bugün
- dünya33
- amerika birleşik devletleri29
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı25
- norveç9
- mustafa kemal atatürk10
- finlandiya3
- taş gibi kalçası olan kadın7
- fransa5
- almanya4
- türk rock grupları8
- sözlüğün en güzel kadını11
- mekke ortak savunma anlaşması nda kritik toplantı3
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- orospu çocuğu abdullah öcalan8
- hewal ebo12
- türkçe vs arapça vs farsça4
- evanjelist8
- isveç3
- türkiye6
- orkun kökçü2
- anadolu efes biracılık2
- hava durumu4
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- platon un mağara alegorisi3
- danimarka3
- çiğdem çiçek2
- allah bize salat etti5
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta6
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız3
- walking tour adı altında göt meme çekmek2
- flörte emmioğlu napıyon demek2
- dikili bir ağacının olmaması6
- belçika2
- kendini tüm insanlardan üstün tutan ateist2
- aylık 138 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- ateizm2
- iltica beyin nihavent bey olması2
- italya2
- simko314
- brezilya3
- pkk vs hamas çatışmalarında ölenler2
- en güzel diller2
- kurtlar vadisi'nin abidin'i cnn türk te2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
defolup gitmesi gereken futbolcu.
biraz daha kasarsa, kurt cobain olabilecek futbolcu.
inşallah fenerbahçe ile anlaşamaz da galatasarayım kanca atar.
bugünkü maçta çokta kötü olmayan futbolcu. gereksiz hareketler yapmazsa takıma katkı sağlayacak gibi, tabi biraz zamana ihtiyacı var.
Bugün bir isik gördüm.
yedek kadro ile çıktığı son iki maçta mükemmel oynayan futbolcudur. yapabileceği herşeyi yaptı; pas verdi, pas aldı, yardırdı, şut çekti, çizgiye inip orta açtı, maç sonunda dahi depar atarak kendisine şut pozisyonu hazırladı. takımda bugün sow, kuyt, meireles, yobo (evet, bir de gökhan) olsaydı neler olabileceğini, neler verebileceğini açıkça gösterdi. takımdan gitmesini isteyen skor meraklısı futbol cahili andavallar bi siktirsin gitsin bu adamın başlığından.
tek suçu formsuz olması olan futbolcu. kalitesini göremedik daha.
olmadı bu çocuhh olmadı bu çocuhh. fenerbahçe'den ayrılması muhtemeldir. adam bildiğin bitmiş arkadaş.
Belki galatasaray maçında sonradan oyuna girip gol atar ya da iyi oynarsa kendine gelir diye düşündüğümüz futbolcu. Şimdiye kadar takıma hiçbirşey veremedi.
istekli oluşuyla umut veren oyuncu. onun harici şu an berbat durumda.
sonunda bir gol atabilmiştir. ne maçı olduğu ya da rakip takımın gücü sikimde değil. ben bu adamı oldum olası severim, bir şekilde kendine gelmesi ve fenerbahçe'de eski günlerine dönmesi en çok istediğim şeydir. bu gol belki ilk adım olur, ne bileyim. resmen sevindim lan.
bugün iyi gibiydi. koştu, geri geldi bir şeyler yapmaya çalıştı. artık kendisine gelip yardırmasını istiyoruz. *
gün geçtikçe iyiye gittiği tartışılamayacak futbolcu. sarı fırtına lakabını yavaş yavaş geri kazanacak gibi.
goztepe ile oynanan macta sezer'in attigi ilk 2 golde aykut kocamanvari bir sekilde kılım kipirdamazken krasic'in 3. golunden sonra baya baya sevindim. eski gunlerine donus sinyalleri veriyor son maclarda. aykut kocaman'in da dedigi gibi bize esik atlatacak bir futbolcudur.
ligin 2. yarisinda formayi kapip cok farkli bir futbol seyrettirecek diye umuyor ve tahmin ediyorum.
ligin 2. yarisinda formayi kapip cok farkli bir futbol seyrettirecek diye umuyor ve tahmin ediyorum.
daha ister, henüz %50 de bile değil.
ikinci lig takımlarının korkulu rüyası. koştukça sallanan saçları yok mu hele. tam bir dünya yıldızı.
bir beşiktaşlı olarak artık tam iyileşse de az krasiç izlesek dediğim futbolcudur. aga bu adam ne guiza'ya benzer ne sow'a. şu adam iyileşsin form tutsun terör estirecek ligde ve avrupa'da demedi demeyin. hoş bana okadar çok nedved'i hatırlatıyor ki adamı karşılıksız seviyorum resmen.
yüzyılın kazığı.
kendine geldiği zaman kazığı beğenmeyenlerin götüne sokacak adam.
ebesinin amı.
gaza geldim.
gaza geldim.
Hızlı ama yeteneği olmayan sıradan bir oyuncudur.
16 aralık gs fb maçında iki pozisyon üst üste topu taca atan oyuncudur.
fenerin güiza da yediği kazığı bile unutturan futbolcu. *
krasic > guiza > kezman *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar