(#7425101) patlayan şeker seven yedinci nesil hoşgelmiş yazar.
incir çekirdeği yazar.
bu yazar başka yazar.

lise yıllarımdan beri tanıdığım, tanımakla kendimi şanslı hissettiğm her yönüyle farklı insan.

kısacası:

arkadaşımdır, dostumdur, kardeşimdir, aramıza hoş gelmiştir.
kendini mügemmel ilan eden, yapamadığı halde espri yapmaya çalışan, bana yatacak bir yer bile vermeyen allah'tan korkmaz kuldan utanmaz, dip boyası gelmiş, beraber nutella yemek istediğim yazar.
sıkı takipçi yazardır. gülünür, güldürülür ve güldürür.
twitter aracılığı ile varlığından haberdar etmiş bir adet yedinci nesil yazar.
aslında haberdar etmiş demek yanlış olur, haberdar olunmuş daha doğrusudur.
onu söylemek de yanlış olursa;
kuşlar, ağaçlar falan...
nick altı entry si ile tandığım ve daha önce fark edip , takip edemediğim için üzüldüğüm , gayet kaliteli nesildaşım yazar .
uykusu kaçtığı zaman kendini kaldırıp atsa da işe yaramayacağını bildiği halde, zıbarıp yatmak yerine kıvranan aptal yazar.
twitter ünlüsü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, girdiği tweet sayısıyla mankenlere ve devlet adamlarına taş çıkartan sevimlilik abidesi. elimize ulaşan son bilgilere göre uykusuzluk problemi çekmekteymiş. zor vallahi.
Belki aynı fikirde değiliz ama tarzını sevdim bu kızın.!
bugün fark ettim tivitdaşmışız.

evet ordan da takip ediyorum.
tatlı, sempatik, efendi sözlük dişisi. twitterda kendine has üslubuyla döktürüyor aynı zamanda.*
takip edilesi tivitçi ulu yazarı. mersinle de ilişkisi olduğunu düşündürmüştür.
Takip ediyoruz efenim akdeniz incisi.
yaklaşık 1 yıldır twitterde takipleştiğim kızıl kafalı mahlukatır.
ek1:bıdır bıdır bıdır tweet yazar hiç susmaz susmasında zaten denilesi hatun kişidir.
Nesildaşım olan yazarmış. Aboov! O twitter profil resmi de nedir öyle?

(bkz: düşmana göster geri çek)
kötü bir gün geçirme gerekçesiyle kendi dahil her şeye söven yazar.

1-orta parmağını domates rendelerken kesmiştir.
2-aynı parmağı çay demlerken buharda yakmıştır. (yalnız buhar yanığı pek bi fena)
3-akdeniz ikliminde ikamet etmesi sebebiyle bunaltı, aşırı sıcak bir gece geçirdiğinden yakınmıştır.
4-sineklerin vücudunun muhtelif yerlerini ısırması sebebiyle aşırı derecede sinirlenmiştir.
sevişmeli başlıklardan ve sevişmeli başlık açan yazarlardan pek hazetmeyen yazardır. sevişmekten de hazetmiyor olsa gerek.
çok komik olduğunu düşünen yazar.

edison soru: bu arada, yazarın tanımını yapabilir mi biri?
komik değil neşelidir. neşesiyle neşe de katmaktadır.
kız olduğu için nick altına yazdığım yazar.
gün gelir bir gün azar,
bir özel mesaja bakar...

(bkz: sözlük magandalığı)
tahammülsüz hanfendi.
bugün doğum günü olan yazarımız. kendisine mutluluklar diliyor, her şeyin gönlünce olmasını temenni ediyorum. nice yıllara...
kesinlikle tahammülsüz değildir. resmen laf attım hoşgörüyle karşıladı.
kendisini tumblr dan tanıyorum. bir gün googlede uludağsözlük diye arattığımda twitter paylaşımı ile sözlüğe üye olduğunu fark ettim.
© copyright 2005 - 2026