bugün
- sözlükler arası savaş çıksa8
- çay içen kız8
- yıkık yazarlar4
- ütü12
- çaya şeker atan erkek4
- latte içen erkek4
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- oralet içen erkek3
- en gey özelliğiniz3
- ayrılık8
- oturunca göbeği kat kat olan kız2
- iki porsiyon döner yiyip osuran kız arkadaş2
- placebo dinleyen erkeklerdeki hafif gaylik2
- tavada yumurta yapmak2
- iq düşüren şeyler3
- kadınların erkeklerin götlerine bakması2
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- zaman2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu3
- uludağ sözlük çeteleri9
- sevda gazozcusu2
- anın fotoğrafı14
- forlove197
- ütü ile yemek yapmak3
- tinder'ı mastürbasyon için kullanmak2
- gocu bak bi5
- renault vel satis2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı4
- en boktan on yıl7
- aylık 423 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- çabasız şıklık3
- akşam esintisi3
- yazılım öğrenmeye yeni başlayanların ortak hatası2
- beyler çok acil bakar mısınız4
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı3
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- davetsiz misafir2
- saat2
- patates kızartması2
- demokratik sol parti3
- altın oran kaş3
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- türkiye de fiyatların çok uygun olması2
- red flag erkek listesi9
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- dede torun ilişkisi2
ankara ekibinin düzenledeği zirveye ev sahipliği yapan dekoru hakkaten cok ıyi olan tunalı hilmi caddesinde ki ankaranın yeni gözde mekanı.
(bkz: yemekler ve ortam müthiş azizim görmek lazım)
(bkz: yemekler ve ortam müthiş azizim görmek lazım)
bir içmimar gözüyle, 10 üzerinden 10 verdiğim mekandır. tas kaplama duvarlar, rengarenk duvar kağıtları, tuvalette kadife desenli duvarlar, koltukların rengi, tasarımı her şey mükemmel. tunalının 1 numaralı mekanı olmaya şimdiden aday.
(bkz: adamlar yapmış)
(bkz: adamlar yapmış)
son ankara zirvesinin * gerçekleştiği mekandır. güleryüzlü ve sevimli garsonlarıyla, mükemmel iç dizaynıyla bana hayallerimde işletmek istediğim mekanı canlı canlı gösteren harika mekan. ayrıca o çatal bıçakları ve yemek takımı da fazlasıyla mestetmiş çalıp götürmek isteği uyandırmıştır adeta. akşamımızın güzel geçmesi için olanca sabrı ve güleryüzlülüğüyle çalışanlarına teşekkür ederim buralardan.
artık moda oldu heralde iyi olan ve yapılan seylere bok atmak. atın kardesım bok aman ustunuzde kalmasın, aman yakınından gecmeyın sizede bulaşmasın o bok. hadı bi git evine mekan bize kalsın dediğim bir kısmın zaten giremeyeceği güzel mekan.
çok güzel bir mekan olduğu test edilip onaylanmıştır bu akşam.
ankaranın nezih ve kaliteli insanlarını bir arada toplayan, özellikle iç mimari bakımından üst düzeyde, cafe bar restourant.
gidilesi ve görülesi gereken yerlerin başında.
gidilesi ve görülesi gereken yerlerin başında.
efendim o nasıl bir servistir dediğim mekan.
iftarda, o kadar kalabalık bir gruba,o kadar hızlı bir servis yapılmış mıdır acaba.
çorba bitiyor tak yemek geliyor, yemek bitiyor anında tatlın önünde. güleryüzleri desen yemekten daha güzel. **
çatal kaşıkları çantaya atmak aklımdan geçti, kendimi çok zor tuttum, itiraf ediyorum.
(bkz: 23 eylül 2007 ankara iftar zirvesi)
iftarda, o kadar kalabalık bir gruba,o kadar hızlı bir servis yapılmış mıdır acaba.
çorba bitiyor tak yemek geliyor, yemek bitiyor anında tatlın önünde. güleryüzleri desen yemekten daha güzel. **
çatal kaşıkları çantaya atmak aklımdan geçti, kendimi çok zor tuttum, itiraf ediyorum.
(bkz: 23 eylül 2007 ankara iftar zirvesi)
yok böyle bir mekan dediğim mekan. bundan sonra yatağımı önüne sericem demek istedim ahan da dedim. *
tanım: tunalıya yol düşünce mutlaka uğranılacak mekan.
tanım: tunalıya yol düşünce mutlaka uğranılacak mekan.
ankaranın en gözde mekanları arasında yerini alacak olan, iç mimarisi ile beni hayran bırakmış nezih ortamı ve çalışanlarıyla kalitesini belirtmiş olan mekan.
içerisinde herhangi bir teknoloji standında bile göremeyeceğiniz kadar fazla plazma bulunan ankara'da bir mekan. *
gidilmiştir, görülmüştür...
mekan güzeldir, alt katta olmasına rağmen fazla boğmamaktadır. koltuğuydu, yastığıydı, çatalıydı, bıçağıydı, kaşıydı, gözüydü... güzeldir. onda bir problem yoktur. amma velakin servis basbayağı kötüdür. siparişiniz unutulabilir, uzun süre yemeğiniz gelmemekte ısrarcı davranabilir (o sırada yemek ve aşçı arasında tartışma vardır mutfakta, "gideceksin!" "gitmiycem" "gideceksin" "hayıvvv" "bak aç müşteri, seni bekliyor" *...). garsonlarım laflamakla meşgul olması, "bakarmısınız"larınızın görmezden gelinmesi, bi de pabuç kıvamında dilleri ile size eğlenceli bir gece vadeden bir mekan. ayrıca 500 kişi kapasiteli mekanda sadece iki adet pos makinası bulunması ve bunların da çalışmamakdaki ısrarcılığı size mekanda ekstradan yarım saat daha geçirme imkanı verir ki, bu da duvarkağıtları, tabak, çanak ve tavanın rengini daha iyi inceleme imkanı sağlar.
mekan güzeldir, alt katta olmasına rağmen fazla boğmamaktadır. koltuğuydu, yastığıydı, çatalıydı, bıçağıydı, kaşıydı, gözüydü... güzeldir. onda bir problem yoktur. amma velakin servis basbayağı kötüdür. siparişiniz unutulabilir, uzun süre yemeğiniz gelmemekte ısrarcı davranabilir (o sırada yemek ve aşçı arasında tartışma vardır mutfakta, "gideceksin!" "gitmiycem" "gideceksin" "hayıvvv" "bak aç müşteri, seni bekliyor" *...). garsonlarım laflamakla meşgul olması, "bakarmısınız"larınızın görmezden gelinmesi, bi de pabuç kıvamında dilleri ile size eğlenceli bir gece vadeden bir mekan. ayrıca 500 kişi kapasiteli mekanda sadece iki adet pos makinası bulunması ve bunların da çalışmamakdaki ısrarcılığı size mekanda ekstradan yarım saat daha geçirme imkanı verir ki, bu da duvarkağıtları, tabak, çanak ve tavanın rengini daha iyi inceleme imkanı sağlar.
ispanyolcadaki en güzel ikinci kelimedir..
izmir'de -aldığım bilgiye göre sahibi askerde olduğundan kapalı- bir gece kulübü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar