bugün

/44
bbp'nin akp siyasetini desteklediğinin farkında olan yazar.
geldiği günden beri aşırı bir şekilde bbp ye saldıran yazar mı? o kim lan ben tanımıyorum...

(bkz: muhsin yazıcıoğlu/@mutlubaykus) 3 entry...

(bkz: büyük birlik partisi/@mutlubaykus) 2 entry...

(bkz: mustafa destici/@mutlubaykus) 3 entry... 2 si bu akşam girilmiş.

(bkz: alperen ocakları/@mutlubaykus) 2 entry...

fasulyesiniz lan siz... gönlünüz olsun diye yazıyoruz arada!
şakirtleri ve şakirt yardakçılarını verdiği ayarlar ile ayarlayan yazar.
Tayyip koruyucusu Amerikan uşağı çakmalar ocakçılarını rahatsız etmiş yazardır. EE Türk dediğin Türk düşmanını rahatsız etmezse olmaz. Görevini yapmaktadır.
gök yeleli bozkurt'Un izinden giden yazar.
sonu hayrolsun.
(#20890993)

-1000 karmayı yakalamasına ramak kalan troll. düşünün etuuu -300 lerde bu onun 3 katı.

tanımımızı yaptık devam edelim. bursa başlığına biri yobaz diye yazmış. bu arkadaş da liseliler şehrin göbeğinde öpüşüyor. ne yobazı demiş. (şehrin göbeğinde dediği yerlerde kuytu köşelerdir kimbilir)

liseli kızların öpüşmesi ile şehrin yobazlığını savunuyorsan o zaman da ahlaksız bi yer. ki öyle de olmaz. yani demem o ki yobazlık o tarz ölçülmez. bi kıstas yoktur yobazlık için. yaşam tarzı vardır, hayat şartları vardır vs vs.
(#20891145)

siyasi fikirsel boyutlardan dolayı karmasının -1000'e yaklaştığını savunan yazar kişisi. pkk'lı olmadıkça(ki değilsin) karman o seviyeye gelmez arkadaş. demek ki bir önceki entrymde ilk savım doğru.

yıldızlı bakınızla "beni biraz tanı seni rezil edebilecek kudrete sahip olduğumu anlarsın " demiş. tehditini de savurmuş. bu da kendisine son nick altımdır. çünkü sözlükte kudretli(!) birine bulaşıp da çaylak olmaya niyetim yok.

sevgilerle.
(#20905548)

hatamı kollamak için beni yakından takip etmekten ciğeri solan yazar. içi içini yiyor herhalde hatamı(!) bulup teşhir etme kaygısıyla. olsun varsın, sözlük hepimizin tabii, bunları da hoşgörmek lazım.

edit : bu entry'yi de yakın kollaması sonucu hemen ele almış ve kıpır kıpır kaynadığı için yukarıda nosu verilen entrysine bana cevap ve kendini savunma amaçlı edit yapmadan duramamıştır haliyle. olsun tabii, sözlükte bunlar da olacak.

"neden ben periyodik olarak usualsuspects'in nick altına saldırma ihtiyacı hissediyorum, neden o bana sataşmıyor da hep ben ona sataşıyorum?" sorularını kendine sormayan, ama sorması gereken bir yazardır.
edit yerine düdük yazarak çok komik olduğunu sanan tatlı başbelam. yazdığı hakaretlerin, ipe sapa gelmez şeylerin normal olduğunu sanıyor olmalı ki, tepki görünce çok şaşırıyor ve yavan esprilerle kendince işi gırgıra vuruyor. biraz daha büyüyünce muhtemelen daha olgun davranıp bunları aşacaktır. zamanla tabii...
içimdeki çocuğu öldürmüştür. Katil.
(bkz: türban fetiş bir obje olmuştur)
bir karış kumaşla ne alıp veremediği bir türlü anlaşılamayan yazar. Yazık lan kaç defa canlandırmaya çalışmış.
çok sevdim bunu.
(#20931594)

gönlünde taht kurmuş olduğum anlaşılan tatlı belam. sizin tatlı dil, düzeyli üslup kullanmanız, sizi sevmeyen en üslubu bozuk yazarları bile -içinden geçenleri değiştiremese de- düzgün bir mecraya sokabiliyor demek ki. pek hoş.
odun gibi beliyle düşük bel kot giyen kezban

bu da onun savunması;

(#20939713)
Mutlu, heparlı kardeşimizdir. Sakindir, iyidir, güzeldir.

Sonuncusundan pek emin değilim. *

Edit: heparlı değilmiş, yanlış bilgi. *
Gün itibariyle 1500. Yaşını kutlayan yazar. Mutlu yıllar mutlu kuş.
gereksiz faşist yazarlardan bir tanesi.
(#20953811) akpye sataşmadan duramayan adam. Anarşik seni.
(#20958112) tamam arkadaşım. Sözlüğün seviyesini düşürmek istiyorsun, hakka girmek istiyorsun çok güzel. "Benim gibiler"den kaçmak da ayrı bir marifettir zaten, o ne demekse.
istediğini becerdin anam, gözünaydın.
milliyetçilik yapıcam diye rotayı sapıtan yazar. ne yapalım buda böyle.
ne bok olduğu belli olmayan bir işareti daha anlamını dahi bilmeden sahiplenen arapçıkları sinir etmiş yazar.

4 parmak nedir lan?...

bozkurt için put yakıştırması yapan şerefsizler 4 parmak 4 allah!
(#20958799)

güldürmüştür. ne güzel sinirlenmiş lan. *
ak partilileri ağzına almadan uyuyamıyormuş, yazık lan kimin çocuğuysa *
GOTKILI OLMAYANLAR TARAFINDAN TAKIP EDILEN KISI.
(#20982749)adam zevksiz çıktı rıza baba.

güzellik anlayışına hayran kaldığım...
© copyright 2005 - 2026