bugün

dün bizleri en iyi şekilde ağırlayan, sözlüğün bel kemiği olma yolunda ilerleyen, enişte tayfası için de yerini olan yazar. **
(bkz: mini bizi discoya götür)
Audi gibi hem önden çekişli hem de arkadan itişliden daha yüksek performanslı otomobilleri her markanın üretemeyeceğinin kanıtı.
bir an önce hak ettiği yer olan, yazarlarımız arasın da görmek istediğim üstad. eminin bu yanlış anlaşılma çok kısa bir süre de çözülecektir.
bizi cafesinde çok güzel ağırlayan, tasarımına ve yemeklerine hayran kaldığım mekanın şirin ve misafirperver sahibi, ayrıyetten eniştemiz olur kendileri.*

(bkz: adam burda)
kafa dengim, adamım, karşınıza alıp da konuşmaktan zevk alabileceğiniz "benjamin" hayranı yazar.
sozlugun son model yazarıdır. kendısını cok merak ettıgımden bır bulusma ayarlamayı planlamaktayım. hatta neden bugun olmasın?
(bkz: az sonra yanındayım)
çevresi tarafından gıcık olarak nitelendirilen ama aslında extra gıcık olan istanbullu yazar..hosbulduk.
butik şarabı hazır elimde bekliyo , işlerden fırsat bulurda görüşebilirsek , en kısa zamanda kendisine ileteceğim kişisi .
kısmetse ilerleyen zamanlarda sahsımın karsilikli lambada yapacaği olmadi (maceranada olur) yazar.
yeni bir mekanı bize gösteren *, her daim kadim dostum diyeceğim ve her şekilde her kararına imza atacağım, aynı davanın yolunda gittim yazar kardeşim.
bir araba modeli ve etek çeşidi.
(bkz: mini etek)
(bkz: minicik)
(bkz: minnacık)
kurban bayramı dolayısıyla zıyaret etmek, bayramlasmak ıstedıgım yazar. ama dur yahu bayram degıl kı... olsun bayram degıl seyran degıl atasozunu uzerınde gerceklestırmek ıstedıgım 3. nesıl.

(bkz: ben de gelıyorum dur)
bilgisayardan kamera görüntülerini izletmeye yarayan dvr kartların bir çeşitidir..*
doğruluk, dürüstlük, adam gibi adam ve mükemmel bir insan olan yazar. nitelikleri daha çok var hepsini yazsak format format diye başımı yersiniz * ama onu tanıyın zaten yazmama gerek olmadığını anlarsınız.
sonuna etek kelimesini büyük bir şevkle getirdiğimiz ama kendide bir o kadar tatlı kelime.
© copyright 2005 - 2026