yüksek ihtimal seneye takasta gidecektir beşiktaş'tan. gideceği takımda yüksek ihtimal tarık çamdal karşılığında eskişehirspor olacak.
moussa sow gibi çok üst düzey bir futbolcu olmasa da türkiye ligi için gayet iyidir. en azından hugo almeida'dan iyidir. aşırı defansif oynayan ve az gol atan karabükspor'da 16 maçta 4 gol 3 asist ile oynamış. bursaspor'da fernandao olmasa takımda görmek isterdim.
beşiktaş'ın yeni para birimi. diğeri holosko.
büyük takım futbolcusu değil. takıma level atlatacak bir oyuncu değil. kendisi arkaya kaçıp ağır defanslara belki zor anlar yaşatabilir ama babacar ondan daha iyi.
Tamda başlığına bakarken bugün kupa maçında gaziantepspora gol atan futbolcu. Uzun zaman aradan sonra bi takla şovunu daha görmüş oldum.
manisaspor ile sözleşmesi feshedilmiş.

http://www.ntvspor.net/fu...-587e57b3f7022736e481eb74
bugün 40 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun Sivas yiğidi. Beşiktaş’a hiç gitmeseydi daha iyi olurdu ancak para kazanmak için istemeye istemeye gitti
eneramo ve arkadaşları olayıyla hatırlanacak mevta futbolcu. sinan engin'in, ismini "eneroma" şeklinde telaffuz ettiği kişi. zeki önder özen'in beşiktaş jk adına gerçekleştirdiği kötü transferler arasında yer alıyordu.
Sivasspor'un gururuydu kendisi bir zamanlar, toprağı bol olsun.
Ölümü şahsen beni şok etti. 40 yaşında kalp krizinden ölmüş. Bana hep memleketimin takımı olan Sivasspor'da attığı o golleri hatırlatıyor. Mekânın cennet olsun, Ah be Eneramo...
© copyright 2005 - 2026