bugün

Kimsenin kölesi değildim ve olmayacağım.

Ene bura inci degilmiş.

Hosgorduk.
tekrardan hoş gelen yazar. yazsın çizsin okuyalım.
nick altı girmezseniz sözlüğü yakarım diye başlık açmış yazar bozuntusu. böylelerini almıcan hacı sözlüğe. evlat olsa itfaiye hortumuyla severim.
ulan bu nasil nicktir.

(bkz: nickine sokayim)
eldivenimi getirin yazar sevicem.
(#23706363) ile değerli ve gerekli bir ayar vermiş, kutlanması gereken yazar.
bana sümerbank'ta iş bulmuş yazar. imar bankası'nın durumu zaten kritik. Teklifi düşüneceğim ama söz vermiyorum yine de.
(#24113798) banane len dediğim yazar. bana mı yenildi allah allah *
beni pes 8'de yenebileceğini sanan yazar. hiç güleceğim yoktu. ayrıca benim favori takımım manu değil, milan. seedorf, gattuso, kaka, shevchenko, inzaghi.. hodri meydan!
http://www.uludagsozluk.c...3%BCrt-olmas%C4%B1/@meoba

http://www.youtube.com/wa...YVqizK0WLM&feature=kp

--spoiler--
excuse me mister officer
still love you like that.
--spoiler--
Tüm şirinler köyünü toplasak saçın bir teli kadar bile şirinlik toplayamayız. Kendisi Acayip seksy bi arkadaşımız. Çk ttlsn cnm ya.*
Sempatik ve iyi niyetli bir yazardır. Seviyoruz kendisini.
hoşgelmiştir.
üzerime oynayan yazar.

sözlükten bir kardeşimiz temiz duygularını belirtmiş. içini dökmüş ama bu arkadaşımız gelip o kardeşimizin saflığını kirletip, trollemiş. kendisi dikkatli olsun.

(#24204484)
görsel
dost yazar. kafa adam. ama pes kapışırken benim kazanmamdan korktuğu için hesabı alman usulü olarak ödemeyi teklif etti. ödetmesine oynamaktan çekindi anlayacağınız.* biliyor tabi milan'da shevchenko ile coştuğumu. kendince haklı bi nedeni var, bir şey diyemem.
Atışmasını beğendiğim karakterli yazar. Keşke herkes onun gibi olsa cümlesini gece gece kurdurur. iki ay olmuş ama hoşgelmiş.
merabanın türevi.
zekadan anlayacak kadar zeki bir yazar. takipteyiz efenim.
paralı köpekleri kudurtan üstad.
gece gece kimseyi kimseye yedirmeyen yazardir.
evvelki tecrübelerim sebebiyle, hakkındaki olumlu düşüncelerimin ayrıntılarını saklı tutmak istediğim, orijinal bazı deyişleriyle pozitif etki bırakan yazardır.
kesme isareti kullansa sevimli olacak yazar.
iyi temiz hoş yazardır.
yeterki sözlüğü yakmasın tek sosyal uğraşım bu sözlük.
kendi halinde bir yazarken 2-3 gün gündür dünün en beğenilen entrylerine günde birden fazla entry sokan yazar. yazdıkları da normal. zaten bi anormallik varsa yakında kokusu çıkar ortaya. sürekli entryleri listeye giren biri değil.
© copyright 2005 - 2026