bugün
- abberline ın yeni hesabı13
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- gocu'nun 2 günde unutulması5
- yilan hikayesindeki kursat7
- hepinizi yazdım bir kenara4
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı4
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- bana onu sormayin6
- 2003 model seymbol alınır mı9
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık4
- from gold from dust5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis13
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- akp'li birine laf anlatmak4
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı7
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- tematik mod eski özellikleri gelsin2
- yağmur adına yapılmış şarkılar4
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- 0 0 79
- kavga alevlensin diye her iki tarafı açık oylamak2
- sözlükte olgun insan var mı4
- s'i l v'e r m'i s t13
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- nörüyon nörüyüm2
- fatır suresi 37 ayet2
- romanya53
- sözlükte yükselen akp fobisi2
- bir şey söyle14
- 45 gün çaylaklık cezası2
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi16
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- husiler2
- kedi2
- ismet biraderin koşturmaya başlaması4
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- kolesterol6
- yağmurdan nefret etmek9
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- koca aramiyorum ki3
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- koca arayan sozlukçü3
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
12 mayis 2012 tarihinde oynanan fenerbahce - galatasaray macinin sonrasinda aglayan 20 milyon ezik fenerbahce taraftarindan biri olmustur. neydi o gozyaslari yahu. bir zieglere bir de stocha icim acidi...
edit: caps de verelim bari. tarihteki muazzam ayarlardan sayilir ne de olsa.
before: http://3.bp.blogspot.com/...v+stoch_3d+koreografi.jpg
after: http://galeri3.uludagsozl...C4%B1o%C4%9Flu_262690.jpg
bu da bonus: https://fbcdn-sphotos-a.a..._9711414_2038148248_n.jpg
edit: caps de verelim bari. tarihteki muazzam ayarlardan sayilir ne de olsa.
before: http://3.bp.blogspot.com/...v+stoch_3d+koreografi.jpg
after: http://galeri3.uludagsozl...C4%B1o%C4%9Flu_262690.jpg
bu da bonus: https://fbcdn-sphotos-a.a..._9711414_2038148248_n.jpg
bir takımın resmi sitesinde slaytlar, görseller yapıp ''büyük yıldızı transfer ettik'' demesinden sonra, fenerbahçe'^ye transfer olan yetenekli kanat/forvet arkası futbolcu.
fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2 yıl uzatılmış. hayırlısı olsun.
sözleşmesini 2016 yılının sonuna kadar uzatarak sevindirmiştir. örümcek ağları hala seni bekliyor.
türkiye'de oynuyorsan sezonun son 10 maçının 4-5 tanesinde "iyi" (harika, muhteşem falan değil) oynayacaksın sonra mukavele sonuna kadar topa vurmasanda olur.
bir kez daha kanıtlandı.
bir kez daha kanıtlandı.
fenevbahçenin ağzı yamuk götü kalkık futbolcusu.
yeni sezonun ilk 5 haftası içerisinde ayağının çift yerden kırılacağını hissettiğim oyuncu.
arenada ki maçta oyuna girdikten sonra attığın gol sonrası oluşan sessizlik kadar çok seviyorum seni.
tanım:fenerbahçenin 2014 yılında biten sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattığı slovak oyuncu.
tanım:fenerbahçenin 2014 yılında biten sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattığı slovak oyuncu.
fenerbahçeye fenevbahçe diyen liselileri bize göstermiş futbolcu.
2011-2012 sezonunda attığı gollerin %93'ü jenerikliktir.
(bkz: küsuratlı sayı vereyim salladığım anlaşılmasın)
(bkz: küsuratlı sayı vereyim salladığım anlaşılmasın)
istikrarsız bir futbolcudur. bazen tek başına maç kazandıracak kadar iyi futbol oynarken bazende takımını sahada eksik oynuyormuş hissi verdirir.
galatasaray'ın zamanında almak için dilenci pazarlığı yaptığı, fenerbahçe'nin ise trink para verip aldığı futbolcu. chelsea de aynı kayseri gibi şark kurnazı di mi?
Fenerbahçeyle Şampiyonlar Liginde oynama hayalleri başka bahara kalan futbolcudur.
---spoiler---
Anzhi ha subido su oferta inicial de 12M a 17.5M al Fenerbahçe por su medio ofensivo eslovaco Miroslav Stoch
---spoiler---
eğer miroya 17.000.000 euroluk bir teklif geldiyse ve bu teklif reddedildiyse yönetim çıldırmış olmalı...
fm oynarken bile benim reddettiğim teklifleri başkan gizli saklı kabul ediyor, ne tokgözlü yönetim varmış bizde. *
Anzhi ha subido su oferta inicial de 12M a 17.5M al Fenerbahçe por su medio ofensivo eslovaco Miroslav Stoch
---spoiler---
eğer miroya 17.000.000 euroluk bir teklif geldiyse ve bu teklif reddedildiyse yönetim çıldırmış olmalı...
fm oynarken bile benim reddettiğim teklifleri başkan gizli saklı kabul ediyor, ne tokgözlü yönetim varmış bizde. *
anzhi nin 17.5 verdiği ama fb nin satmadığı oyuncu. kanımca geçen seneki günlerini aratacak stoch. pişman olmaları yakındır.
hala şampiyonlar liginde oynayacağını sanan oyuncu..
2012-13 sezonu sonunda kuvvetle muhtemel, fiyatını en az ikiye katlayacak olan futbolcu. bu entry de burda kalsın.
nordin ambarat'ın olduğu ligde robbendir.
yavşak karşı takım taraftarları gibi konuşup bok atılmaya çalışmayan bir galatasaraylı olarak ligde izlemekten keyif aldığım topçudur.
ayağı sağlam topçudur.
ayağı sağlam topçudur.
gerçekten büyük bir yetenek. eğer istikrar sağlayabilirse hem fenerbahçeye çok daha fazla faydalı olur hem de çok büyük paralar kazandırarak avrupada büyük bir takıma gider.
edit:bu sene iyi oynarsa 20 civarlarında bir rakama avrupaya gideceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
edit:bu sene iyi oynarsa 20 civarlarında bir rakama avrupaya gideceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
defansif yönü sıfırdır
tek artı yönü yaradana sığınıp çektiği şutlardır.12 milyon çok iyi para gerçekse bi dk tutmak ben fb yönetiminin yeridne olsam..
tek artı yönü yaradana sığınıp çektiği şutlardır.12 milyon çok iyi para gerçekse bi dk tutmak ben fb yönetiminin yeridne olsam..
futbolun bug'ını bulan, ribery'den sonra ülkeye gelen en potansiyelli oyuncudur. süper ligdeki herhangi bir kanatla* karşılaştırılması kendisine ve karşılaştıranın futbol bilgisine hakarettir.
bir nordin amrabat değildir. ayrıca amrabat'ın yeteneklerine ulaşabilmesi için yıllarca çalışması gerekir. ama yetmeyebilir tabi bu süre.
peşinen edit: cinconlu değilim.
peşinen edit: cinconlu değilim.
chelsea nin son yıllarda kaptırdığına en çok üzüldüğü futbolcu olmuştur kendisi. şu anda chelsea de oynuyor olsaydı mata nın yerine sahaya o çıkardı.
o gittikten sonra chelsea başkanı abramovich ''chelsea'ye yüz tane stoch gelir gider, o sorun değil ama fenerbahçe ayıb etti'' ve ''artık fenerle dost değiliz'' gibi açıklamalarda bulunsa da taraftarın tepkisinden kurtulamamıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar