bugün
- 40 yaşında bekar erkek6
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri12
- salat namaz değildir8
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi3
- enayimiknatisi9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- bu durumda ne yapardınız9
- oytunkaran nerde sorunsalı4
- bir gün herkes ak partili olacak14
- iranlı kızlar2
- ak partiye geçen herkesin mutlu olması6
- karasburg2
- cedidacer8
- 5 yıl önceye geri gitmek4
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- nervio nerde sorunsalı2
- bir kızın size aşık olduğunu gösteren detaylar3
- meksika açmazı macerası12
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- mezut barzani nin yahudi olması18
- bik bik'in çıkartıp masaya vurması4
- game of thrones taki kerhaneci22
- 7 ekim 2026 cemil tugay'ın akp'ye katılması10
- arkadaşlar çüş2
- ona bir şey söyle9
- ak partinin chp'ye diz çöktürmesi11
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı5
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- gavur izmir den mümin izmir e7
- küfür etmeyi maharet sanan insan modeli5
- kadir mısıroğlunun ingilterede işi neydi6
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- parcalandim toparlanamiyorum314
- deveci alpay nerelerde sorunsalı2
- cesete hakaret13
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi3
- arkadaşlar şifalandım11
- megan fox2
- gece denize kız arkadaşıyla giren eleman4
- alttan bir şeyin dokunması3
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar9
- kadir mısıroğlu fan clup8
- ak partili ahlakı14
- sözlüğe bir kitap bırak3
- kudüs ibrani üniversitesi2
- arkadaşlar ex şirketim aradı3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet21
romantik film insanı~~
bildiğin deli. evet evet, deli.
"geçmiş olsun, kendine dikkat et ama..." yazarı.
mayın tarlası bayrakları oyunuyla zerre kadar ilgisi olmayan yazar.. bir insan 25-0 yenilir mi yahu ? *
edit : gene yenildi.. 25-5
edit : gene yenildi.. 25-5
anlamadım ya! manyak mı ne? hem pabucumuzu dama atıyor, hem de zeytinyağı tribine giriyor. bi de paranoyaklaştı deli gibi.. bi de benle mi uğraşcakmış! dersini çalış, ankara'yı kazan da sen, ben sana yapacağımı biliyorum yazarı. canımın içisi..."ben seni her halinle seviyorum" denilesi, hatta "sen beni sevmesen de olur" diye trip atılası, dil çıkarılası, kollar kavuşturulup "hıh!" diye de efekt verilesi kişi. *
(bkz: miaa)
yüksek dilde anne anlamına gelen kelime. (bkz: kara kule)
az onceki itirafina gore; benle tanistigindan beri yuzunde surekli aptal bi gulumseme olan yazar. evet sozluk bana asik. *
gece gece ev ahalisini ayaklandirmama sebep olmus yazar, gulmekten yanaklarim sekil degistirdi sayesinde, sagolsun var olsun. aramizda gecen konusmayi buraya yazamiyorum ama bundan sonra hababam sinifindaki mufettis sahnelerini izledigim zaman aklima ilk bu caaanim yazar gelecek ve dahasi o sahneler cok yavan kalacak bizim konustuklarimizin yaninda.. ****
bahçelideki tiki avında çok kısa bi süre görüştüğüm yazardır kendileri. bir dahaki zirve daha uzun konuşmak dileğiyle mektubuma burada son verirken gözlerinden öpüyorum.
zirvenin 2. ayağına katılmaması sebebiyle çok fazla konusamadığım, acısını diğer zirvelerde çıkaracağım sirin yazar kisisi*
an itibariyle geçirmiş olduğum, hayatımın en güzel doğumgününü yaşatan, japon topuzunu, sarı çoraplarını, karışan saçlarını, bana kalem çekmeyi öğretirken mahvettiği gözlerini, hava değişiminden çatlayan dudaklarını, açılmayan parmaklarını çok özleyeceğim sevimli, şeker, bi de güzel yazar kişisi, seni seviyorum, iyi ki hayatımdasın kişisi, "çabuk dön lan" kişisi. *
şirinlik konusunda aşmış yazar kişisi. Çok sohbet edemdik biraz uzak kaldık ama olsun. Daha çok zirve planı var elbet bir gün acısını çıkarcaz.*
tanıstıgım en cıcı hanfendı mersınlı yazar arkadasım. zırvenın ıkıncı ayagına katılamamıs olması uzucu olmustur.
sırf zirve için kilometreler kat eden, hazır gelmişken aradan arkadaşının doğum gününü de çıkaran yazar. tekrar görüşebilirmiyiz bilmiyorum ama ankara da kendisini her zaman bekleyecek olan insanlar olduğunu biliyordur umarım. tanışmak, aynı havayı solumak benim için büyük bir zevkti...
odtüde karşılıklı çay-kahve ve dahi başka ne isterse içeceğimiz yazar. tanışmak süperdi, yok seni bırakmayız, ankaralı olmalısın yazarı..
zirvede 3-5 cümle konuştuktan sonra "çaylağım" dediğine inanmadığım... hayır o'nun gibi bir insan nası çaylak olur şaşırdım yeminlen. "hödük" demiş sanırım birine. sinirlendirmemek lazım galiba. * muhabbet etmesi keyifli, bundan sonra da görüşürüz umarım.
zirveye teee mersinlerden teşrif etmiş, izmirden selamlar getiren yüzü güleç, kalbi güzel insan. yine gel sen cici *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar