bugün

/103
kendisi de benim gibi eski camel softculardandır. ancak o eski camel soft'un tadını arıyorsa kendisine şiddetle camel black'i tavsiye etmekteyimdir.

bilir ki damak tadım sağlamdır konu camel olunca.

sen beni dinle hacı dene black'i.
camel brown iç lan.
vigor iç vigor.. bir an önce geber!
(bkz: neden birkaç gün tatil yapmıyorsun jonathan)
(bkz: ikinci hesabımdır silebilirsiniz)
çok severim lan , en sefdiğim mod bu. zall ayıqs olsun.
gene bildi. bi tek bu değil, wimbledon turnuvasında son 7 maçın set skorunu bildi. elalemi milyarder etmeye devam ediyor.

(bkz: #16093346)
kazandığı paralarla yıllardır yakalanamayan bir seri katilin izini sürmek için özel jet almış ve amerika' nın arizona eyaletinde bau ile birlikte iz sürmeye başlamış moderatör.
sözlükteki en adaletli yöneticidir. siyasi olarak kimseyi kayırmaz yeri geldiğinde herkese cezayı keser ancak durduk yere kimseye de ceza vermez. şu sıralar sözlükte var mı yok mu bilmiyorum? inşallah buralardadır.
sözlüğü programlarda temsil etmesi gerek adam. en azından itibarımız artar yahu.
yaralı parmaya işemeyen yazar.bir nick değiştirme hikayem olmuştu.bir ucundan tutmadı.yazıklar olsun.
an itibariyle yumruğunu masaya vurarak atarlanmıştır.
geçmiş yaşantılardan ders çıkarmamızı isteyen ak sakallı dede.
unutkanlık, insanın özünde var.
an itibariyle şahsıma ulaşmış kişidir. Valla ben içiciyim abi. Kendim kullanıyorum linkleri.
'link demeyin lannnnnnn, .mna goduklarm!!!!!!' diye pövkürmüştür az önce.
(bkz: sakin ol kral)
(bkz: liglere verilen arada unutulmuş anlaşılan)
kim nederse desin adamın dibidir. sohbeti on numaradır dertte dinler, yardımcıda olur. modluğundan önce insanlığı vardır ki güzel sohbettiyle bunu kanıtlar iyi ki vardır.
bendenizi sözlüğe kabul edip yazar yapmış yöneticidir.
(bkz: moonlight sonata topsun olm)

ntv spor ekranından geçsen nasıl bi top olduğunu tespit ederler.
(bkz: top yuvarlak mıdır)
yazın beresiz kendisini nasıl hissettiğini merak ettiğim moderatördür. yoksa eve kapanıp sonbaharın gelmesinimi bekliyor ?! bu arada eylül diyorum.. başka da bi'şey demiyorum.

--spoiler--
likörlü çikolata var, yirmisin ?
--spoiler--
ailemizin moderatörü. sayesinde reenkarnasyona inanıyorum. *
topsun olm sen yine beni çaylak yaptın demi ?
dünden akılda kalanlar.

--spoiler--

Moonlight Sonata ‏@msonata19

sözlük ciddi bir saldırıyla karşı karşıya. organize halde birden fazla noktadan saldırı yapılıyor. sorunu çözmek ne yazık ki kısa sürmeyecek

Yanıtla
Retweetle
Favorilere ekle

13 sa SiNEMAM1986 SiNEMAM1986 ‏@sinemam1986

@msonata19 ''organize halde birden fazla noktandan '' bu ne lan savaşıyorlar sanki.:) bi mesaj bekliyordum ne oldu acaba ?
--spoiler--
çok derdimi, derdimizi çekti.(o anladı ne demek istediğimi.) herşey için teşekkür ettiğim bitane dost. yüzün hep gülsün.
akşam akşam arkadaşınız dostunuz sevgiliniz lafıyla güldürmüştür.

hepimiz asosyaliz oğlum neyin arkadaşı dostu sevgilisi?
-tamam dostlarımıza sevgililerimize -söyleriz canım demek istediğim moderatörümdür*
© copyright 2005 - 2026