thanos grivas mirage 2000eg'sinin burnuna "bir türk uçağını vurdum" anlamını taşıyan türk bayrağı çizdirmiştir.
bir iddiaya göre uçağın enkazının abd tarafından çıkarılmasının isenmediğidir zira, uçağın bir yunan pilot tarafından bilerek ateş edilerek düşürülmüş olması savaş sebebidir. zira it dalaşlarında simule atış yapılır ve sadece kilitlenmekle kalınır.
türk hava kuvvetlerine ait uçaklar ege semalarında her türlü ihtimale karşı uzun sürdir silahsız uçuş yapmaktadır.
(bkz: Kayseri-Sarıoğlan-Karaözü) Köylümdür. Babamın en yakın arkadaşlarındandır. Allah rahmet eylesin.
görsel
görsel
görsel
görsel
16 yıldır ege denizinin koynundaki şehidimiz. abd denizaltılarının insafına bırakılmış türk ün şehidi.
Soy adı yüce başbakanımızla aynı olan şehidimiz. Tanrı onu yüceltsin.
yüreğimizi yakan şehidimiz. allah rahmet eylesin.
yılmaz özdil bugünkü yazısında onu yazmış...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar