bugün

yeni nesil sözlük çaylaklarından birisi daha..hoşgelmiştir..*
(bkz: ikinci nesil yazar)
(bkz: hoşgelmiş)
aynı zamanda ekşi sözlük yazarıdır.
kafasına ucak tekme atılası insan.
caylaklık sebebini ogrenmek isteyen eskinin yazarı,$imdinin caylagı.. (bkz: yetkililerden aciklama beklemek)
(bkz: sözlükteki çaylaklar)
(bkz: sözlükteki sayım memurları)
dikkat çekmek için (ara: sözlükteki*) fasilitesi sonuçlarına, kısa sürede büyük katkıda bulunan ve şimdilik çaylaklıkla ödüllendirilen kişi/kurum/kuruluş.
yıllandıkca guzelle$en insan..
fotomontaj güzeli
uludag sozlugu cok seven yazar..
(#1510468 )*
nolu entrysi ile ben fesatım yahu dedirten
akabinde (#1510490) nolu entrysi ile yokya yazar hafiften giriş için yumusatma yolları arıyor dediğim beni fesatlıktan aklayan yazar...*
savasinda destek olmasi icin icin eksi sozluk'ten adam* getirten aslan parcasi. *
edirne zindanalti nda gecen gece dagitan yusuf abi'ye gore saat 6 yonunde oturmaktadir.*
fotoğraf çeken ve güzel enstantenelerini bizimle paylaşmaktan keyif alan genellikle şapkalı kişilik.
http://www.mrtince.com
ölüme değişik bir perspektiften yaklaşan yazardır. *
evebeynlerinin olumu hakkinda du$unduklerinin aynisini kendi cocuklarinin/torunlarinin da kendisi icin du$unmesini istiyorum bu yazarin. sayesinde farkettim ki; empati aslinda guzel bir $ey.
ikinci nesil caylak olmu$ ki$i.
uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kabasını alan yazar..
(bkz: üst insan)
uzun süren caylaklık doneminden çıkmı$ ve an itibariyle sozlugun $oyle bir kafasını sken yazar.
(bkz: just insan)
(#1857015)enteresan ...
tanrının,insanlara bir armaganı..
(bkz: tanrının malzemeden kacınmadıgı zamanlar)
(bkz: murat ince)
mısır'ın genç firavunları nil'in vahşi su aygırlarını nasıl alay edercesine avlıyorlarsa o da sözlük sazanlarını öyle avlıyor.
yogun talep uzerine klimalı don tasarımı uzerindeki calı$malarına hız vermi$ ki$idir..
© copyright 2005 - 2026