bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- ismet birader2
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- nasıl birisiniz8
- müzik2
- hangi tatlısınız10
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- güney amerika3
- fatma betül sayan kaya44
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- napıyorsunuz8
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- kız kardeşlerim6
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- üniversiteye gitme nedeni5
- uruguay2
- orhan gencebay2
- gunluklerim aylik olmus11
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- dünya4
- ok mesajına cevap veren erkek6
- para2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- protect me and guide me2
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- 5 ekim 20264
- geceye bir tespit bırak5
- yazarların güncel flört listesi7
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- the merich7
- asrın soygunu13
- atlas okyanusu2
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı2
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- futbol20
- brezilya3
- göz teması kuramama9
3 hafta önce orada bu saatlerde kumsalda ailecek yürürdük.
şimdi ise evde perde asıyorum.
şimdi ise evde perde asıyorum.
arapça tabelaların belediye başkanı burhanettin kocamaz'ın onayıyla kaldırılacağı il.
yaz günlerinin anı kaynağı şehir.
Göçlerle bozulan çukurova'nın akdenizle birleştiği güzel diyar, özünde yaşanılası hoş şehir.
Keşke akdeniz ilçesini ya Urfa'ya nakil etseler veya ayrı bir il yapıp mersin'in geri kalanıyla araya set çekseler.
Keşke akdeniz ilçesini ya Urfa'ya nakil etseler veya ayrı bir il yapıp mersin'in geri kalanıyla araya set çekseler.
Yaşanılası güzel şehir. Evet.
Sahilini Suriyelilerin ele geçirdiği şehir. Denize çöp atmaları yok mu silahı çek vur. Karaktersiz huur çocukları.
türklerin ve kendilerini türk sayan mikromilliyetçi insanların (ağzımı bozup, sizin yaptığınızı size yapmak istemiyorum) geri kalan nüfusuna işgalci muamelesi yaptığı şehir. lan canım arkadaşım, şehirde bundan 80 sene evvel sende yoktun fransızlar, ermeniler, italyanlar çoğunluktaydı. inanmıyorsan açta bak, yani nedir bu zavallılık, kürt olanı küçük ve hor görme, siyasi rantın adresi olan arapları ve suriyelileri küçümseme.
ona bakarsan yerli halkın büyük bir kısmı fellah yani arap, demezler eee be eşşoğlusu dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun diye , aidiyetçi pezevenk, ne lan bu böyle !!! bak yine tutamadım neyse bence boş yapmayın arkadaşlar derslere kafa yorun , sonraki hedefinizde iyi bir iş, araba ve ev olsun, bu kafaya aşık olabilecek birçok insanda bulabilirsiniz dışarıda garanti veriyorum.
kent sosyolojisi ve içel tarihi sizin işiniz değil soktuğumun elitistleri.
ona bakarsan yerli halkın büyük bir kısmı fellah yani arap, demezler eee be eşşoğlusu dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun diye , aidiyetçi pezevenk, ne lan bu böyle !!! bak yine tutamadım neyse bence boş yapmayın arkadaşlar derslere kafa yorun , sonraki hedefinizde iyi bir iş, araba ve ev olsun, bu kafaya aşık olabilecek birçok insanda bulabilirsiniz dışarıda garanti veriyorum.
kent sosyolojisi ve içel tarihi sizin işiniz değil soktuğumun elitistleri.
Ramazanda çok sıkıcı gelmeyin bence.
memleketim. kimlikte osmaniye yazsa da 14 yaşında kadar büyüdüğüm şehirdir ve halen düzenli olarak giderim akraba ziyaretine.
şehri suriyelilerin ele geçirdiği bir gerçek. özellikle merkezde, çocukken dolaştığım sokaklardaki arapça yazıları görünce "bu günleride mi görecektik lan?" diye soruyorum kendime. doğup büyüdüğüm şehirde kendimi başka şehirde değil başka ülkede hissediyorum bildiğiniz.
kürtler ve suriyeliler derken mersinin merkezi artık yaşanmaz bir hal aldı. mersine taşınmayı düşünenlere forum etrafını öneririm kesinlikle.
bu arada mersine gelip de tantuni yemeden dönmeyin.
şehri suriyelilerin ele geçirdiği bir gerçek. özellikle merkezde, çocukken dolaştığım sokaklardaki arapça yazıları görünce "bu günleride mi görecektik lan?" diye soruyorum kendime. doğup büyüdüğüm şehirde kendimi başka şehirde değil başka ülkede hissediyorum bildiğiniz.
kürtler ve suriyeliler derken mersinin merkezi artık yaşanmaz bir hal aldı. mersine taşınmayı düşünenlere forum etrafını öneririm kesinlikle.
bu arada mersine gelip de tantuni yemeden dönmeyin.
Şehrin bir kısmında yürürken kendimi Arabistanda hissettiğim, diğer kısmında kürtlerin işgaline uğramış kara parçası olarak aklımda kalacak şehir. Tam beyaz insana hasret kaldım derken neyseki foruma gidip dolaştım ve bir elin beş parmağı kadar kumral ve beyaz tenli insan görebildiğim şehir.
işin kötüsü 11 ay buradayım fuuu
işin kötüsü 11 ay buradayım fuuu
konya'dan mersin'e giden otobüs firmalarının biletleri hep farklı farklı. akıllarına o an ne gelirse o fiyatı çekiyorlar. illallah etmiştim. geçen gün arkadaşım neden uğraşıyorsun ki dışarıda bilet almakla dedi. biletall.com a girdik, bütün firmalar var zaten. fiyatları karşılaştırdım, en uygun olanı aldım. mutluyum sözlük.
Tantunisi ile meshur olan sehir.
Bu yaz bir ay ev hapsine mahkum olacagım şehir.
1,5 ton kokmuş et ele geçirilen şehir.
http://www.haberturk.com/...n-kokmus-et-ele-gecirildi
ayrıca Silifke ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 22 yaşındaki bir adam, annesini başını keserek öldürdüğü şehirdir.
http://www.haberturk.com/...nc-annesinin-basini-kesti
anamur ilçesinde Parkta yürüyen sevgililere silahlı saldırı sonucu erkek ölmüş, kız ise ağır yaralanmıştır.
http://www.hurriyet.com.t...-silahli-saldiri-40107441
http://www.haberturk.com/...in-vuruldugu-ortaya-cikti
http://www.haberturk.com/...n-kokmus-et-ele-gecirildi
ayrıca Silifke ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 22 yaşındaki bir adam, annesini başını keserek öldürdüğü şehirdir.
http://www.haberturk.com/...nc-annesinin-basini-kesti
anamur ilçesinde Parkta yürüyen sevgililere silahlı saldırı sonucu erkek ölmüş, kız ise ağır yaralanmıştır.
http://www.hurriyet.com.t...-silahli-saldiri-40107441
http://www.haberturk.com/...in-vuruldugu-ortaya-cikti
Göçlerle dokusu bozulan şehrim.
Göçe, göçmene bir garezimiz yok. Lakin hırsız, soysuz, çapsız, insaniyet ve medeniyet düşmanı göçmenlerin göçüne itirazımız var.
Göçe, göçmene bir garezimiz yok. Lakin hırsız, soysuz, çapsız, insaniyet ve medeniyet düşmanı göçmenlerin göçüne itirazımız var.
her yanını az çok bildiğim şehirdir. benim şehrimdir. denizi güzel, tantunisi efsane, kerebiçi şahanedir. mersin güzeldir.
Akdeniz fırtınası şehri.
özlediğim şehir. kıymetini uzakta anladığım şehir.
tarsus'tan itibaren, silifke ilçesine dek; tarsus, mersin şehir merkezi, erdemli ve silifke'yi gerek kızkalesi, kargıpınarı gibi sahil kasabalarıyla gerekse soğucak, gözne gibi yaylalarıyla olsun iyi bildiğim ildir.
yazın toroslar, mezitli veya kargıpınarı, kızkalesi civarında olan varsa, ulaşabilirler. *
tarsus'tan itibaren, silifke ilçesine dek; tarsus, mersin şehir merkezi, erdemli ve silifke'yi gerek kızkalesi, kargıpınarı gibi sahil kasabalarıyla gerekse soğucak, gözne gibi yaylalarıyla olsun iyi bildiğim ildir.
yazın toroslar, mezitli veya kargıpınarı, kızkalesi civarında olan varsa, ulaşabilirler. *
EVET ARKADAŞLAR AKŞAM NE YAPIYORUZ?
NEREYE GiDELiM ? SES VERiN .
NEREYE GiDELiM ? SES VERiN .
akdeniz'in en güzel şehirlerinden biri ama nedense adana ve antalya'nın biraz gölgesinde kalıyor.
yaşanacak yer değil.
Aynen kardeşim aynen Suriyeli dolu burası. Mersin'in yerlisinin Yörük olduğunu bilmeyecek kadar andavaldır bu sözlük yazarları.napalım kardeşim sınırlara gidelim gelen Suriyelileri Mi Vuralım ? Sanki Türkiye'de tek Mersin'de var bunlardan.
5 hafta üst üste şehit veren Suriyeli dolu şehir...
5 hafta üst üste şehit veren Suriyeli dolu şehir...
şu sıralar çok şehit vermektedir. Bugün alınan haberle üst üste 5 haftadır şehit cenazesi aynı camii den kalkmaktadır.
Yaşadıgım şehirdir ve Tantuni dışında bir bok yoktur açıkçası saçma sapan şehirleşme sistemi Suriye li işgali vardır ve Deniz Kenarın da yerleşik bir şehir olmasına rağmen ilçelerin dede eğlence namına hiçbirşey yoktur bir kaç Olimpik sporcu felan vardır ulaşım fazla sıkıntılı değildir amma velakin bazı yavşaklar varki Sözüm ona Mes.Kop lar olaysız haftaları yoktur yok yan yatarlar uçarlar ışıktan kaçarlar yaya ya gömerler. türlü türlü olaylar Hayat genelde yazın alışveriş merkezlerinde akıyor esrar keş nüfusu fazla ve olmazsa olmaz Şehir Taraftarları sanki ülkeyi koruyorlar amk ya! Toz kondurmuyorlar bu boktan şehire.Tarsus'u vardır bu şehire baglıki sormayın Bagımsız başka bir şehir gibiler Bir sürü Turistik yer felan vardır Hayvanat bahçesi de olmassa olmazı dır sanırım türkiye nin en küçük Hayvanat Bahçesi,Dedigim gibi 3-5 gününüzü ayırın Tantuni nin tadını çıkarın birkaç turistik yeri gezi sonrada evinize dönün yaşanası bir yer değil maleesef Adana yı Tek geçerim Ha birde kışın havası ingiltere gibidir birden hava bulanıklaşır yağmur yağar özellikle yukarılarda yaşayanlar bilir...
Evet su anda mersinde bir ogrenci evinden bildiriyorum. Allahımm bu nasil bir soğuk? Elektrikler yok battaniye yorgan koza yapmış ddurumdayim, çıkamıyorum.
An itibariyle kar soğuğu yaşayan ama kar göremeyen şehir.
An itibariyle kar soğuğu yaşayan ama kar göremeyen şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar