bugün
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- anın görüntüsü19
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif4
- fatma betül sayan kaya41
- dünyanın en ucuz benzini türkiye de7
- güldürülmesi kolay biri olmak4
- the merich5
- tekerlek toplayan cocuk18
- yazarların güncel flört listesi3
- yazarların başarılı olduğu konular8
- silvermistin boydan fotoğrafı3
- kapatıcı kullanılmayan gün2
- net olmayan erkek2
- pazar günü saat 17 00 ten sonra nereye gidilir6
- hamsili cilt kremi9
- türklerin başarılı olduğu konular9
- allah4
- allah çok güçlüdür2
- anti christ4
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın9
- mesajlaşırken btw yazmak5
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler5
- kürtlerin başarılı olduğu konular7
- memesiz kadın3
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak2
- kurbağa 6 yuro2
- italyanların başarılı olduğu konular5
- emekli olup marmarise yerleşen brit granny2
- hasan mutlucan3
- akp seçmeni12
- kadir mısıridis2
- cennet2
- bekir bozdağ4
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- gabarda petrol çıktıysa benzin neden pahalı2
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi7
- 4 ekim 2026 azerbaycan litvanya maçı4
- memeli erkek2
- ellerim bos gonlum hos neyin kafasını yaşıyor4
- google hizmetlerini kullanan yahudi sevici vex4
- cennetin doğusu2
- arapların iyi olduğu konular4
- kalbini isa mesih'e karşı nefretle doldurmak2
- ispanyolların başarılı olduğu konular4
- tavuk şiş4
- 4 ekim 2026 malta andorra maçı2
- andorra2
- sözlüğün sessiz olduğu saatler2
- özdemir erdoğan2
mozaik olmuştur.
özlediğim, şehirdir. sıcağını bile özledim.
tece'de, kargıpınarı'nda, limonlu'da, kumkuyu'da, kızkalesi'nde deniz keyfini; gözne'de, soğucak'ta, ayvagediği'nde yayla havasını; pozcu'yu, mezitli'den limana kadar merkez sahilini özledim lan.
şimdi bulunduğum şehrinse anlık hava durumu hep eksilerde, gidecek tek yer yok.
tece'de, kargıpınarı'nda, limonlu'da, kumkuyu'da, kızkalesi'nde deniz keyfini; gözne'de, soğucak'ta, ayvagediği'nde yayla havasını; pozcu'yu, mezitli'den limana kadar merkez sahilini özledim lan.
şimdi bulunduğum şehrinse anlık hava durumu hep eksilerde, gidecek tek yer yok.
öncelikle silifkeyi bilen, tavsiye ve uyarılarda bulunabilecek olan mesaj atarsa sevinirim.
şuan, gençlik merkezinin imkan sagladığı beleş konaklama ve ulaşım imkanlı afad eğitimi için trabzon havalimaninda bulunup adana üzerinden mersin silifkeye gitmeyi bekliyorum. 6 gün kalıp, eğitim ayağına güzel günler geçirmeyi planlıyorum her ne kadar antalya gibi olamıcağı tahmin etsemde.
şuan, gençlik merkezinin imkan sagladığı beleş konaklama ve ulaşım imkanlı afad eğitimi için trabzon havalimaninda bulunup adana üzerinden mersin silifkeye gitmeyi bekliyorum. 6 gün kalıp, eğitim ayağına güzel günler geçirmeyi planlıyorum her ne kadar antalya gibi olamıcağı tahmin etsemde.
eskiden full kürt doluydu şimdi bi de sureyililerimiz gelmiş memleketin içine etmişlerdir. ortadoğu mübarek ilçelerinde bile huzur kalmamıştır. gelenlerde iyisi olmaz zaten nerde kendi memleketinde barınamamış sorunlu tip var mersine göçer, sayelerinde mersinliyim deyince kürt müsün sorusunu otomatikman alıyoruz. teşekkürler.
Mutluyum. Deniz kenarı bebelerine benzemeyiz hele ki silifkeli mutantlara.
Mersin Erdemlide saf Yörük Horasan Göçmeni Hacalilar sulalesinin bir üyesiyim. Pozcudan itibaren dogusunu siktiredin. Erdemliden batıya sağlam bölgedir.
yav bırakınız efendim, izmir 3-4 kere chp'yi birinci yaptı diye yobaz olmuyor da mersin mi oluyor? izmir'in 20 yıl öncesini de biliriz, demokrat parti dönemini de biliriz. izmir hep merkez sağ partileri seçerdi.
mersin'in ilçeleri yobazdır. fakat elbette yozgat'la, çankırı'yla, kayseri'yle, konya'ya, erzurum'la, rize'yle bu konuda yarışamaz. mersin'in merkezi izmir ne kadar yobazsa o kadar yobazdır.
mersin'in ilçeleri yobazdır. fakat elbette yozgat'la, çankırı'yla, kayseri'yle, konya'ya, erzurum'la, rize'yle bu konuda yarışamaz. mersin'in merkezi izmir ne kadar yobazsa o kadar yobazdır.
az önce ntv de büyükşehir belediyesinin cumhuriyet bayramı kutlama klibini izlediğim ve yüzlerce kilometre öteden mersinli olmakla gurur duyduğum canım memleketim. seviyoruz seni burhanettin başkan.
(#29982569).
doğudan gelenler olmasa güzel şehir. evet.
Hava mis, sokaklar sesli sesli, deniz kokusu müthiş, dalga sesleri huzurun ta kendisi.
Eylül'ün sonlarında ayrı güzel olmuyor mu bu şehir?
-Ba yı lı yo rum.
Eylül'ün sonlarında ayrı güzel olmuyor mu bu şehir?
-Ba yı lı yo rum.
Mersin Mersin tokatımı yersin.
böyle bir tekerleme mi ne vardı, Küçükken söyledik.
böyle bir tekerleme mi ne vardı, Küçükken söyledik.
Oyhş..
Entry konyada.
Entry konyada.
Havanın bir nebze serinlemesine rağmen yakarca illeti yüzünden hala klima açtığım şehir. elektrik faturası kıçımda patlayacak yine.
esmiyor lan.
bugün turlamak için sahiline inemediğim şehir. burnuma bok kokuları burnuma gelseydi de gidebilseydim.
Ama
abv burhanettin. macit senin de.
Ama
abv burhanettin. macit senin de.
çok gezdiğim ama güzel kız görmediğim şehir. hatta kız görmedim. ne gerek var gitmeye.
neyini severler su lanet sehrin.. sevilecek hiçbir tarafı olmayan sehir. tantuni dışında
Çok özlemişiz birbirimizi.
Hatta sıcağını bile özlemişim miiisss şehrimin.
Hatta sıcağını bile özlemişim miiisss şehrimin.
kürtlerin buraya son zamanlarda gelme sebebi eğer türkiyeyi parçalarlarsa denize açılabilmek için mersinide çalabilmek.
bu aralar beni çok hüzünlendiren şehir. çocukluğumun geçtiği sokaklarında yürüdükçe kendimi daha küçük hissediyorum.
neyse bir kaç gün önce geldim yine karışık yine çarşısı tantuni ve parfüm kokuyor. içindeyken nefret ediyorum buradan ama uzaktayken özlüyorum. ağzı kokan eski sevgili gibi, sıcak bira gibi geliyor. tiksinç bir bağlılık var aramızda. ne sevebiliyorum ne kopabiliyorum. sahilde bisitkletle gezip çekirdek satan kara kuru abi bile hayatımda yer etmiş sanki. veya beni ne zaman kızla yakalasa gül itelemeye çalışan götü yere yakın abi *.
burayı merak edenler varsa neredeyse herşey eskisi gibi. tek fark artık çöpleri kürtçe değil de arapça konuşan esmer çocuklar topluyor.
neyse bir kaç gün önce geldim yine karışık yine çarşısı tantuni ve parfüm kokuyor. içindeyken nefret ediyorum buradan ama uzaktayken özlüyorum. ağzı kokan eski sevgili gibi, sıcak bira gibi geliyor. tiksinç bir bağlılık var aramızda. ne sevebiliyorum ne kopabiliyorum. sahilde bisitkletle gezip çekirdek satan kara kuru abi bile hayatımda yer etmiş sanki. veya beni ne zaman kızla yakalasa gül itelemeye çalışan götü yere yakın abi *.
burayı merak edenler varsa neredeyse herşey eskisi gibi. tek fark artık çöpleri kürtçe değil de arapça konuşan esmer çocuklar topluyor.
Tarsus diye çok güzel bir ilçesi vardır, cennet cehennem mağaraları diye bir yer duymuştum orasıda güzelmiş.
An itibariyle inanılmaz şekilde sisli olan şehir. Önce varoşlarda yaşadığım için böyle olduğunu düşündüm, Ama elit kesim de böyleymiş.
Hadi hakkımızda hayırlısı.
Edit: voltajlarda ani düşüşler oluyor, kaç yıldır görmediğim bir olay. Hafif tırstım .
daha sonra gelen edit: sis değil, suriyeden gelen toz bulutuymuş. içine girdikçe resmen teninizi yakıyor.
Hadi hakkımızda hayırlısı.
Edit: voltajlarda ani düşüşler oluyor, kaç yıldır görmediğim bir olay. Hafif tırstım .
daha sonra gelen edit: sis değil, suriyeden gelen toz bulutuymuş. içine girdikçe resmen teninizi yakıyor.
Gündemdeki Haberler